• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

+__+__+__ برنامه اي براي اديت فايل هاي ويديويي

Gt_Max

Registered User
لایک‌ها
80
من دنبال يه برنامه هستم كه در عين قوي بودن ساده و خوش دست باشه و بشه باهاش راحت كار كرد...
بشه براي ويديو ها زيرنويس گذاشت و يا چند تا افكت روشون اجرا كرد و يا يه لوگو كنارش گذاشت :)

كسي برنامه اي رو سراغ داره...؟ :)

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نقل از Gt_Max :
من دنبال يه برنامه هستم كه در عين قوي بودن ساده و خوش دست باشه و بشه باهاش راحت كار كرد...
بشه براي ويديو ها زيرنويس گذاشت و يا چند تا افكت روشون اجرا كرد و يا يه لوگو كنارش گذاشت :)

media studio pro .

Pac_ginobat

Registered User
لایک‌ها
10
به نقل از Gt_Max :

همون مدیا استدیو

Pac_ginobat

Registered User
لایک‌ها
10
به نقل از hwt :
زدو تر از من زدی؟
54.gif
54.gif
54.gif
54.gif
54.gif

ali-boofaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
66
خوب media sudio pro
من خودم با adobe permier pro كار كردم ولي ديدم خيلي كار باهاش آسون نيست و همه چيزو بايد خودت براش تعريف كني.
بعدش رفتم سراغ كمپانيه ulead و نرم افزار ulead video studio رو گرفتم.حدود 100 تا افكت از پيش تعريف شده داره.امكام متن فارسي نداره.امكان زيرنويس گذاري هم نداره.ولي جون مي ده براي كليپ سازي(يه كليپ در كورد ابوغريب درست كردم كه خيلي خوب شده).4 لايه داره دو تا صوتي و دو تا هم تصويري(يكيش overlay).كلا كار باهاش خيلي آسونه.و خروجيشم وي-سي-دي و سوپر-وي-سي-دي و دي-وي-دي و track صوتيه بسته به انتخاب شما.
به هر حال ulead يك نرم افزاري هم داره به اسم DVD FACTORY كه من باهاش كار نكردم ولي از اسمش به نظر مياد امكان زيرنويس و منو هاي متحرك حتما داشته باشه.

Pac_ginobat

Registered User
لایک‌ها
10
به نقل از ali-boofaloo :
خوب media sudio pro
من خودم با adobe permier pro كار كردم ولي ديدم خيلي كار باهاش آسون نيست و همه چيزو بايد خودت براش تعريف كني.
بعدش رفتم سراغ كمپانيه ulead و نرم افزار ulead video studio رو گرفتم.حدود 100 تا افكت از پيش تعريف شده داره.امكام متن فارسي نداره.امكان زيرنويس گذاري هم نداره.ولي جون مي ده براي كليپ سازي(يه كليپ در كورد ابوغريب درست كردم كه خيلي خوب شده).4 لايه داره دو تا صوتي و دو تا هم تصويري(يكيش overlay).كلا كار باهاش خيلي آسونه.و خروجيشم وي-سي-دي و سوپر-وي-سي-دي و دي-وي-دي و track صوتيه بسته به انتخاب شما.
به هر حال ulead يك نرم افزاري هم داره به اسم DVD FACTORY كه من باهاش كار نكردم ولي از اسمش به نظر مياد امكان زيرنويس و منو هاي متحرك حتما داشته باشه.
آقا این آواتارتون مشکل منکراتی داره
32.gif
1.gif
1.gif
1.gif
1.gif
!

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
video studio نسخه مبتدي media studio هست . امكانات جالبي در اخيتار ميزاره اما در كل بعد از مدتي محيطش ازار دهنده ميشه چون دست و پايه شما رو براي يك اديت كامل ميبنده .

media studio pro رو ميشه تقريبا با primier در يه سطح ارزيابي كرد . اما media به نظر من محيط ساده تري داره و باعث سردرگمي نميشه.

Gt_Max

Registered User
لایک‌ها
80
به نقل از ali-boofaloo :
خوب media sudio pro

ممنون از بابت توضيحاتتون...
جايي هست بتونم اين برنامه رو با كرك پيدا كنم...؟ :)

Gt_Max

Registered User
لایک‌ها
80
به نقل از hwt :
video studio نسخه مبتدي media studio هست . امكانات جالبي در اخيتار ميزاره اما در كل بعد از مدتي محيطش ازار دهنده ميشه چون دست و پايه شما رو براي يك اديت كامل ميبنده .

media studio pro رو ميشه تقريبا با primier در يه سطح ارزيابي كرد . اما media به نظر من محيط ساده تري داره و باعث سردرگمي نميشه.

مرسي كه وقت گذاشتي توضيح دادي...
من ورژن 7 اين برنامه Media Studio رو دارم ولي فكر كنم ورژن 8 هم باشه...؟
با هم تفاوت زيادي دارند...؟

راستي كسي لينكي چيزي در اين مورد نداره...؟ :)

Hitler

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Gt_Max :

اگه برای فایل های کامپیوتری تو مایه های AVI و... میخوای کمتازیا از همه سریعتره ساده تره و همه ی چیزایی که میخوای
http://www.techsmith.com/download/studiodefault.asp
اما اگه برای VCD میخای نرم افزار VCD cuter خوبه ..
البته هیچ کدوم به پای پیریمیر نمیرسه ولی سریعتر هستن و امکانات آن چنانی نیمخوان .

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
Movie maker2 هم چيزه خوبيه......البته ممكنه با قوي بودن مشكل داشته باشه....:blush:

Gt_Max

Registered User
لایک‌ها
80
ممنون اينا رو هم يه تست مي كنم :) :happy:

ali-boofaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
66
vcd cutter كه فوق العاده سطحي هستش و همونطوري كه از اسمش بر مياد مهمترين كاري رو كه مي تونه انجام بده سانسوره و حجمشم 5 مگه.
adobe premier فوق العاده سنگيم و تخصصيه و من كه باهاش راحت نيستم.
يه چيزي بين اينا كسي سرلغ نداره بجز ulead video studio كه زيرنويس هم داشته باشه؟

Gt_Max

Registered User
لایک‌ها
80
يكي از بروبكس قديمي اين جا بود يه دو سه ماهي از من برگ تر بودش... :)
حالا از بحث خارج نشيم... :happy:

بالا