• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

alexa الکسا چی میگه ؟ بهبود روزانه رتبه سایت در جهان و کاهش رتبه روزانه در ایرانسایت من!!

feri23

Registered User
لایک‌ها
193
سلام یکی از 2 تا از سایت هام رو 2-3 هفته هست زیر نظرم دارم

هر روز رتبه ی alexa اونها تو جهان بهتر میشه ! یعنی فکر کنین امروز 200 هزار ، فردا میشه 198 هزار پس فردا 195 هزار

ولی همینجوری که رتبه تو جهان خوب میشه تو ایران رتبه هر روز خراب تر میشه!!!!!

یعنی اون روزی که رتبه تو جهان 200 هزاره مثلا تو ایران میشه 5000

اون روزی که تو جهان 198 هزاره تو ایران میشه 5500 !!!! :blink:

این اتفاق عجیب چه توجیهی داره؟ من قاطی کردم ب خدا :wacko:

ioncube

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
81
ایرانی کمتر میاد،خارجی بیشتر میاد!

rezat1

Registered User
لایک‌ها
292
درسته ممکنه یکم نامفهوم باشه ولی مثل اینه که رتبه معدل تون توی دانشگاه رو به پیش رفته ولی توی کلاستون وضعیتتون بدتر شده چون همکلاسیای قدری دارید :دی

Milad._.R

Registered User
لایک‌ها
1,203
درسته ممکنه یکم نامفهوم باشه ولی مثل اینه که رتبه معدل تون توی دانشگاه رو به پیش رفته ولی توی کلاستون وضعیتتون بدتر شده چون همکلاسیای قدری دارید :دی

با کمک پاپ آپ همه قدر هستند

feri23

Registered User
لایک‌ها
193
جالبه هر روز داره این اتفاق میفته! درضمن سایت من تمامی مطالبش اختصاصی هست و هیچ گونه تبلیغی (به هر گونه شیوه ای) از هیچ سایتی نمی گیره

Milad._.R

Registered User
لایک‌ها
1,203
جالبه هر روز داره این اتفاق میفته! درضمن سایت من تمامی مطالبش اختصاصی هست و هیچ گونه تبلیغی (به هر گونه شیوه ای) از هیچ سایتی نمی گیره

شاید اکثر بازدیدکننده هات از ساکــس و مخلفاتش استفاده میکنند

aligool21

Registered User
لایک‌ها
53
سلام منم دقیقا همین مشکل دارم الکسای جهانی داره میاد پایین و ایران داره میره بالا.دلیلش فهمیدی به منم بگو

feri23

Registered User
لایک‌ها
193
شاید اکثر بازدیدکننده هات از ساکــس و مخلفاتش استفاده میکنند
نمی دونم .. آخه برای ورود به یه سایت مجاز که از سوکس و موکس فکر نکنم استفاده کنن ، در ضمن اگه این اتفاق واسه همه سایت های فارسی بیفته میشه این مدلی توجیه کرد..که بحث ip هست و اینا

ولی اگه فقط واسه بعضی سایت ها باشه ، جای سوال داره..

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
در خوشبینانه ترین حالت میشه گفت که سایتهای ایرانی دارن رتبه های جهانی بهتری کسب میکنن و در واقع استفاده از اینترنت در ایران بیشتر شده نسبت به قبل.
ولی این گزارش و گزارش های شبیه به اون توی دو سه هفته اخیر زیاد شده! به نظر میرسه که بعضی سایتهای ایرانی دارن به سرعت رتبه الکسای بهتری کسب میکنن که مسلما نمیان تو همچین جاهایی اعلام عمومی کنن. شاید روش اسپم جدیدی پیدا کردن و اینبار الکسا رو هدف قرار دادن بجای گوگل! :)

بالا