just2dl
Registered User
- نوشتهها
- 923
- لایکها
- 56
سلام . مثل اینکه کمترین مشتری رو اینجا C5-3 داره . ولی گوشی خوبیه ها
حالا من یک گوشی c5-3 دارم مجار هست گوشی - رم 2گیگ داره (که 1 گیگش جی پی اس هست که Auto فعال بوده) - از لحاظ سخت افزار و نرم افزار سالمه
حالا میریم ظاهر گوشی :
- هفت تا خط /1 میلمتری چسبیده به هم بالای سمت چپ (فقط باید بگیردش توی نور چون معلوم نمیشه ) - پایین گوشی یک تو رفتگی /1 میلمتری وجود داره که بر اثر بد گذاشتن گوشی بوده - پشت گوشی پشت آرم نوکیا خش داره طوری که یک حاله کم رنگ ایجاد شده پشت لوگو نوکیا - دور استیل دوربین رنگ رفتگی دیده میشه و رنگ مس شده بعضی جاهاش .
بس این اشکلات کم رنگ هستند که منن نتونستم زیاد توی عکس نشون بدم .
=======================================================
تعویض : SE live - Se Ray - Se mini and mini pro - Xperia U - Se Arc and Arc S - And...
قیمت : نوی این گوشی از 260,000 تا 310,000 تومان هست .
- 35 درصد از قیمت نو کم کنید .
قیمت پایه : 150
عکس ها :
حالا من یک گوشی c5-3 دارم مجار هست گوشی - رم 2گیگ داره (که 1 گیگش جی پی اس هست که Auto فعال بوده) - از لحاظ سخت افزار و نرم افزار سالمه
حالا میریم ظاهر گوشی :
- هفت تا خط /1 میلمتری چسبیده به هم بالای سمت چپ (فقط باید بگیردش توی نور چون معلوم نمیشه ) - پایین گوشی یک تو رفتگی /1 میلمتری وجود داره که بر اثر بد گذاشتن گوشی بوده - پشت گوشی پشت آرم نوکیا خش داره طوری که یک حاله کم رنگ ایجاد شده پشت لوگو نوکیا - دور استیل دوربین رنگ رفتگی دیده میشه و رنگ مس شده بعضی جاهاش .
بس این اشکلات کم رنگ هستند که منن نتونستم زیاد توی عکس نشون بدم .
تعویض : SE live - Se Ray - Se mini and mini pro - Xperia U - Se Arc and Arc S - And...
قیمت : نوی این گوشی از 260,000 تا 310,000 تومان هست .
- 35 درصد از قیمت نو کم کنید .
قیمت پایه : 150
عکس ها :
Last edited: