Bahram.ws
Registered User
توی پروژه ASP.Net یه دیتابیس Add کردم و توی App_Data اضافه شد و کارم باهاش تموم شد و upload کردم ولی روی host با مشکل بر خوردم که نمیتونی remote connection داشته باشی یه چیزی تو این مایه ها
یکی بهم گفته بود اگه دیتابیش رو توی خود ویژوال استدیو Add کنیم دیگه لازم نیست روی host کاری انجام داد و تا اینکه upload بشه کار میکنه:blink: که نشد
این اولین مشکل
دومیش اینه که من خواستم این database ایی که دارمو attach کنم ولی نشد توی تنظیمات database کنترل پنل هاست یه لینک بود که با SQL Server Management Studio بهش وصل بشیدو این حرفا
من تونستم وصل بشم ولی نتونستم دیتابیسی که رو که خودم داشتم و attach کنم
اگه میشه فوتو فن این SQL رو بگید که بتونم از دیتابیسی که روش کار کردم استفاده کنم البته همراه با اطلاعات توش
یه سوال دیگه
من یه connection string دارم به این صورت:
که از این توی یه کلاس و توی web.config استفاده کردم
حالا سوالم اینه مشکلی نیست password توی اینا set شده؟؟؟ یعنی از لحاظ امنیت؟؟
چون حین کار یه جایی به مشکل بر خوردم تابلو ورداشت user و pass توی error نوشت
ممنون میشم کمک کنید
یکی بهم گفته بود اگه دیتابیش رو توی خود ویژوال استدیو Add کنیم دیگه لازم نیست روی host کاری انجام داد و تا اینکه upload بشه کار میکنه:blink: که نشد
این اولین مشکل
دومیش اینه که من خواستم این database ایی که دارمو attach کنم ولی نشد توی تنظیمات database کنترل پنل هاست یه لینک بود که با SQL Server Management Studio بهش وصل بشیدو این حرفا
من تونستم وصل بشم ولی نتونستم دیتابیسی که رو که خودم داشتم و attach کنم
اگه میشه فوتو فن این SQL رو بگید که بتونم از دیتابیسی که روش کار کردم استفاده کنم البته همراه با اطلاعات توش
یه سوال دیگه
من یه connection string دارم به این صورت:
"Data Source=sql2005.ourhelmcp.com,1786;Initial Catalog=news;Persist Security Info=True;User ID=******;password=******i"
که از این توی یه کلاس و توی web.config استفاده کردم
حالا سوالم اینه مشکلی نیست password توی اینا set شده؟؟؟ یعنی از لحاظ امنیت؟؟
چون حین کار یه جایی به مشکل بر خوردم تابلو ورداشت user و pass توی error نوشت
ممنون میشم کمک کنید