• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

___خریدار وسایل اسپورت ماشین پراید___

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ALI_EMPERATOR

Registered User
لایک‌ها
5
با سلام خدمت همه دوستان محترم

بنده به تازگی قصد دارم ماشینمو یه تیونینگ اساسی بزنم !

برای همین در مرحله اول میخوام رینگ اسپرت ، کمک فنر اسپورت ، چراغ خطر اسپرت ، چراغ جلو اسپرت را جایگزین کنم ! دوستان محترم اگر کسی از این موارد

(دسته دوم) تو دست و بالش داره بنده به یه قیمت منصفانه خریدارم (البته یه مهلت تست هم میخوام)

البته از دوستان اگه رینگ زیر رو برام پیدا کرد ، ممنونش میشم

122545.jpg

یا چراغ خطر زیر :

gal15.jpg

با تشکر از دوستان ...

hadihacher

Registered User
لایک‌ها
8
مشاهده پیوست 502358
داداش این ارتفاع رو من زده بودم پایین تر هم بخوای میتونی بیاری کمک ها تامیری هست 1 سال زیر ماشین بوده یعنی هر زمان ک احساس کردی کمکت صدا میده میتونی بازش کنی کاسه نمد هاشو عوض کنی و دوباره کمکت نو میشه لوازم کمک ها هم لوازم کمک دووسیلو هستش ک فوق الآده نرم کار میکنه من 250 تومن کارکردشو گرفتم مد نظرم 200 هستش بازم شما قیمت خودتو برام پخ کن در ضمن الآن کمک ها نیازی ب تامیر نداره بخری میتونی بندازی زیر ماشین حالشو ببری

omidhat1

Registered User
لایک‌ها
242
اگه ماشینت 132هست جلوپنجره دست ساز و چراغ نئون دار کاسه مشکی دارم عزیز،چراغ خطر هم طرح m5دارم

ALI_EMPERATOR

Registered User
لایک‌ها
5
مشاهده پیوست 502358
داداش این ارتفاع رو من زده بودم پایین تر هم بخوای میتونی بیاری کمک ها تامیری هست 1 سال زیر ماشین بوده یعنی هر زمان ک احساس کردی کمکت صدا میده میتونی بازش کنی کاسه نمد هاشو عوض کنی و دوباره کمکت نو میشه لوازم کمک ها هم لوازم کمک دووسیلو هستش ک فوق الآده نرم کار میکنه من 250 تومن کارکردشو گرفتم مد نظرم 200 هستش بازم شما قیمت خودتو برام پخ کن در ضمن الآن کمک ها نیازی ب تامیر نداره بخری میتونی بندازی زیر ماشین حالشو ببری

پ.خ داده شد ...

hadihacher

Registered User
لایک‌ها
8
مشاهده پیوست 502442

داداش اینم کمک ها کاملا سالم و قابل استفاده تو عکس ها هم مشخص کردم اون قسمت کمک ها باز میشه لوازمش میاد بیرون کاسه نمد تعویض میشه و باز مجدد میتونی از کمک استفاده کنی مثل روز اول

ALI_EMPERATOR

Registered User
لایک‌ها
5
مشاهده پیوست 502442

داداش اینم کمک ها کاملا سالم و قابل استفاده تو عکس ها هم مشخص کردم اون قسمت کمک ها باز میشه لوازمش میاد بیرون کاسه نمد تعویض میشه و باز مجدد میتونی از کمک استفاده کنی مثل روز اول

مرسی داداش . بهتون خبر خواهم داد ...

mohamadreza-23

Registered User
لایک‌ها
411
نه داداش پراید صبا هست، هرچی بهش میخوره برام پ.خ کن
مرسی
چراغ خطری که گذاشتی فقط به 132 میخوره داداش. من واسه صبا ندیدم این طرح نئون رو. مگه اینکه طلق رو باز کنی خودت یه طرح با نئون داخلش بزنی.

ALI_EMPERATOR

Registered User
لایک‌ها
5
چراغ خطری که گذاشتی فقط به 132 میخوره داداش. من واسه صبا ندیدم این طرح نئون رو. مگه اینکه طلق رو باز کنی خودت یه طرح با نئون داخلش بزنی.

میشه طریقه باز کردن و نئون کار گذاشتن در چراغ خطر را در پیغام خصوصی بیشتر توضیح دهید ؟! چون باز کردن طلق پرسی پراید یکم سخته ...

omidhat1

Registered User
لایک‌ها
242
میشه طریقه باز کردن و نئون کار گذاشتن در چراغ خطر را در پیغام خصوصی بیشتر توضیح دهید ؟! چون باز کردن طلق پرسی پراید یکم سخته ...

کاره پر دردسریه.چراغ شیک برای صبا زیاده یه چرخ بزن تو اسپرتیا

ALI_EMPERATOR

Registered User
لایک‌ها
5
آپــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــupــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

ALI_EMPERATOR

Registered User
لایک‌ها
5
آپـــــــــــــــــــــupــــــــــــــــــــــــــــــــ

ALI_EMPERATOR

Registered User
لایک‌ها
5
بیا بالاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

وضعیت
موضوع بسته شده است.