متاسفانه نميتونمبه نقل از fireboy :براتون مقدور هست كارت گرافيك ديگه اي رو امتحان كنيد روي سيستمتون؟
اين اتفاق فقط در اجراي بازيها اتفاق ميفتهبه نقل از saeedsmk :فقط وسط بازي يا اينكه اگه كار سنگسن هم بكشي هنگ ميده
و در ضمن نوع mainboard و نوع power رو هم بگي شايد بيشتر بشه كمك كرد
راشتي مارك ركت چيه
speck رو speck - هاينيكس - كينگ مكس- بليتس و يا .... روي چيپهاي رمت نوشته و باس رمت چيه ؟
ممنون دوست عزيزبه نقل از saeedsmk :كارت گرافيكت اورجيناله يا ريمارك و شماره اون چنده ايا توي ويندوز xp مقداري كه ويندوز براي رم كارت گرافيكيت ميده همون 128 يا نه . در ضمن كارت گرافيكي فن داره يا نه ؟
بعدم اخرين ورژن درايور كارت گرافيكيتو نصب كن اگه درست نشد . اگه كارتت فن نداره هين بازي ببين دماي هيدسينگ كارت گرافيكيت زياد شده يا نه اگه شد يه فن روش نصب كن .
چك كن ببين چيپست مينت شديد گرم ميشه نبايد جوري باشه كه دستت رو بسورنه حدود 45 درجه .
به نقل از behroozsara :در همه بازي ها اين اتفاق مي افتد ؟؟
آخرين ورژن كارت گرافيكت را هم نصب كن .
در ضمن آيا كار سنگين بجز بازي با سيسمت نمي كني .
يه بازي هست به نام Unreal Tournament يا دنياي خيالي . اين بازي براي تست فوق العاده است . اين را تست كن . اگر سيسمت هنگ كرد يقين بدون كه مشكل سخت افزاري داري . اين بازي مخصوصا به ايرادهاي سي پي يو حساسيت دارد .
چه ربطی داره به مانیتور :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :wacko:به نقل از Gandalf :خيلي ممون دوست عزيز:happy:
يه كشف جديد
يه مانيتور ديگه وصل كردم ! ديگه هنگ نكرد! جالبه! نه!؟ حالا من چيكار كنم با مانيتور خودم بدون مشكل كار كنه:wacko:
ممنونم دوست عزيزبه نقل از mynobar :من هم مشکل شما رو زمانی که از ATI استفاده میکردم ، داشتم. ولی وقتی درایورش رو آپدیت کردم ، مشکل حل شد.
کارت های ATI خوشبختانه وقتی آپدیت میشوند ، عملکردشان به شکل محسوسی بهتر میشود.
توصیه میکنم که از سایت ATI درایور کارت گرافیکی خودتون رو آپدیت کنید.