• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ASPCoder 2005: توليد صفحات وب دايناميك بهمراه كدهاي ASP.Net 2

gavanbakht

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
aspcoderlogob.png

ASPCoder 2005 ابزاري است كه به كمك آن ميتوان براحتي و در زمان كوتاه صفحات وب دايناميك جهت ورود و اصلاح و حذف و مشاهده اطلاعات موجود در بانكهاي اطلاعاتي را به همراه كد و فايل مربوطه به فرمت Aspx ايجاد نمود .

فايل توليد شده توسط ASPCoder به پروژه جاري در محيط Visual Web Developer افزوده شده و قابل اجرا جهت ارتباط با جداول اطلاعاتي ، مشاهده ركوردها در ْGridView پيشرفته ASP.Net 2 به همراه Paging و Sorting اطلاعات ، امكان ايجاد و اصلاح و حذف ركوردها و ... ميباشد .

ضمنا برنامه نويسان پروژه ميتوانند با تغيير در صفحه وب ايجاد شده و يا كدهايي كه توسط ASPCoder توليد شده است صفحه را متناسب با نيازهاي خود Customise كنند .

نمونه صفحات ايجاد شده​

acpcoder8.jpg

http://www.developercenter.ir/Forum/showthread.php?t=1264

mehdi25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
این برنامه رو از کجا باید گرفت ؟​

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
خوب در محیط خود VS.NET هم تمام اینکارها شدنیه! بغیر از اون Web Matrix هم هست و همینطور کلی تمپلیتهای آماده کار با دیتابیس.

حالا این برنامه خارجیه یا ایرانی؟

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
نمیخوام این برنامه رو زیر سوال ببرم اما کل این کارها شاید 20 خط بیشتر هم کد نخواد!!
البته من خودم اصلا در محیط وب توصیه نمیکنم!!چون کار با دیتاست اصلا برای وب مناسب نیست!!

mehdi25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آقا مهرداد هنوز که تاریخ عضویت Admin تو سایتت به روز نشده . 48

اگه رنگ لینک های اونو عوض کنی فکر میکنم کاربران سایتت بیشتر بشه
و همینطور اگه سوتی به این بزرگی هم ندی ...

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
به نقل از SherlockHolmes :
نمیخوام این برنامه رو زیر سوال ببرم اما کل این کارها شاید 20 خط بیشتر هم کد نخواد!!
البته من خودم اصلا در محیط وب توصیه نمیکنم!!چون کار با دیتاست اصلا برای وب مناسب نیست!!

این برنامه به نظر من فقط به این درد میخوره که برنامه نویسش به عنوان نمونه کار ببره شرکت های اینور و اونور تا کار گیرش بیاد وگرنه فکر نکنم کسی دلش بخواد وقتی دات نت این همه امکانات بهش میده بیاد و با یه همچین چیزی دست و پای خودش رو ببنده و خودش رو محدود کنه (البته انکار نمیکنم که براش زحمت کشیده شده )

ولی اینکه استفاده از دیتاست به درد وب میخوره یا نه یه مبحث دیگست که نمیشه به همین راحتی واسش نسخه پیچید مطمئنا استفاده عاقلانه و به جا از دیتاست علاوه بر اینکه برنامه نویسی رو خیلی راحت تر میکنه ، فشاری رو هم به سرور وارد نمیکنه کما اینکه اگه چیز بدرد نخوری بود توی دات نت 2 اینطور جا نداشت و به عبارت دیگه یه پای asp.net 2 نبود ، مثل کنترل سنگین دیتاگرید که توی دات نت دو حذف شده و جای خودش رو به کنترل های بهتری داده !

بالا