• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ASPیاPHP مسئله این است

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
با سلام خدمت استید محترم.
من خیلی علاقه ی شدید به برنامه نویسی تحت وب دارم. خوشبختانه الان فرصتش گیر اومده تا یه دوره ی حرفه ای رو با خیال راحت بگذرونم حالا خواستم بدونم به نظر شما aspبهتره یا php خودم فکر میکنم ای اس پی بهتر باشه. خواستم نظر شمارم بدونم
دو تا سوال دیگه هم دارم
اولا asp با asp.net چه فرقی داره؟
ثانیا میشه اگه توش حرفه ای باشی پول خوب درآورد؟ البته من واسه پول نمیرم سراغش ولی باشه بد نیست.

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
asp یک تکنولوژی قدیمیه که شما میتونید هنوز ازش استفاده کنید!!مثل ویندوز 95 !!
ولی هیچ آدم عاقلی الان نمیره ویندوز 95 یاد بگیره!
این از این

asp.net یا PHP ؟
هممممممممممممم
یاد گیری asp.net دو بخشه!!یه دوره دو ساله هست که باید فقط توش گیج بزنی بدون اینکه بتونی چیز درست حسابی ای بنویسی!!ولی بعدش همه چیز آفتابی میشه!!همه چیز به شدت ساده میشه!و میتونید با یک سوم صرف وقت مشابه در PHP یه وب اپلیکیشن خوب بنویسید!بدون اینکه نیاز باشه حتی یک خط کد رو کپی پیست کنید!!در ضمن شما با یاد گرفتن asp.net خیلی راحت میتونید انواع برنامه های دیگه (از برنامه نویسی برای موبایل گرفته تا ریموتینگ) رو به سادگی بنویسید!

اما Php !!
تکنولوژیه خیلی خوبیه و بزرگترین مشکلش قدیمی بودنشه!! هیچ کاستی ای نسبت به asp.net نداره!!جز اینکه قدیمیه و توش به مراتب کدهای بیشتری باید بنویسید !!کد هاش اصلا زییا نیستن!!محیط توسعه خوبی نداره!!
یک سری مفاهیم که در asp.net هستند Php اصلا نداره(مثل CodeBehind مثل MasterPage مثل Them مثل User Managment داخلی)!!
انتخاب با خودتونه!!

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
با این شرایط فکر کنم ای اس پی بهتر باشه
ممنون از راهنماییت

bahar_1986h

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Where lonely angels sing you to your sleep
این تقریبا سوال من هم بود.خوشحال شدم این تاپیک رو دیدم.میخوام طراحی سایت یاد بگیرم ولی برای استفاده کاملا شخصی نه کسب در آمد.ما برای گروه خیریه مون احتیاج به ساخت یک سایت داشتیم.همونطور که از اسمش مشخصه خیریه است و ما بجز مخارج سالانه خود سایت نمیتونستیم مخارج دیگه رو تقبل کنیم این شد که واسه طراحیش رو انداختیم به دوست و آشنا که از شهریور تا حالا برای یه سایت خیلی ساده داریم میپیچیم!حالا ازتون راهنمایی میخوام که اگر خودم بخوام طراحی یاد بگیرم از چه زبانی شروع کنم (بترتیب اگر لطف کنید بگید)و چه انتشاراتی رو پیشنهاد میکنید.
نظرم هم در آخر رو ای اس پی dot نت هست
241.gif

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
به نظر من vb.net رو اول یاد بگیر بعدشم برو سراغ asp.net چون واسه asp باد یا C# یا vb.net رو بلد باشی. من وی بی رو کار کردم تا حدودی پیشرفت کردم از اول تیر هم کلاسای asp.net ام شروع میشه

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
درست که حرفهای دوستمون در مورد asp.net تائید می شه ولی php چندتا مزیت نسبت به asp.net داره:
1- openSource است و این سبب می شه خیلی سریعتر و بهتر از asp.net پیشرفت کنه.
2- منابع برای یادگیری php برروی اینترنت تقریبا چندبرابر asp.net یعنی اگه بعدا مشکلی برات پیش اومد php رو راحتتر می تونی رویه اینترنت پیدا کنی. افراد زیادی هم تویه اینترنت هستن که در رابطه با php می تونم بهت کمک کنن ولی این برای asp.net کمتره.
3- نسبت سیستمهایی که روی اینترنت می تونی پیدا کنی که به php نوشته شده تقریبا 10 برابر asp.net است که این خودش مزیت بزرگیه یعنی هرچی که تو بخوای قبلا نوشته شده و به زبان php می تونی رویه اینترنت پیداش کنی مثلا یکی از بزرگترین سیستمهای مدیریت محتوا که الان تونسته کل دنیا رو متحول کنه یعنی جوملا به زیان php نوشته شده.
4- البته زیاد هم کدنویسی تویه php سخت نیست php معروفه که خیلی راحت قابل یاد گرفتنه ولی استفاده از امکانات پیشرفتش یک کمی سخته.
5- بازار کار برای php توی ایران تازه گیها فوق العاده رشد کرده یعنی اگه php بلد باشی امکان نداره کار پیدا نکنی.

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
سورس برا پی اچ پی درسته خیلی زیاده
ولی منابع اموزشی برا دات نت هم چندان کم نیست .... میتونم اونقدر مقاله درباره دات نت نشون بدم که درباره هرچی که بخوای یه مقاله نوشته شده . یعنی از نظر اموزشی هیچی کم نداره
از نظر تعداد برنامه هم درسته چون هرکی با دات نت برنامه مینویسه دیگه سورسشو نمیده ولی تو پی اچ پی برعکس هست کلی سورس وجود داره در هر زمینه ای
چیزی که شرلوک درباره سخت بودن پی اچ پی گفت منظورش این بود که زمان بیشتری نسبت به دات نت میگیره نه اینکه واقعا سخت باشه... چون همون برنامه رو میشه تو دات نت با چند تا کلیک انجامش داد ولی تو پی اچ پی باید دوساعت کد بنویسی

farazNet

Registered User
لایک‌ها
39
سلام

بنده به صورت آنلاین تدریس می کنم و کارم به صورت پروژه ای و 100% کاربردی می باشد

حدود 12 سال سابقه کار اجرایی و تدریس در دانشگاه و موسسات معتبر سطح کشور را دارم.

در صورت تمایل می توانید تست کنید

2381282-0912

سايت ساز فراز طراحی سایت و ارائه خدمات مرتبط با سرویسهای اینترنتی شامل میزبانی وب ، طراحی سایت ، طراحی پورتال ، طراحی پرتال،سئو seo ، بهینه

sab20

Registered User
لایک‌ها
106
سلام به دوستان
ما که آخر نفهمیدیم کدوم از اینها بهتر و یادگیریش سریعتره. این درسته که با PHP میشه مستقل کد نوشت ولی با asp باید از زبانهای مثل #C استفاده کرد.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام به دوستان
ما که آخر نفهمیدیم کدوم از اینها بهتر و یادگیریش سریعتره. این درسته که با PHP میشه مستقل کد نوشت ولی با asp باید از زبانهای مثل #C استفاده کرد.

سلام
برای asp.net شما یا سی شارپ رو باید یادبگیرید یا وی بی.نت که البته این رو نمیشه بهش گفت عیب چون علاوه بر اینکه با یادگرفتن اونها میتونید برید سراغ Asp.net و تحت وب بنویسید، میتونید با خود c# یا vb.net برنامه های تحت ویندوز هم بنویسید ولی پی اچ پی فقط برای برنامه نویسی تحت وب کاربرد داره.

پ.ن: تاپیک زیرخاکیه که کشیدینش بالا!

sab20

Registered User
لایک‌ها
106
سلام
برای asp.net شما یا سی شارپ رو باید یادبگیرید یا وی بی.نت که البته این رو نمیشه بهش گفت عیب چون علاوه بر اینکه با یادگرفتن اونها میتونید برید سراغ Asp.net و تحت وب بنویسید، میتونید با خود c# یا vb.net برنامه های تحت ویندوز هم بنویسید ولی پی اچ پی فقط برای برنامه نویسی تحت وب کاربرد داره.

پ.ن: تاپیک زیرخاکیه که کشیدینش بالا!

دوست عزیز زیر خاکی رو اگه من نکشم بیرون پس کی بکشه :D بهر حال از جوابتون خیلی ممنون هستم.

بالا