• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

apple iphone vs htc diamond برای یک گوشی باز کدام بهتره

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
من دکتر بابک هستم 33 سالمه و یه گوشی باز هستم که تا بحال بیش از 70 گوشی داشته ام.
راستش میخوام یکی از این دو رو بخرم و دست از گوشی بازی بردارم.فکر میکنم دیکه بسه گوشی بازی:p
در حال حاضر پی1 دارم و ازش راضیم ولی چه میشه کرد ......:blush:
خب من تقریبا با دایموند و مشخصاتش اشنایی دارم.wm رو هم اشنایی کامل دارم.ایفون رو هم میشناسم ولی نه کامل و بیشتر ریویوهای خارجی رو در مورد این دو خونده ام.
با توجه به اینکه در حال حاضر قیمت این دو به هم نزدیکه بین خرید یکی از این دو مرددام.خواهشا کمکم کنید.البته می دونم تو این فروم طرفدارای متعصب wm زیادتر هستش ولی خواهشا بی تعصب راهنماییم کنید.
ممنون در انتها اون برتریهای هر یک رو توضیح میدم وشما بگید کدوم رو بگیرم.

دیزاین و جنس:هر دو به نظر من زیبا و شکیل هستند ولی به نظرم ایفون جنس بدنه ی بهتری داره.

ال سی دی:هردو ال سی دیهای بسیار خوبی دارند.دیاموند از یه lcd با 2.8 اینچ بهره میبره که رزولوشن 640 در 480 داره و ایفون lcd بزرگتر با رزولوشن کمتر.به شخصه lcd ایفون رو بی رقیب میدونم .میزان نور بیشتر 16 میلون رنگ در برابر 65هزار دیاموند و وضوح کامل ایفون در زیر نور افتاب نسبت به دیاموند بعلاوه سایز متناسب اون باعث میشه که از نظر من ایفون برتری کاملی داشته باشه.

اسپیکر و ایرفون:بشخصه اصلا برام ملاک نیست و در مقایسه ام به این مورد توجهی ندارم

دوربین:اصلا برام مهم نیست پس در مقایسه ام نمیارم

پخش موزیک و مالتی مدیا:با اینکه دیاموند صدای هدفون بلند و قابل قبولی داره ولی بنظرم ایفون صدای زلالتر و با باس قبل قبول تری رو ارایه میده.دیاموند به خاطر رزولوشن بالای lcd میتونه خوب فیلها رو نشون بده ولی lcd کوچکتری داره از طرفی به نظر میرسه دیاموند فرمتهای ویدوئی بیشتری رو ساپورت میکنه.با این حال دیدن ویدئو در ایفون کاملا لذت بخش تره.
از طرفی هیچکدوم مثل بچه ادم از هدفونهای با جک 3.5 پشتیبانی نمیکنند که معضلیه.البته تبدیل ایفون به جک 3.5 رو انگار میشه تو بازار پیدا کرد ولی در مورد دایموند بشخصه رابطی که usb رو به جک 3.5 تبدیل کنه ندیدم و این مرد اخیر برام مهمه.

باطری :مسلما باطری ایفون بهتره

رابط کاربری:به شخصه با رابط کاربری خشک و بی اب و رنگ wm مشکل دارم.چندین ساله که wm همین رابط رو داره که واقها خسته کننده هست.تمهایی که فقط رنگ ها و والپیپر رو عوض میکنند و تغییری به ایکونها و سایر چیزها نمیدن گاهی اوقات واقعا ادم رو کسل میکنه.

ادامه دارد.......

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
منم با اینکه خیلی با رابط کاربری WM مشکل داشتم و دارم و کلا از تم ها که دقیقا درست اشاره کردین چه مشکلاتی دارن خبردارم...ولی با تمام این احوال و جوانب...من به شخصه ترجیح میدم دیاموند رو بخرم...کلا ایفون امکاناتی که داره عرضه میکنه تو ایران اصلا به درد نمیخوره...3G مثلا کاربردی داره؟ یا اینکه اون مرورگر safari ایفون که روی اون صفحه بزرگ واقعا برای اینترنت محشره ولی خب وقتی نیست تو ایران به چه درد میخوره؟؟

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
در مورد رابط کاربری باید بگم که اگه توجه کرده باشید اکثر برندها اخیرا سعی میکنند که رابط شون رو به ایفون شبیه کنند .گوشی جدید سامسونگ i900 و پلاگین تاچ در گوشیهای جدید htc و طراحی پلاگین های مختلف توسط برنامه سازان wm و حتی گوشیهای جدید se که از uiq بهره میبرند همه و همه گواه این موضوع هستند که اپل با طراحی رابط کاربری زیبا و منحصر به فردش در ایفون که منوهای تاچ و رنگ و لعاب زیبای mac os رو ارائه کرده انقلابی در این مورد بوجود اورده.

نرم افزار و بازیها(نصب و اجرا):
خب بنظرم نمیشه از نرم افزارهای گوناگون و روان و مختلف wm براحتی چشم پوشی کرد.که در این مورد دیاموند کاملا سره.ازطرفی wm خیلی راحتتر با pc سینک میشه و راحتتر میشه در دیاموند نرم افزار نصب کرد.ولی دو مشکل وجود داره.اولا در دیاموند بخاطر رزولوشن vga محدودیت نصب برنامه ها و بازیها وجود داره ثانیا چند وقتیه که مثل سابق برای wm برنامه و بازی جدیدی نمیبینم.هر از گاهی فقط چند پلاگین جدید و هر از گاهی ورژن جدید از یک نرمافزار قدیمی.:(
دردسر های نصب برنامه ها در ایفون و عدم سازگاری نرم افزارها با فریمورهای جدید اپل و کرک نبودن خیلی از نرم افزارها و بازیهای ایفون باعث میشه wm پیر و کهنه کار از این لحاظ به نظرم بهتر باشه.ولی خب بازیها ی ایفون خداییش قشنگ هستند.

mac os vs wm:
wmبنظرم رونتره.ریجستری رو میشه درwm براحتی انگولک کرد و میشه wm رو در برابر mac بسته و تحت انحصار اپل,یک سیستم عامل بسیار منعطف دانست.رامهای مختلف در wm دلیل دیگری برای برتری هستند.
در mac ایفون مولتی تسک تعطیله.

سخت افزار:
بنظرم تو هر دو خوب کافیه.البته gps در دایموند هست که ایفون نداره.

اینترنت و ساپورت فارسی:
گرچه سافاری خیلی خوبه و سریعه ولی من مایلم که صفحات وب رو در یک lcd ی vga در دیاموند ببینم.
متاسفانه در هردو گوشی با فارسی مشگل هست که البته فکر کنم در دیاموند راحتتر بشه با فارسی کنار اومد.
.
.
.
فعلا همینا یادم بود .خواهشا در انتخاب کمکم کنید

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام دکتر جون ، فقط یه پیشنهاد دارم ، اونم اینکه هر جور شده 1-2 هفته باایفون کار کن که اون جو فلو بودن صفحات و ایکونها بخوابه بعد اینجا دوباره پست بده.

فقط همین.

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
سلام اقای دکتر

به نظر من شما یه خورده صبر بکنی سامسونگ ای 900 اومینا بگیری بهتره ، اما اگه همین الان باید بخری خوب دیاموند بهتر از ایفونه به نظر من ، بلاخره جی پی اس و برنامه های فارسی ، توی ایفون اینجوری نیست .

اما اگه ای 900 بخری حد اقل تا 1-2 سال دیگه هوس گوشی جدید نخواهی کرد !

دروبین خوب ، صفحه خوب ، صدای خوب ، سیستم عامل قوی ، حافظه خوب و .... امکان اتصال به تلوزیون !

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
نظر من هم بین این دو Diamond هست, به هر حال بحث 2 سیستم عامل متفاوت هست, ولی گستردگی Diamond از نظر شرایط برنامه/بازی و سایر کارهای متفرقه به هر حال چشمگیر هست
گاهی شرایطی پیش میاد ( با توجه به اینکه شما گوشیهای مختلفی عوض کردی حتما به این مورد رسیدی ) که تمام نکات کلی / فنی / جانبی گوشیهای مورد نظرت رو میدونی ولی باز هم در انتخاب نهایی شک داری, احساس میکنم در حال حاضر هم چنین موردی پیش اومده, منظورم اینه که سلیقه رو هم گاهی در انتخاب باید دخیل دونست

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
مازی جون ممنون از جوابت.
حسین جون با اینکه مطمئنا شما درست میگی ولی حتی اگه به رابط کاربری ایفون هم عادت کنم باز هم به اندازه ی wm فکر نمیکنم خسته کننده و ثابت باشه.راستی سرعت دیاموند چطوره میدونم که نمیشه به اندازه ی یه cpuی 500 مگاهرتزی اینتل ازش انتظار داشت.ولی کلا سرعتش دق به دل ادم میکنه یا نه؟.بازم با این cpu هنگ و گیر کردن تو برنامه های سنگین هست؟رم ازاد چی ؟کافی هست؟بنظرم رم ازادش تو رامهای غیر کوک شده کم میاد؟
محمد گل.هرگز به هیچ سامسونگی فکر نمیکنم.سامسونگ فقط جاوا.رزولوشن i900 واقعا غیر معموله.ضمن اینکه اصلا به دوربین گوشی فکر نمیکنم.
علیرضای گل کاملا حق با شماست .از طرفی نمیتونم از کیفیت بالای lcd و صدای هدفون و رابط کاربری زیبای ایفون بگذرم واز طرفی مشکلات نصب برنامه و این فریمور هاش که هر کدوم یه فیلم سر ادم در میارن و mac که در چنگال اپل اسیره و اجازه ی کمترین دستکاری رو به ادم میده.باعث شده که تو انتخابم گیر کنم.از طرفی میدونم که قیمت ایفون الان مجازی بالا رفته و ممکنه با کم شدن مشکلات ایفون 3g و ورودش به ایران قیمتش بشکنه.
بارها تصمیم به خرید ایفون گرفته ام و منصرف شده ام.میترسم دوباره منصرف بشم و دیاموند تجربه ی یک گوشی کامل رو به من نده و دوباره به فکر تعویضش بیفتم.اینم میدونم که باتری دیاموند خیلی ستمه و من از هر روز شارژ کردن گوشی بیزارم.
واقعا نمیدونم چکار کنم:(

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
اگر واقعا گوشی باز باشی هر دو خسته ات میکنه. دست دومشون رو بگیر فقط اون تازگیش بره بعد دیگه هر دو رو میگذاری کنار.
چند وقت پیش دبی بودم خوشبختانه اونجا گوشیها رو روشن میگذارند روی میز که بشه امتحان کرد این گوشی f480 سامسونگ تو تاچ ها از نظرم بهتر از بقیه اومد.

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
اگر واقعا گوشی باز باشی هر دو خسته ات میکنه. دست دومشون رو بگیر فقط اون تازگیش بره بعد دیگه هر دو رو میگذاری کنار.
چند وقت پیش دبی بودم خوشبختانه اونجا گوشیها رو روشن میگذارند روی میز که بشه امتحان کرد این گوشی f480 سامسونگ تو تاچ ها از نظرم بهتر از بقیه اومد.
f480 ؟.اصلا فکرشم نکن.
داریوش خان یعنی شما میگی بعد یه عمر گوشی بازی بریم سر و سراغ گوشی جاوا اونم از نوع سامسونگ.عمرا.

پ.ن 1:چند روز پیش چند تا از بازیها و برنامه های ایفون رو میدیدم .جالب اینجاست که خیلی هاشون چنان گسترده و کامل و خوش ساخته که اکثرا بالای 100 مگ حجم داره!
پ.ن 2:راستی این cpuی کوالکام دایموند رو چقدر میشه روش حساب کرد.مثلا اونقدر سریع هست که مثلا تو gps مشکلی پیش نیاره?.ظاهرا این cpu طوری طراحی شده که کمترین مصرف باطری رو داشته باشه با توجه به رزولوشن بالای lcd و رم نسبتا بالای دیاموند میزان مصرف باطری ستم نیست؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
f480 ؟.اصلا فکرشم نکن.
داریوش خان یعنی شما میگی بعد یه عمر گوشی بازی بریم سر و سراغ گوشی جاوا اونم از نوع سامسونگ.عمرا.

پ.ن 1:چند روز پیش چند تا از بازیها و برنامه های ایفون رو میدیدم .جالب اینجاست که خیلی هاشون چنان گسترده و کامل و خوش ساخته که اکثرا بالای 100 مگ حجم داره!
پ.ن 2:راستی این cpuی کوالکام دایموند رو چقدر میشه روش حساب کرد.مثلا اونقدر سریع هست که مثلا تو gps مشکلی پیش نیاره?.ظاهرا این cpu طوری طراحی شده که کمترین مصرف باطری رو داشته باشه با توجه به رزولوشن بالای lcd و رم نسبتا بالای دیاموند میزان مصرف باطری ستم نیست؟

بابک جان شرمنده اینجوری میکم ولی فکر نکنم کسی بیشتر از من تو این فروم گوشی بازی کرده باشه!!:blush:

اون چیزی که در باره ی ایفون فکر میکنی واقعا بعد 2 هفته کاملا خسته کننده میشه و فقط میتونی دلت رو به حالت فضایی و فلو ایکونها خوش کنی و البته ناگفته نمونه به ساخت بسیار با کیفیتش و خوشگلیش:)

در باره دیاموند من فقط میکم اگر تابحال این کار رو نکردید یک بار که شده دستتون بگیرید واقعا ارضا کنندست،ببین عزیز من 4-5 سال پاکت پسی دارم والان میتونم بعد این مدت بکم که فلان گوشی چه مشگلی داره واگر اینجوری باشه خیلی بهتر جواب میده....

من به عنوان یک کاربر پاکت پسی تنها مشگلی که میتونم به دیاموند بگیرم فقط و فقط باطری هست (که اونم حل شده با وجود آمدن یه باطری 1350 آمپر)(البته یادت نره که این گوشی بسیار کم مصرف ساخته شده و در حالت عادی 2-3 روز شارژ رو داره.

ببین بابک جون (راستی دوستان نمیدونن بهتر بکم دکتر:)) شما واقعا تو ساخت دیاموند چیزی کم نمیبنید ،cpu کاملا ساختار یافته با پرفورمنس استثنایی (واقعا عالی کار کرده)از نظر جنس (خودت میدونی واقعا پاکت پسی ها ضعف داشتن ) ولی تو این یکی کاملا قطعات خوش کیفیت هستند. از نظر دوربین که همیشه مورد بود الان یه دوربین قابل قبول روشه از نظر gps و lcd و... هم که واقعا عالی کار کرده.

باز میکم شاید دارم از روی تعصب این حرفها رو میزنم ولی باز میکم از طرف کسی که با این گوشیها کار کرده واقعا فکر کنم هیچ چیز در حال حاضر جایی دیاموند رو نمیگیره

راستی تا یادم نرفته با مهدی بادبیلدر یه مشورت کن اون رفته بود که ایفون بخره که دیاموند خرید ، حتما نظراتش رو گوش کن

یه چیز دیگه به این سامسونگی که محمد گفته فکر کن واقعا گوشی وجود نداره درحال حاضر با اون رقابت کنه. (ناگفته نمونه یه نمه مشگل تو بعضی چیز ها داره)

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
قربونت برم حسین جون که همیشه با جوابای کاملت منو شرمنده کردی .راست میگی.ایفون مشکل زیاد داره.ودایموند هم که واقعا با این قیمتش بی نظیره.
یه ذره شک داشتم.یکی دو ساعت پیش چند تا رویوی دیگه از داموند خوندم.نظرم کامل اومد رو دیاموند.انشاا.. فردا یاور دایموند رو استاد میکنم.باطریشم یه جوری باهاش میسازیم.:p

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
دکتر جون به I900 سامسونگ هم نیم نگاهی بکن...خیلی عالیه...به نظر من بین این دو تا من باشم I900 رو برمیدارم...

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
دکتر جون به I900 سامسونگ هم نیم نگاهی بکن...خیلی عالیه...به نظر من بین این دو تا من باشم I900 رو برمیدارم...

اگر با اندازه و یه سری مشگلات مثل اندازه ی غیر استاندارد صفحه مشگلی نداری منم تائید میکنم

البته یه چیز دیگه که لااقل برا من مهم اونم ساپورت نرم افزاری رام هست که محصولات htc تو این قضیه بی نظیر هستند و سامسونک احتمالا این مشگل رو خواهد داشت که cooker براش خیلی کمه :)

پهلوان

Registered User
لایک‌ها
8
روی W960 i سونی اریکسون هم فکر کن اگر ایران هستی؟

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اگر با اندازه و یه سری مشگلات مثل اندازه ی غیر استاندارد صفحه مشگلی نداری منم تائید میکنم

البته یه چیز دیگه که لااقل برا من مهم اونم ساپورت نرم افزاری رام هست که محصولات htc تو این قضیه بی نظیر هستند و سامسونک احتمالا این مشگل رو خواهد داشت که cooker براش خیلی کمه :)

درسته تو قضیه رام یکم عقب هست کلا...

ولی سامسونگ هم نشون داده با این حجم تولید گوشی در سال ساپورتی که میکنه سرجمع بدک نیست و کلا کمبودی نداره....

پهلوان

Registered User
لایک‌ها
8
i900 عیبی که داره اینکه اسپیکر نداره صدای مزویک یا هر چیزی دیگه از خود همون جایی که مکالمه میکنی بیرون میاد

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
همین الان رفتم و ریوی gsmarena رو درباره ی دیاموند و ای900 کامل خوندم.با توجه به cpuوباطری برتر سامسونگ حتی اگه هر دو گوشی یه قیمت هم بودند باز هم من دیاموند رو انتخاب میکرد.
در اخر از تمام دوستان متشکرم و انتخاب صد در صد من شد همون دیاموند.:)

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
همین الان رفتم و ریوی gsmarena رو درباره ی دیاموند و ای900 کامل خوندم.با توجه به cpuوباطری برتر سامسونگ حتی اگه هر دو گوشی یه قیمت هم بودند باز هم من دیاموند رو انتخاب میکرد.
در اخر از تمام دوستان متشکرم و انتخاب صد در صد من شد همون دیاموند.:)

مبارک بابک جان:)

فقط یه چیز که یادت نره اونم اینکه حتما کیف مخصوصش رو بخش چون گوشی به خاطر حالتی که طراحی شده پشتش یه نقطش خط میوفته اگر رو زمین گذاشته بشه ، یه کیف زیبا براش آمده که تو ترددش نگاه بندازی تو همین بخش خودمون میتونی ببینی:)

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
مرسی حسین جون.
بنظرت این اینجا پیدا میشه؟

فایل های ضمیمه

• 21BCOJbf-PL__SL500_AA280_.jpg
    21BCOJbf-PL__SL500_AA280_.jpg
    6.4 KB · نمایش ها: 8

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
بابک جان فکر کنم باشه ولی اگر هم نبود ساختنش خیلی راحت تو طبقه هم کف پایتخت میتونی سفارش بدی

بالا