• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Alert Payبانک تازه تاسيس

وضعیت
موضوع بسته شده است.

bami14

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خبر مهم

حتما در این بانک جهانی تازه تاسیس ثبت نام کنید چون به ازای هر رفرال ۱۰ دلار جایزه میده ضمنا قابلیت انتقال به ایگولد رو هم داراست پس بجنبید و زود ثبت نام کنید تا جایزه عضویت رو بر نداشته

http://www.alertpay.com/?79534

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
این 10 دلار رو به این سادگی ها نمیده
بیخیالش شو
باید زیر مجموعت 250 دلار تو حسابش گردش کنه بعدش تا 5 دلار بهت میده هر وقت تهداد رفرال هات رسید به 10 تا اون وقت میشه 10 دلار به ازای هر زیر مجموعه که البته همونطور که گفتم هر کدوم باید حداقل 250 دلار تو حسابشون گردش کنه و اکانتشونم پرسنال نباشه
بیخیال شید بهتره

rsbco

Registered User
لایک‌ها
0
اتفاقاً اگه درست سرویس بدن بدرد من یکی خیلی میخوره . خوبیش اینه که از طرف Verisighn و BBB تائید شده هستش و تو کشور کاناداست . من یک اکانت پرسنال باز کردم و از اینکه معرفی کردید متشکرم .
فقط مونده ببینم چطور کار میکنند . وقت شناس و خوش قول هستند یا نه
خبر مهم

حتما در این بانک جهانی تازه تاسیس ثبت نام کنید چون به ازای هر رفرال ۱۰ دلار جایزه میده ضمنا قابلیت انتقال به ایگولد رو هم داراست پس بجنبید و زود ثبت نام کنید تا جایزه عضویت رو بر نداشته

http://www.alertpay.com/?79534

babak2536

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
میشه بگید چه مزایایی نسبت به Paypal یا moneybookers داره ?

rsbco

Registered User
لایک‌ها
0
این تازه تاسیس هستش ولی معلومه معتبره ( حداقل از ظاهرش که اینطور پیداست ) داره یه سرویسی شبیه پی پال رو راه میاندازه . چون کانادایی هست فکر نمیکنم با ایران فعلاً مشکل داشته باشه . هرچند من خودم اکانت رو به آدرسم در آمریکا باز کردم .
توی NewsLetter نوشته بود که در آینده کردیت کارت هم عرضه میکنه . و میشه باهاش از ای گلد پول ریخت و در آدرس ثبت شده چک دریافت کرد . درصدش هم مناسب بود . فقط باید دید چطور سرویس میده .

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
من چند وقته كه عضوم و باهاش كار ميكنم.... فقط يه مشكلي داره توي پرسنل اكانت كه ما عضو ميشيم هر دفعه كه پول بياد به حسابت هر چقدر كه باشه $1 به عنوان في برميداره:blink:
مثلا از يه جا $2 برات بفرستن $1 مياد دستت! هر وقت خواستي يه مقدار معيني از كسي پول بگيري بايد $1 بالاتر درخواست كني تا مقدار مورد نظر به دستت برسه!

rsbco

Registered User
لایک‌ها
0
من 15 دلار برای شروع با ای گلد ترانسفر کردم . فی رو 2.5 درصد اعلام کرده
من چند وقته كه عضوم و باهاش كار ميكنم.... فقط يه مشكلي داره توي پرسنل اكانت كه ما عضو ميشيم هر دفعه كه پول بياد به حسابت هر چقدر كه باشه $1 به عنوان في برميداره
مثلا از يه جا $2 برات بفرستن $1 مياد دستت! هر وقت خواستي يه مقدار معيني از كسي پول بگيري بايد $1 بالاتر درخواست كني تا مقدار مورد نظر به دستت برسه!

persian-earning

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
برای اکانت پرسنال فی یک دلار است!!!
ولی برای پرمیوم 2.5% به اضافه 0.25$ برای هر ترنزکشن است!!!

rsbco

Registered User
لایک‌ها
0
آقا میلاد منظور من Add Funds هست . تعرفه اش به شرح زیره
Add Funds
Bank Transfer (ACH/EFT) Free Free Free
Money Order Free Free Free
Cashier's Check Free Free Free
Credit Card 5% 5% 5%
Bank Wire $20.00 $20.00 $20.00
E-Gold 2.50% 2.50% 2.50%