• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

am2 یا Core duo

EAlireza50141

Registered User
لایک‌ها
125
سلام
چند وقتی میخوام یک سیستم بخرم
اگه میشه بگید کودومشون بهترن و چرا

سرعت کودوم بهتره ؟؟؟؟؟

مرسی:lol:

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
مسلما core2 بازدهي بالاتري دارد. به خاطر معماري بهتر و نحوه استفاده از كش سيستم. البته x2 am2 آنچنان هم ضعيف نيستند فقط core2 انتخاب بهتري هست

EAlireza50141

Registered User
لایک‌ها
125
مسلما core2 بازدهي بالاتري دارد. به خاطر معماري بهتر و نحوه استفاده از كش سيستم. البته x2 am2 آنچنان هم ضعيف نيستند فقط core2 انتخاب بهتري هست
دوست من پس چرا فرکانس AMD از Intel بیشتره ؟؟؟؟

EAlireza50141

Registered User
لایک‌ها
125
اینطوری که شما گفتی E4300 باید قوی تر از 4000+ x2 باشه دیگه ...
آیا هیچ Benchmarck ی برای دیدن فرق این دو CPU هست ؟؟؟

مرسی

korosh_majd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز بحث پیچیده تر از اونیه که شما فکر می کنید
همه چیز به cpu بستگی نداره - مادربرد- هارد خیلی تاثیر گذارند
در ضمن حروفی که روی cpu ها نوشته شده بیانگر سرعت آن نیست
خیلی از پارامترها می تواند در انتخاب cpu موثر باشد
به طور خیلی خلاصه به شما عرض می کنم اگر کار خاصی با کامپیوتر انجام نمی دهید بهتر است در حال حاضر از اینتل استفاده کنید
به نظر من تمامی نظراتی که در مورد اینتل و ای ام دی در بازار می شنوید هیچ کدوم پایه علمی ندارد

EAlireza50141

Registered User
لایک‌ها
125
دوست عزیز بحث پیچیده تر از اونیه که شما فکر می کنید
همه چیز به cpu بستگی نداره - مادربرد- هارد خیلی تاثیر گذارند
در ضمن حروفی که روی cpu ها نوشته شده بیانگر سرعت آن نیست
خیلی از پارامترها می تواند در انتخاب cpu موثر باشد
به طور خیلی خلاصه به شما عرض می کنم اگر کار خاصی با کامپیوتر انجام نمی دهید بهتر است در حال حاضر از اینتل استفاده کنید
به نظر من تمامی نظراتی که در مورد اینتل و ای ام دی در بازار می شنوید هیچ کدوم پایه علمی ندارد
هیچ بنچ مارک معتبری نیست !؟!؟

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
شما با مراجعه به سايت xbit-lab يا سايت سخت افزار ميتوني اطلاعات خوبي بدست بياري

kamellia64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
اگه دنبال فرکانس بیشتر هستی میتونی Intel Celeron 365 بگیری که فرکانسش روی 3.6Ghz هست ولی کاراییش از یه پردازنده 1.6 Core اینتل کمتره .

korosh_majd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

چرا زیاد است مثلا sandra اما برای استفاده از آن حداقل می بایست سخت افزار آن را نیز داشته باشید
در ضمن پس از مهیا نمودن سخت افزار می بایست هر دو سی پی یو را در شرایط یکسان تست نمود که کار ساده ای نیست

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17

اين حرف غير منطقي هست . اين همه سايت دارن قطعات review مينويسن . بنچمارك ميگيرن . سايت هاي معتبري وجود دارند كه مقاله هاي خوبي دارند

jikolo

Registered User
لایک‌ها
163
آقا شما دیگه چرا شما که amd هستی و مدیر اینجایی . core 2 گرونتر از amd model توی رده ی خودش هست.به نظر من بیشتر amd ها بهتر از اینتل هستند انهایی که با قیمت 175 به پایین دارن.!!!(اینم اقرار کنم که سی پی یو های بالای 200 تومن اینتل بهتر از amd هست و amd اوورکلاک خوبی نسبت به اینتل نداره)مثلا همین amd 5000 یا 5200 خیلی خوبن و من بنچ مارک tomshardware رو دیدم تو مجله رایانه خبر 5000 و 5200 رو با 4 هستهای اینتل مقایسه کرده این عادلانه نیست ولی یه رده بعد از او نا 5000 بود با این که با 4 هسته ای ها مقایسه شدن که این رده amd ها کارایی خوبی با قیمت داشت.این منصفانه نیست که چون amd هنوز 4 هسته ایشو نداده بیرون و دیرتر از اینتل عمل کرده و همچنین دیرتر از اینتل به 65 نانو متر رسید اونو متهم کنیم!!! و محصولاتشو ضعیف بدونیم!!!

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
خوب قيمت و پرفورمنس دو تا نكته جدا هست . من به عنوان مدير اين بخش بايد بي طرف باشم. الان پردازنده هاي core2 اينتل انتخاب بهتري هست . و amd x2 پردازنده دو هسته اي خوب هستند و ارزش خوبي دارند

jikolo

Registered User
لایک‌ها
163
خوب دغدغه ی بسیاری از ما همین قیمته. خوب اگه من مثلا 400 تومن برای سی پی یو داشتم که انتخابم راحته راحت بود.و نگاه بکنی این دو نکته کارایی و قیمت رو هر چه قدر جداشون کنی باز یقه آدم رو میگیره!!!

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
خوب بايد يك ميانگين بين قيمت و پرفورمنس رو در نظر گرفت

EAlireza50141

Registered User
لایک‌ها
125
من یک سوال دارم
اگه محاسبات گرافیکی رو در نظر نگیریم
سرعت محاسبه به فرکانس مربوط میشه دیگه (درسته ؟)
البته با صرف نظر از کش

چطوری Core 2 due میخاد یک PentiumD رو بگیره ؟
فکر کنم فقط تو محاسبات گرافیکی فرق داشته باشند
اگه دنبال فرکانس بیشتر هستی میتونی Intel Celeron 365 بگیری که فرکانسش روی 3.6Ghz هست ولی کاراییش از یه پردازنده 1.6 Core اینتل کمتره .

دوست من اگه منظورت اینه که فرکانس بی تاثیره در اشتباهی !!!
فرق Celeron D با سری P4 فقط در Cache هست !!!!!
تازه Celeron D سیستم محاسباتی گرافیکی جدید sse 3 رو نسبت به P4 های فول کش داره (کش 512) !!

موفق باشید

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
كش هم تاثيرش كم نيست مخوصا تو كارهاي پردازش سنگين مثل نرمافرارهاي مهندسي و انيميشن. سلرون ارزومنرين و ضعيف ترين پردازنده اينتل هست. همه چيز هم فركانس نيست

majidjix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من core2 رو پشت رلش ننشستم ولی خودم am2 دارم ازش خیلی راضیم amd با تکنولوژی خوبش همیشه نسبت به قیمتش کارآیی بهتری داره دمای cpu واقعا کم شده :cool:

kamellia64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
به طور کلی من میتونم یه تقسیم بندی نه خیلی منطقی بکنم چون فکر میکنم فعلا یه حقیقتیه که چه بخوایم چه نخوایم در بازار وجود داره و حاکمه و انتخابهای زیر میتونه بهترین باشه .

- اگر میخواید زیر 100 تومن هزینه CPU کنید الان فقط باید برید طرف AMD X2 چون وقتی CPU مثل X2 3800 قیمتش 80 تومنه دیگه نمیشه به چیزی فکر کرد البته باید منتظر موند و دید با ورود e2160/e2140 و Celeron 4xx اوضاع چجوری میشه .

- اگر میخواید بین 100 الی 150 تومن هزینه کنید هم انتخاب هایی از AMD X2 هست و هم انتخاب های از Intel Core 2 و وجود اینتل Core 2 e4300 و در ایندهای نزدیک E4500 نقطه قوت اینتل در این رنجه ولی بازم X2 4600 و X2 4800 هم با قیمتهای خوبشون میتونن انتخاب هایی باشن البته با 10 تومن اضافه تر دادن دو تا انتخاب خیلی خوب یعنی AMD X2 5000 و Intel Core e6300 دارید که با پرداخت هزینه یکمی بیشتر میتونید این CPU های قوی رو بخرید با این حال تو این رنج e4300 به خاطر قیمت مناسبش در ازای پرفرمنس خوبش میتونه عاقلانه ترین انتخاب باشه .

- اگر میخواید از 150 تومن تا n تومن هزینه CPU کنید نباید به AMD X2 فکر کرد الان کاملا وضعیت به نفع اینتله تا چند ماه اینده وضعیت به شکل بدتری به سمت اینتل میره بازم با ورود پردازندهای E6540 , E6550 , E6750 و E6850 با باس 1333MHZ و قیمتهای واقعا باور نکردنی (E6550 با کلاک 2.33MHz قیمتش 163$ اعلام شده) در ضمن ورود رمهای DDR 3 هم فقط برای کامپیوترهای بر پایه پردازنده اینتل میتونه این وضعیت رو از اینی که هم هست بیشتر به سمت اینتل بکشونه پس شما با خرید یه مین P35 اینتل که از DDR3 پشتیبانی میکنه تا حد زیادی اینده نگری هم کردید و همونطور که شاید بدونید تا سال 2009 قرار نیست AMD از DDR3 پشتیبانی داشته باشه .

بالا