mahdi206
Registered User
AMLI: ACPI BIOS is attempting to write to an illegal IO port address (0x70), which lies in the 0x70 - 0x71 protected address range. This could lead to system instability. Please contact your system vendor for technical assistance.
AMLI: ACPI BIOS is attempting to read from an illegal IO port address (0x71), which lies in the 0x70 - 0x71 protected address range. This could lead to system instability. Please contact your system vendor for technical assistance.
كمك! كمك! يه مشكل عجيب ديگه! اين error ها جديدا واسه من ميان. عنوان error ها هم ACPI هست و ID اونها 4 و 5. الان هم ويندوزي كه ديروز نصب كرده بودم واسه همين error ها ديگه بالا نمياد.
جريان از اين قراره كه من يه هارد خريده بودم و هارد قبلي رو ديگه بي خيال شدم و خواستم دوباره ويندوز نصب كنم. اول اومدم SP2 نصب كردم. بدون هيچ مشكلي نصب شد ولي دفعه اول كه خواست بياد بالا ، نيومد و روي اين عكسي كه مي بينين وايساد. يه بار ديگه نصب كردم اما بازم نشد. دفعه سوم اومد بالا!! اما بعد يه restart اون هم به همين درد دچار شد.
رفتم سراغ SP1 ، اون هم همينجوري شد. يعني بدون هيچ مشكلي نصب شد ولي ويندوز بالا نيومد كه نيومد. البته در هر دو حالت (SP1 , SP2) توي حالت Safe Mode بالا مياد. از system restore هم استفاده كردم ولي فايده اي نداشت. تمام گزينه هاي منوي بوت رو هم امتحان كردم (از جمله Last known good configuration) رفتم بايوس رو آپديت كردم ولي باز هم فرقي نكرد. بعد آپديت بايوس دوباره ويندوز نصب كردم باز هم همون اش و همون كاسه!
ويندوز هارد قبلي ام بدون سرويس پك بود و سي دي اون رو ديگه ندارم و اون اصلا مشكلي نداشت و تا ديروز كه نگهش داشته بودم ميومد بالا اما ديشب زدم اون هارد رو فرمت كردم.
بعد از حدودا 14-15 بار نصب ويندوز ، بالاخره ديروز موفق شدم SP1 رو با موفقيت نصب كنم و همه درايورها رو هم نصب كردم و 7-8 بار reset كردم و هر چي برنامه هم لازم بود تا شب روش نصب كردم. ديگه مطمئن شده بودم كه اين error مشكلي رو پيش نمياره ولي محض احتياط ديگه سيستم رو به جاي اينكه reset كنم hibernate مي كردم اما امروز صبح (يه ساعت پيش) كه داشتم همين تاپيك رو مي زدم يهويي برق رفت:angry: و وقتي برگشت ديگه ويندوز بالا نيومد و همونجا كه توي عكس مي بينين وايساد.:wacko:
توي Help & Support ويندوز هم نگاه كردم (همون موقع كه به اينترنت وصل بودم) جوابي كه به من داد اين بود كه برو بايوست رو آپديت كن!
حالا من موندم كه چيكار كنم! ميدونم كه اگه دوباره ويندوز نصب كنم احتمال بالا اومدنش كمتر از 10 درصد هست و سر هر reset (موقع نصب برنامه ها و درايورها) بايد كلي خداخدا كنم كه يهويي گير نكنه!
راستي صفحه آبي هم تا حالا نيومد.
مشخصات:
Main Giga 7IXE4
CPU AMD Athlon 900
Ram 2*256 Kingston SD
Hard 80+ Seagate
كابل هارد هم ATA 100 هست ولي مادربردم ظاهرا فقط 33 و 66 رو ساپورت ميكنه. رم ها رو هم تست كردم مشكلي نداشت.
تا حالا هم بهترين جوابي كه گرفتم از سايت ati بود كه چند تا راه حل داده بود (متاسفانه لينك نميشه بهش داد!!! هر لينكي ميدم كار نميكنه!)
رفتم نگاه كردم. IRQ مودم (Motorola sm56) و گرافيك (Radeon 7000) با هم تداخل داشتن. مودم رو روي يه اسلات ديگه گذاشتم نشد. درايور جديدش رو از سايت موتورولا گرفتم درست نشد. بايوس رو هم كه آپديت كرده بودم. فقط مونده كه ACPI رو غير فعال كنم كه با اين كار بايد بشينم دوباره ويندوز نصب كنم!:wacko:
حالا به من بگين چي كار كنم؟