• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Assassin's Creed III

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
Assassin's Creed III

20120509asscree3.jpg

attachment.php

Developer: Ubisoft Montreal
Publisher: Ubisoft
Director: Alex Hutchinson
Producer: Francois Pelland
Series: Assassin's Creed
Engine: AnvilNext
Platform: Microsoft Windows,PlayStation 3,Xbox 360,Wii U
Release date: PlayStation 3, Xbox 360
NA October 30, 2012
EU October 31, 2012

Microsoft Windows
NA November 20, 2012
EU November 23, 2012

Genre: Action-adventure, open world, stealth
Mode: Single-player, multiplayer
Rating:
ACB: MA15+
BBFC: 15
ESRB: M
PEGI: 18
USK: 16

Minimum System Requirements

• Supported OS: Windows Vista (SP2) / Windows 7 (SP1) / Windows 8
  • Processor: 2.66 GHz Intel Core2 Duo E6700 or 3.00 GHz AMD Athlon 64 X2 6000+ or better recommended
  • RAM: 2 GB (4 GB recommended)
  • Video Card: 512 MB DirectX 9.0c-compliant with Shader Model 4.0 or higher (see supported list)*
  • Sound Card: DirectX 9.0c-compliant (5.1 surround sound recommended)
  • DVD-ROM: Dual-layer drive
  • Hard Drive Space: 17 GB
  • Peripherals Supported: Windows-compatible keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360 Controller for Windows recommended)
  • Multiplayer: 256 kbps or faster broadband connection

شرکت یوبی سافت مهر تایید و تاریخ عرضه بازی معروف خود را زد و تاریخ انتشار بازی Assassin's Creed III را مشخص نمود. طبق کنفرانسی که شرکت یوبی سافت با سرمایه گذاران خود داشت اعلام کرد این بازی در October 30 روانه بازار می‌گردد.

طبق اطلاعاتی که یوبی سافت از بازی Assassin's Creed III منتشر نمود، بازی دارای شخصیت اصلی جدیدی می‌باشد و گویا یوبی یک استراحت به شخصیت‌های اصلی خود یعنی Ezio de Auditore در سری جدید داده است. یوبی از دادن اطلاعات بیشتر تفره رفت و فقط اذعان کرد این بازی برای کنسول Wii U نیز منتشر ‌می‌شود.
طبق اطلاعاتی که رئیس یوبی سافت ارائه کرد این بازی یکی از بزرگترین و بهترین‌های این سری و همچنین شرکت یوبی سافت خواهد بود. وی در ادامه نیز خاطر نشان کرد: بازی Assassin's Creed III نزدیک به سه سال است که در حال ساخت می‌باشد.

تصاویر :

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
سلام دوستان
بدون مقدمه عجب بازی مهشری الان دو روزه بازی میکنم سیر نمیشم .
Assassins Creed 3 -2012 : نسخه کامپیوتر بازی محبوب و بسیار پرطرفدار assassins creed 3 عرضه شد.نسخه سوم از سری بازی های Assassin’s Creed در مورد انقلاب آمریکا و مبارزه آن ها با بریتانیا است.در ACIII در شهرهایی مانند بوستون، نیویورک و فیلادلفیا قرار می گیرید، اما محیط بازی با وجود این شهرها، همچنان وحشی است و از خشونت بالایی برخوردار است. در دموی به نمایش درآمده، بازیکنان کانر را مشاهده می کنند با استفاده از محیط بازی و درختان مختلف و ساختمان ها، مسیرش را طی می کند. آقای الکس هاچینسون (Alex Hutchinson) کارگردان بازی می گوید: "شکل معماها و بالا رفتن از چیزهای مختلف در این بازی متفاوت است. یکی از قسمت های خوب این بازی انیمیشن های کانر است که بسیار زیبا از کار درآمده اند. همچنین شکل بازی به گونه ای است که بازیکنان می توانند معماهای آن را حل کنند، چون المان های آشنایی برای حل کردن آن ها در نظر گرفته شده اند.شخصیت بازی می تواند از بین درختان عبور کند و یا در بوته ها پنهان شود.

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842

moein252

Registered User
لایک‌ها
44
میگما این بازی ادامه داستان سری های قبلیه ؟! یعنی منی که قبلیارو بازی نکردم اینو بگیرم میفمم چی به چیه آیا ؟!

میشه فهمید داستان بازی چیه ولی نه اونطوری که کسی که قبلیا یازی کرده می فهمه

hossein200

Registered User
لایک‌ها
17
این شمارش دیگه آخرت اسیسینز رو در آورده.
واقعا باحاله.

Dante25

Registered User
لایک‌ها
2
یادش بخیر!بازی زیبایی بود!

OLD GAMER

Registered User
لایک‌ها
81
عالی عالی عالی

ali sam

Registered User
لایک‌ها
29
دوستان بازیه فکری که نیست؟ خیلی ازش تعریف میکنن..اما من بازیای جنگی رو دوست دارم..مثل بتلفیلد ووو

mohammad1091

Registered User
لایک‌ها
15
نمیدونم چرا از سری اساسین خوشم نمیاد. کسی هم هست بدش بیاد؟ فقط اولیشو بازی کردم که خسته شدم وسطاش ولش کردم.

ali sam

Registered User
لایک‌ها
29
کسی نیست یکم از بازی بگه تو چه مایه هاست؟

n8-yaser

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
نمیدونم چرا از سری اساسین خوشم نمیاد. کسی هم هست بدش بیاد؟ فقط اولیشو بازی کردم که خسته شدم وسطاش ولش کردم.

نسخه های بعدی خیلی فرق میکنن و از بعد های مختلف تغییرات فراوانی کردن . توصیه میکنم تمام نسخه ها رو به ترتیب تجربه کنین . فکر نمیکنم پشیمون بشین .

کسی نیست یکم از بازی بگه تو چه مایه هاست؟

داستان بازی برمیگرده به انقلاب آمریکایی علیه انگلیسی های اشغالگر و گیمر در نقش یک Assassin به آمریکایی های انقلابی کمک میکنه (جورج واشنگتن هم در بازی حضور داره) . البته داستان اصلی بازی حول یک شی جادویی با قدرت ماوراالطبیعه به نام سیب ایدن (Apple of Eden ) میچرخه .

توصیه میکنم بازی کردن این سری رو به ترتیب شروع کنید چون هر نسخه شاهکاری هست برای خودش .

فقط شمشیر بازیه؟

خیر , تفنگ و خنجر هم هست تو بازی و در یک مرحله از توپ هم میشه استفاده کرد .

rosha007

Registered User
لایک‌ها
15
این بازی فوق العادس من بازی کردم گرافیک خوبی داره

بالا