• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ASP.NET2 & DLL

Masood_Heidarni

Registered User
لایک‌ها
13
با سلام
در دات نت 2 ایا وقتی codebehind کد نویسی کنیم ایا فایل dll ایجاد میشود؟
در دات نت1 وقتی پروژه تعریف مکردیم یک فایل dll در دایرکتوری بین درست میکرد اما در دات نت 2 هیچ فایل dll ساخته نمیشود.
آیا در دات نت 2 فایل dll درست نمیشه؟
با تشکر

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
با سلام
در دات نت 2 ایا وقتی codebehind کد نویسی کنیم ایا فایل dll ایجاد میشود؟
در دات نت1 وقتی پروژه تعریف مکردیم یک فایل dll در دایرکتوری بین درست میکرد اما در دات نت 2 هیچ فایل dll ساخته نمیشود.
آیا در دات نت 2 فایل dll درست نمیشه؟
با تشکر
شما بایستی پروژه رو Publish کنید تا DLL های کامپایل شده براتون ایجاد شه
در VS2005
منو Buld
و بعد publish

ma_christian

Registered User
لایک‌ها
2
گاهی اوقات (=بیشتر اوقات) وقتی پروِژه رو توی ویژوال استودیو 2005 پابلیش می کنم این فایلها ایجاد نمیشن. آیا مشکلی پیش می یاد؟

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
همیشه این فایل ها ایجاد میشن و توی فولدری که از قبل به سایت پابلیش شده اختصاص دادید ذخیره میشن البته حتی اگر کد های پابلیش نشده رو هم روی سرور قرار بدید هیچ مشکلی پیش نمیاد !

Masood_Heidarni

Registered User
لایک‌ها
13
با سلام
من فقط فایلهای aspx& .vb را روی سایت گذاشتم و بدرستی هم داره کار میکنه:blink:
آیا بهتره که بدون dll صفحات را روی اینترنت و سایت بذاریم یا بدون فایلهای .vb و با dll?
البته بحث اینکه سورس دست مشتری بیفته یا نیوفته اصل مهم نیست، از نظر سرعت و کارایی آیا تفاوتی دارد؟ آگر دارد آیا خیلی زیاده یا مهمه؟
چون الان که dll نداره خیلی راحت میشه وقتی VS در دسترس نیست با notepad هم میشه در سورس صفحات تغییر ایجاد کرد.:p
با تشکر

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
والا ظاهرا وقتی برای بار اول سایت شما بالا میاد همون DLL ها ساخته میشه و توی کش سرور میمونه و از اون استفاده میشه در نتیجه خیلی نباید فرقی داشته باشه ! البته توی وب کانفیگ چند مورد هست که باید ست بشه تا سرعت شما درست بشه مثل دیباگ و اینا که اینم حتی وقتی پابلیش میکین ست نمیشه

tabeez

Registered User
لایک‌ها
0
دقیقا، من وقتی سایت رو به همان صورت که سورس صفحات بود، میزاشتم دفعه اول مدتی طول میکشید که اجرا شه، ولی بعدا این مشکل رفع میشد که حتما دلیلش همین هست که H_R عزیز فرمودن...

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
برا سایت های کوچیک و با ترافیک خیلی کم ، مشکلی پیش نمیاره

اما خوب publish کردن زیاد هم سخت نیست :دی 2 تا منو هست دیگه ..

ma_christian

Registered User
لایک‌ها
2
آخه مشکل اینه که دی ال ال ها ایجاد نمیشن برای من.
آیا فقط در صفحات codebehind این کدها ایجاد میشوند یا در غیر اینصورت هم ایجاد خواهند شد.?

amin_lili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
یه ویژگی در پابلیش کردن در دات نت 2005 اینه که یه dll نمی سازه بلکه تعداد متنوعی dll با نامهای تصادفی می سازه تا امکان در آوردن سورس از روی dll سخت تر از قبل بشه . همچنین در دایرکتیو page که در بالای هر صفحه aspx وجود داره یه المان جدید اضافه می کنه که نام اون dll که کدهای این صفحه رو در برگرفته رو مشخص می کنه .
حالا مشکل دات نت اینجاست که هر بار که پروژه رو پابلیش می کنی نام dll ها تغییر می کنن و در نتیجه مقدار اون المان هم در صفحات aspx تغییر می کنه . بنابراین شما مجبورید هربار که تغییری حتی یک خطی در پروژه می دید و پابلیش می کنید همه صفحات رو همراه با کل دایرکتوری bin رودوباره آپلود کنید ...

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
آخه مشکل اینه که دی ال ال ها ایجاد نمیشن برای من.
آیا فقط در صفحات codebehind این کدها ایجاد میشوند یا در غیر اینصورت هم ایجاد خواهند شد.?
فقط codebehind تبدیل به dll میشود

بالا