• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ActiveXچي چيه؟؟

Mojmos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من وقتی در فلش چیزی درست می کنم وآن را Publishمی کنم ، موفق به باز کردن آن در Internet Explorer نمی شوم وبا این پیغام مواجه میشوم:
Your current security settings prohibit running ActiveX controls on this page.As a result the page may not display correctly.
در ضمن برای دیدن بعضی صفحات اینترنت هم همین پیغام ظاهر می شود و آن صفحه را نمی توانم ببینم.

Pixar

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
19
با سلام ، این یک نقص امنیتی در SP1 است که در IE وجود داره ، کافیست شما IE خودتون رو Update کنید و یا از SP2 استفاده نمایید.

Ali_kouzehgar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینطور ساده هم نیست چون من روی یک سیتم با sp2 نسخه 2.55 هم دقیقا همین مشکل رو پیدا کردم در ثانی مشکل امنیتی ویندوز نمی تونه باشه چرا که در عین حال که جلوی اجرای ActiveX من رو میگیره تو سایتهای دیگه مثلا سایت خود ماکرومدیا راحت Trust می ده و بدون مشکل اجرا میشه مشکل رو امنیت ActiveX منه لطفا راهنمایی کیند حیاتیه
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

kamyar_akhbari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Mojmos :
من وقتی در فلش چیزی درست می کنم وآن را Publishمی کنم ، موفق به باز کردن آن در Internet Explorer نمی شوم وبا این پیغام مواجه میشوم:
Your current security settings prohibit running ActiveX controls on this page.As a result the page may not display correctly.
در ضمن برای دیدن بعضی صفحات اینترنت هم همین پیغام ظاهر می شود و آن صفحه را نمی توانم ببینم.

سلام ،

اين موردي كه شما فرموديد البته بسته به نوع ويندوز (مخصوصا سرويس پك ويندوز) و نسخه اكسپلورر ، دستگاه به

دستگاه ، فرق ميكند ولي كلا، اكتيو ايكس ها در واقع نوعي پلاگين هستند كه به صورتهاي مختلف و براي اهداف

مختلف ايجاد ميشن (مثلا يك نمونش همين فايلهاي فلش يا همون SWF ها و يا گاها اكتيو ايكس هايي كه تحت

محيط هاي برنامه نويسي دات نت براي اهداف خاص مثل ايجاد GUI براي سيستم هاي نرم افزاري مثل سيستم

نرم افزاري Paperless و ... ايجاد ميشن)

اين مورد رو توجه داشته باشيد كه اين اكتيو ايكس ها همونطور كه ميتونن مفيد باشن ، به همون اندازه هم ميتونن

خطرناك باشن!! چون در واقع شما وقتي به يه اكتيوايكس پلاگين اجازه Run شدن روي سيستمتون ميديد، در

واقع بهش اجازه داديد كه يه كارايي بتونه انجام بده كه در حالت عادي نبايد انجام بشه !

پس نتيجه ميگيريم كه اين اكتيو ايكس ها ميتونه خوب يا بد باشه! ، نمونه خوبش مثل همين فايلهاي فلش كه

خودتون فرموديد يا ساير موارد اينچنيني و نمونه بدش مثل اكتيو ايكس جديدي كه به تازگي من خيلي از دوستانم

رو ديدم كه دچارش شدن! اين اكتيو ايكس (كه بيشتر از طريق سايتهايي كه براي پيدا كردن كرك و شماره سريال

نرم افزارها و... به كامپيوتر افراد منتقل ميشه) ، به يه بهانه اي (مثلا براي چك كردن اينكه سيستم شما

ويروسي هست يا نه!!) وارد سيستم شما ميشه و راه رو براي ورود يه Worm به دستگاهتون باز ميكنه و ورم

هم كه آمد الا ماشاا.. خراب كاري ميكنه براتون!! مثلا اول ميره يه redirect اسكريپت درست ميكنه كه هر وقت

اكسپلورر رو باز كنين، خود به خود ارجاع بشين به يه سايت خاص!! بعدش ميره تو رجيستري ويندوز يه سري

كليد اضافه ميكنه كه وقتي سيستم مياد بالا يه برنامه خاصي از يه آدرسي اجرا بشه و يا مثلا هر چند وقت يه

بار كه دارين با سيستم كار ميكنين يه دفعه يه صفحه اكسپلورر خود به خود باز ميشه و يه تبليغ توش نشون ميده!

و خلاصه هزار و يك خراب كاري ديگه !! :(

خب بگذريم ، حالا مهم اينه كه چطوري ميشه اينا (خوب و بد) رو از هم تفكيك كرد؟ همونطور كه دوستمون هم

فرمودند يه سري از اينا رو ميشه Trust كرد. اينم بد نيست كه بدونين مراكز نرم افزاري معتبر كه ActiveX توليد

ميكنن ، براي اينكه كاربرا براي اجراي اكتيو ايكس اونا مشكل نداشته باشن ، ميتونن اكتيو ايكس هاشونو توسط

مراكز معتبر بين المللي (مثل Verisign ) به تاييد برسونن (يا اصطلاحا Sign بگيرن براش) تا كاربر با خيال راحت

بتونه به اون اجازه اجرا بده رو سيستمش. (متاسفانه به علت تحريم هاي بين المللي ، براي ايران Sign نميكنن!)

به طور پيش فرض ، اكسپلورر و ويندوز شما براي اجرا شدن يا نشدن (يا سئوال كردن از كاربر كه آيا ميخواد اينا

اجرا بشن يا نه) يه سري Default setting داره كه از منوي Tools -> Internet Options -> Security tab قابل

تنظيم هستن. كافيه وقتي وارد اون منو شدين ، روي دكمه Custom Level كليك كنيد و در قسمت مربوط به

اكتيو ايكس ها ، نوع Permission ها رو تغيير بدين تا اون پيغام خطايي كه فرموديد ديگه براتون ظاهر نشه!

ولي اينم گفته باشم كه اين كار خطرناكيه! چون همون اكتيوايكسهاي خطرناك هم خيلي راحت ميتونن از اين

طريق وارد سيستمتون بشن !! خلاصه كه اين كليات جريان بود.. جزئيات بيتشر رو ميتونين با سرچ كردن تو

وب پيدا كنين. ضمنا اگر هم حالا به فرض خواستين اجراي اكيتوايكس ها رو باز بذارين رو سيستمتون، حتما

و حتما يه فايروال (مثل ZoneAlarm ) و يه گارد آنتي ويروس (مثل مك آفي يا ...) روي سيستمتون فعال بذارين

تا لااقل اگه ورمي چيزي خواست وارد بشه ، بهتون اخطار بده و جلوشو بگيره.

موفق باشيد.

Ali_kouzehgar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
استاد از راهنمايي مفصلتون تشكر ولي راه حلتون مشكلم رو حل نمي كنه چون خودم اولين كاري كه كردم به Security tab رفتم و اون رو به گزينه پيش فرض برگردوندم ولي جواب نگرفتم بعد رفتم اون رو به پايين ترين حد آوردم و دوباره تست كردم باز هم جواب نداد روي اون سيستم نورتون هم نصب بود اون رو غير فعال كردم باز هم جواب نداد نمي دونم ديگه چه مي شه كرد.
برام مهمه لطفا راهنمايي كنيد.
با تشكر

kamyar_akhbari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Ali_kouzehgar :
استاد از راهنمايي مفصلتون تشكر ولي راه حلتون مشكلم رو حل نمي كنه چون خودم اولين كاري كه كردم به Security tab رفتم و اون رو به گزينه پيش فرض برگردوندم ولي جواب نگرفتم بعد رفتم اون رو به پايين ترين حد آوردم و دوباره تست كردم باز هم جواب نداد روي اون سيستم نورتون هم نصب بود اون رو غير فعال كردم باز هم جواب نداد نمي دونم ديگه چه مي شه كرد.
برام مهمه لطفا راهنمايي كنيد.
با تشكر

راستش مشكل بايد با همين تنظيمات حل بشه قاعدتا.. ولي اولا كه چك بفرماييد كه اين تنظيم رو بايد هم براي

Internet Zone و هم براي Local Intranet Zone انجام بديد و دوما كه بفرماييد از چه ويندوزي (با چه سرويس

پكي) و چه نسخه اي از اكسپلورر استفاده ميكنيد . ضمنا آيا فاير وال خاصي داريد روي سيستمتون يا خير؟

بالا