• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Advanced Call Manager v2.61.UIQ3.Cracked

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
Advanced Call Manager v2.61.UIQ3.Cracked

خوب همه دوستان با اين برنامه كاربردي آشنايي دارند و تا امروز اين برنامه كرك نشده بود كه من هم برنامه و هم آموزش كرك كردن اين برنامه كه قدري سخت و پيچيده است را خدمت دوستان قرار ميدهم.
لازم به ذكره كه هر كرك بر اساس سريال همان گوشي قابل استفاده است و شما قادر نخواهيد بود از يك فايل كرك كه مختص شما ميباشد و توسط خود شما ايجاد شده است در گوشي فرد ديگري با سريال متفاوت استفاده نماييد.قدري تلاش كنيد مطمئنا موفق به كرك خواهيد شد.
در اينجا جا داره از دوستان خوب و عزيزم جناب Pixel عزيز كه تهيه راهنماي كرك به عهده ايشان ميباشد و نيز دوست عزيزم جناب FARID كه زحمت تهيه فايل كرك را كشيده اند تشكر ويژه نمايم.چرا كه اگر زحمات اين دوستان اگر نبود شايد اين برنامه الان و در اينجا معرفي نميشد.

دانلود برنامه به همراه فايل كرك:
http://www.divshare.com/download/391518-aae

دانلود راهنماي كرك:
http://www.divshare.com/download/391533-10c

توضيح مهم:
در راهنماي كرك كه مربوط به برنامه Sman هست شما به ابتداي توضيح كه از شما خواسته فايل Sman.sis را دانلود كنيد توجه نكرده و در واقع شما همين برنامه Advanced Call Manager را دانلود كرده ايد.
نكته مهم ديگر اينكه بجاي مرحله 14 راهنماي كرك كه شما بايد دستوراتي را در محيط Command Prompt تايپ كنيد از دستور زير استفاده كنيد تا موفق به كرك شويد.به بزرگي و كوچكي حروف و نيز به فاصله ها و وجود نقطه ها در محل مربوطه توجه كنيد.اما دستور مربوطه:

signsis WebGate.Advanced.Call.Manager.v2.61.Symbian.UIQ.3rd.Unsigned.Cracked-OPDA.sis WebGate.Advanced.Call.Manager.v2.61.Symbian.UIQ.3r d.signed.Cracked-OPDA.sis [myfile].cer [myfile].key [password
توجه نماييد كه بين عبارت 3rd هيچ فاصله اي وجود ندارد.يعني به صورت 3r d نميباشد.

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
ممنون دوست عزيز

اين برنامه خيلي به كار من مي آيد . از وقتي هم p910 را فروخته و p990 گرفته بودم غصه اين نرم افزار را مي خوردم .

فقط فكر مي كنم همانطور كه فرموديد كرك آن كمي مشكل باشد . اگر به مشكلي برخورد كردم حتما مزاحم شما مي شوم .

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
ممنون دوست عزيز

اين برنامه خيلي به كار من مي آيد . از وقتي هم p910 را فروخته و p990 گرفته بودم غصه اين نرم افزار را مي خوردم .

فقط فكر مي كنم همانطور كه فرموديد كرك آن كمي مشكل باشد . اگر به مشكلي برخورد كردم حتما مزاحم شما مي شوم .

بهروز جان اگر به مشكلي برخورديد سريال گوشي خودتون را به من بديد.من ظرف چند دقيقه اين برنامه را براي شما كرك ميكنم و برايتان آماده ميكنم.
موفق باشيد.

bryanbui

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Please show me how to install ACM V.2.61.UIQ3.Cracked into P990 phone in English. My Email : [email protected]
Thanhks you so much.

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
نكته مهم ديگر اينكه بجاي مرحله 14 راهنماي كرك كه شما بايد دستوراتي را در محيط Command Prompt تايپ كنيد از دستور زير استفاده كنيد تا موفق به كرك شويد.به بزرگي و كوچكي حروف و نيز به فاصله ها و وجود نقطه ها در محل مربوطه توجه كنيد.اما دستور مربوطه:

signsis WebGate.Advanced.Call.Manager.v2.61.Symbian.UIQ.3rd.Unsigned.Cracked-OPDA.sis WebGate.Advanced.Call.Manager.v2.61.Symbian.UIQ.3r d.signed.Cracked-OPDA.sis [myfile].cer [myfile].key [password
توجه نماييد كه بين عبارت 3rd هيچ فاصله اي وجود ندارد.يعني به صورت 3r d نميباشد.

دوستان دیگه نیازی ب نوشتن این عبارت طولانی نیست ...شما با استفاده از برنامه SISSigner میتونید این کار رو انجام بدید....برنامه رو وقتی run کنید
سه قسمت داره در قسمت اول xxx.key رو میزارید که یا Mycert هست یا sultan در قسمت دوم xxx.cer رو میزارید همون سرتیفیکت که از سایت SYMBIAN....میگیرید... در قسمت سوم هم PASSWORD رو میزارید..که بستگی به KEY که توی قسمت اول گذاشتید داره که از کدوم استفاده کنید....برای SULTAN.KEY از 0123456 وبرای MYCERT.KEY از 31536u2 استفاده میکنیم و در نهایت در قسمت چهارم ...فایل UNSIGNED رو میزاریم...و دکمه ساین رو میزنیم....
حالا یک فایل SIGN شده در کنار مابقی فایل ها دارید که همین رو نصب میکنید ;) )
نکته(تمام فایل های مورد نیازتون رو توی یک پوشه +SIGNSIS قرار دهید بعد برنامه رو RUN کنید)

bryanbui

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Please give me instruction how to activate ACM into my phone P990 in English language.
Thanks so much

بالا