• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ASP.Net در SQL2005 سوال در مورد

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73
توی پروژه ASP.Net یه دیتابیس Add کردم و توی App_Data اضافه شد و کارم باهاش تموم شد و upload کردم ولی روی host با مشکل بر خوردم که نمیتونی remote connection داشته باشی یه چیزی تو این مایه ها

یکی بهم گفته بود اگه دیتابیش رو توی خود ویژوال استدیو Add کنیم دیگه لازم نیست روی host کاری انجام داد و تا اینکه upload بشه کار میکنه:blink: که نشد

این اولین مشکل

دومیش اینه که من خواستم این database ایی که دارمو attach کنم ولی نشد توی تنظیمات database کنترل پنل هاست یه لینک بود که با SQL Server Management Studio بهش وصل بشیدو این حرفا

من تونستم وصل بشم ولی نتونستم دیتابیسی که رو که خودم داشتم و attach کنم

اگه میشه فوتو فن این SQL رو بگید که بتونم از دیتابیسی که روش کار کردم استفاده کنم البته همراه با اطلاعات توش

یه سوال دیگه

من یه connection string دارم به این صورت:

"Data Source=sql2005.ourhelmcp.com,1786;Initial Catalog=news;Persist Security Info=True;User ID=******;password=******i"

که از این توی یه کلاس و توی web.config استفاده کردم

حالا سوالم اینه مشکلی نیست password توی اینا set شده؟؟؟ یعنی از لحاظ امنیت؟؟

چون حین کار یه جایی به مشکل بر خوردم تابلو ورداشت user و pass توی error نوشت

ممنون میشم کمک کنید

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73
بله SQL 2005 رو ساپورت میکنه

من تونستم سایت رو راه اندازی کنم ولی نه اون جوری که مد نظرم بود.

از بابت لینک ها هم ممنون خیلی کمک کرد

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73
استاد راهنمایی میکنید که از همون database که توی پروژه add کردم استفاده کنم مجبور نباشم یکی هم روی هاست بسازم؟؟؟ یعنی مثل وقتی که روی هر کامپیوتری میبرم کار میکنه روی هاست هم میره کار کنه بدونه دنگ و فنگ!!! البته اگه همچین کاری ممکن باشه اگر هم امکانش نیست چه جوری attach کنم؟؟

کنترل پنل هاست منم Helm هستش کمکی میکنه؟؟؟

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
استاد راهنمایی میکنید که از همون database که توی پروژه add کردم استفاده کنم مجبور نباشم یکی هم روی هاست بسازم؟؟؟ یعنی مثل وقتی که روی هر کامپیوتری میبرم کار میکنه روی هاست هم میره کار کنه بدونه دنگ و فنگ!!! البته اگه همچین کاری ممکن باشه اگر هم امکانش نیست چه جوری attach کنم؟؟

کنترل پنل هاست منم Helm هستش کمکی میکنه؟؟؟
95% هاست ها امکان attach کردن رو برا کاربرها قرار نمیدند.
شما باید table ها رو روی هاست بسازی و از attach تو connection string استفاده نکنی.

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73
95% هاست ها امکان attach کردن رو برا کاربرها قرار نمیدند.
شما باید table ها رو روی هاست بسازی و از attach تو connection string استفاده نکنی.
پس با این اوصاف باید بیخیال شم

خیلی لطف کردی ممنون

بالا