• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

All in One SEO يا Yoast WordPress SEO

از كدام افزونه استفاده مي كنيد

• Total voters
    17

madman2011

Registered User
لایک‌ها
2,725
سلام

من چند ساله از افزونه All in One SEO استفاده مي كنم و كلا ازش راضي هم بودم ولي جديدا مي بينم كه همه از Yoast WordPress SEO استفاده مي كنند

دوستان با تجربه لطفا نظرشونو بگن كه كدوم فعلا شاخ تره نسبت به اون يكي

ضمن اينكه Yoast WordPress SEO تنظيمات خيلي پيچيده اي داره كه اگه ي اشتباه كنيم ممكنه به سايت ضربه بزنه

اگه ي آموزش كلي از تنظيمات Yoast WordPress SEO البته معتبر سراغ داريد لطف كنيد و در اختيارم بذاريد

با تشكر

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
ببين داداش yosat بهتره اينم روشش كه خود به خود yosat ro por kone

64174773841035782348.jpg

MP4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
88
هر کدوم ویژگی های خودشونو دارن ولی اصل کار طریقه آپدیت شدن و مفید بودن محتوایه سایته. افزونه سئو فقط روش ارتباط با موتور جست و جوئه و تاثیر اونچنانی نداره. من با All in one SEO راحتم تنظیماتش هم تحت کنترل دارم و امکان اشتباه و ضربه به سایت کمتره.

sm_shahabi

Registered User
لایک‌ها
52

nitiX

Registered User
لایک‌ها
134
اگر مدیری هستید که فقط می خواین یکبار تنظیمات انجام بشه و دیگه کاری به سئو نداشته باشید و فقط پست بزنید , All in one SEO Pack را انتخاب کنید

اگر مدیری هستید که سئو را دنبال می کنید و برای ارائه محتوای بهتر , تلاش بیشتری می کنید , و با حوصله هستید , پلاگین Yoast را انتخاب کنید

madman2011

Registered User
لایک‌ها
2,725
ي منبع خوب معرفي كنيد واسه تنظيمات افزونه
[h=2]Yoast WordPress SEO[/h]

nitiX

Registered User
لایک‌ها
134
ي منبع خوب معرفي كنيد واسه تنظيمات افزونه
[h=2]Yoast WordPress SEO[/h]

بهترین منبع , از نویسنده پلاگین هست که البته ادبیات ایشون روان نیست و معمولا محاوره ای می نویسه : WordPress SEO Tutorial • The Definitive Guide • Yoast

منبع دیگر برای تازه کار ها , با عکس و توضیحات کافی : The Beginner’s Guide to WordPress SEO by Yoast: Configuration | Wptuts+

منبع فارسی خوب ندیدم که لینک کنم

Reza_Mx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام

من چند ساله از افزونه All in One SEO استفاده مي كنم و كلا ازش راضي هم بودم ولي جديدا مي بينم كه همه از Yoast WordPress SEO استفاده مي كنند

دوستان با تجربه لطفا نظرشونو بگن كه كدوم فعلا شاخ تره نسبت به اون يكي

ضمن اينكه Yoast WordPress SEO تنظيمات خيلي پيچيده اي داره كه اگه ي اشتباه كنيم ممكنه به سايت ضربه بزنه

اگه ي آموزش كلي از تنظيمات Yoast WordPress SEO البته معتبر سراغ داريد لطف كنيد و در اختيارم بذاريد

با تشكر

Yoast WordPress SEO بهتره ، تنظیماتش هم خیلی راحته

بالا