• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ADSL مودم

mehrdadonline

Registered User
لایک‌ها
0
امروز رفتم داتک و مشترک شدم ولی گفتن مودم USB ندارن و فقط Ethernet دارن .گفتن اگه USB دار میخوای باید خودت از بیرون تهیه کنی .حالا به نظر شما برم یه کارت شبکه بگیرم یا از بیرون مودم USB تهیه کنم؟
اگه بخوام از بیرون بگیرم Siemens بگیرم یا Asus ؟
نمیدونم حالا این مارکا با سیستمای اونا هماهنگی داره؟فردا بامبول در نیارن بگن مشکل از مودمته و این حرفا

hamedv90

Registered User
لایک‌ها
12
امروز رفتم داتک و مشترک شدم ولی گفتن مودم USB ندارن و فقط Ethernet دارن .گفتن اگه USB دار میخوای باید خودت از بیرون تهیه کنی .حالا به نظر شما برم یه کارت شبکه بگیرم یا از بیرون مودم USB تهیه کنم؟
اگه بخوام از بیرون بگیرم Siemens بگیرم یا Asus ؟
نمیدونم حالا این مارکا با سیستمای اونا هماهنگی داره؟فردا بامبول در نیارن بگن مشکل از مودمته و این حرفا
من یه 2-3 ماهی هست asus am604 دارم راضیم!

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
نقل قول از داتك:
مشخصات یا مارك مودم هایی كه با سرویس ADSL شما سازگار باشند چیست؟
از آنجایی كه تجهیزات شركت داتك منطبق با استانداردهای بین المللی است، انواع مودمهای استاندارد قابلیت كاركردن با شبکه داتک را دارند.

نكته قابل توجه این است كه مودمهایی كه انتخاب می شوند باید قابلیت سازگار ی با ADSL یا ADSL 2 را داشته باشند و VPI / VCI آنها بایستی قابلیت تنظیم برروی 12/10 ، 25/10 ، 51/10 و 12/10 ، 25/11 ، 31/11 را داشته باشد.

بطور كلی می توان گفت مودمهای ASUS ، Symphony ، Fiberhome ، Alcatel ، Ericsson ، SMC ، Comtrend ، Paradyne ، Pheenet ، galaxy و ... سازگار با تجهیزات ما می باشند.

تجربه ما نشان داده است که تا کنون تنها مودم های D-link با شبکه داتک - تله کام ناسازگاری دارند.

http://www.datak-telecom.com/id/faq_

بالا