• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

~_~_~فروش کارت صدای Creative Sound Blaster X-FI اکسترنال-فوق حرفه‌ای~_~_~

honeyxp

Registered User
لایک‌ها
9
این کارت صدای اکسترنال فوق‌العادس برای گوش دادن آهنگ، با امکانات و افکتایی که روی صدا میذاره میتونه تجربه‌ی لذت بخشیو از گوش دادن موسیقی به شما بده. با ایکوالایزر قوی نرم افزاری، نمایش میزان صدا بر روی مانیتور به صورت خیلی خوشگل، ساپورت 5.1 و خروجی اپتیکال، با نرخ نمونه برداری حداکثر 96KHz و به صورت 24Bit. با تکنولوژی کریستال برای شفاف‌سازی صدا که برای آهنگ‌سازی و ضبط صدا فوق‌العاده هستش. کیفیت ضبطشم که دیگه خداس. از هر کی داشته بپرسین بهتون میگه. دلیل فروشمم خرید کارت صدای حرفه‌ای برای آهنگ‌سازیه. سازگار با ویندوز بلو (8.1).

جعبه و لوازم همه چی هست.
قیمت پیشنهادی 160 تومن که به صورت مزایده‌ایه. به بیشترین قیمت میدم. زیر قیمت پایه اصن راه نداره! نظر کارشناسی اشکال نداره فقط لطفن تاپیک به هم نریزه.
گام افزایشی: 5000 تومن
فروش: فقط برای تهران

برای این که مشکلی پیش نیاد حضوری تحویل میدم
مرسی
دیگه همین دیگه. منتظر پستای گرمتون هستم :D
creative-sound-blaster-x-fi-surround-5-1-pro-03'.jpg

mclaren

Registered User
لایک‌ها
22
برای شروع 100 هستم....لطفا عکس بانام کاربری فراموش نشه..

mclaren

Registered User
لایک‌ها
22
ببین داداش من ...اونجا نوشتی به صورت مزایده ای ...واس تاپیک مزایده ای هم قیمت پایه نمیزارن ....یا نه اگه دلت میخواد اون قیمتی که گذاشتی بفروشی ...پس اون قیمت میشه قیمت..پایه ودیگه مزایده معنایی نداره!!

honeyxp

Registered User
لایک‌ها
9
ببین داداش من ...اونجا نوشتی به صورت مزایده ای ...واس تاپیک مزایده ای هم قیمت پایه نمیزارن ....یا نه اگه دلت میخواد اون قیمتی که گذاشتی بفروشی ...پس اون قیمت میشه قیمت..پایه ودیگه مزایده معنایی نداره!!
برای جلوگیری از منحرف شدن تاپیک پ.خ شد...

honeyxp

Registered User
لایک‌ها
9
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآعععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععععاااااااااااااااااااااااااااااااااااا|||||||||||||||||||||پپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپ

jamshidnike

Registered User
لایک‌ها
44
یکی از بهترین کارت صوتی هاست.بنده دارم. با کمی تنظیمات اکولایزر میشه بهترین خروجی صدا رو ازش گرفت.واسه اسپیکرهای حرفه ای و باکیفیت خیلی مناسبه.آپ برای دوستمون

honeyxp

Registered User
لایک‌ها
9
یکی از بهترین کارت صوتی هاست.بنده دارم. با کمی تنظیمات اکولایزر میشه بهترین خروجی صدا رو ازش گرفت.واسه اسپیکرهای حرفه ای و باکیفیت خیلی مناسبه.آپ برای دوستمون
مرسی واسه توضیح کاملت. واقعن خیلی حرفه‌ایه. ینی یه اسپیکر Edifier C6 بذاری سرش میترکونه از همه نظر. کیفیت صدا، بیس موزیک و...

jamshidnike

Registered User
لایک‌ها
44
مرسی واسه توضیح کاملت. واقعن خیلی حرفه‌ایه. ینی یه اسپیکر Edifier C6 بذاری سرش میترکونه از همه نظر. کیفیت صدا، بیس موزیک و...
c6 که بدون کارت صوتی میترکونه.چه برسه وقتی با این ست بشه چه شود:eek:

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
فکر کنم کارت شما این باشه
Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 Pro
چقدر کارکرده

honeyxp

Registered User
لایک‌ها
9