• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Assassin's Creed IV: Black Flag

ali-hd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
سلام:
خبر خوب به همه‌ی دوستداران بازی assassin's creed (مثه من :D)
---مقدمه---

نسخه 6 این بازی هم به بازار خواهد آمد با نام assassin's creed ---iv--- black flag
شرکت یوبیسافت (ubisoft) که تقریباً یک سال پیش نسخه پنجم این بازیرو منتشر کرده بود (assassin's creed III) امسال نیز
نسخه جدیدی را در حال ساختن است.

---کاراکتر ها---

کاراکتر اصلی این بازی زیبا ادوارد کنوی (Edward Kenway) خواهد بود --پدر Haytham Kenway--
در این بازی شما بیشتر با دزدان دریایی سرکار دارید و می‌توانید کشتی ها را مدیریت کنید و با سربازان بجنگید
چون شما در این بازی نقش یک دزد دریایی را خواهید داشت.

---محیط بازی---

شما با دزدان دریایی دیگر رقابت می‌کنید و دشمنان اصلی شما دزدان دریایی کارائیب و جزایر کارائیب خواهد بود.
در این بازی به کیفیت دریا و انسان ها و کشتی ها دقت فراوانی شده است و از کیفیت نسخه قبلی بسیار بیشتر است.
این بازی شما بیشنر در دریا کار دارید ولی می‌توانید به جنگل بروید و از درختان زیادتری نسبت به بازی قبل بالا بروید و
می‌توانید حیوان شکار کنید و پوست یا گوش یا گوشت یا شاخ یا سم یا چشم یا خیلی چیز های دیگر را با شکار آنها بدشت آورده و بفروشید.
در این بازی همه چیز طبیعی به نظر می‌رسند.

---کنسول های خواننده این بازی---

یوبیسافت بازی خود را برای کنسول های :
x box 360
playstation 3
pc
wii u
منتشر خواهد کرد

---زمان انتشار---

این بازی در تاریخ های ذیل به مکان های ذیل خواهد آمد:
در سه شنبه 29 اکتبر 2013 برابر با سه شنبه 7 آبان 1392 به بازار آمریکا خواهد آمد
در پنج شنبه 31 اکتبر 2013 برابر با پنج شنبه 9 آبان 1392 به بازار استرالیا خواهد آمد
در جمعه 1 نوامبر 2013 برابر با جمعه 10 آبان 1392 به بازار اروپا خواهد آمد

---البته سرعت اومدن این بازی در کشور ما بستگی به تیز بودن قاچاقچی ها خواهد بود !!!---

250px-Assassin%27s_Creed_IV_-_Black_Flag_cover.jpg

akdbnsia

Registered User
لایک‌ها
2
يوبيسافت هم ديگه شورش رو در آورده اون از assassin iii اين هم از اين من کلى با بازى هاى اىن سرى حال کردم تا قسمت قبلش که کلا خراب شد, پيش نمايش اين بازى رو هم ديدم اصلا جالب نبود

Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk 4 Beta

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
منم نظرم اینه بهترینش اساسین 2و برادیرهود بود یعنی در حد شاهکار بودن

این نسخه رو هم سعی میکن 3 4 روز جلوتر از همه کرکش کنم برای همه :D
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk 2

ali-hd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
تریلر این بازی واقعا جالب بود و اشتیاق من رو بیشتر کرد
اینجوری که تریلرش کیفیتو نشون میداد من دهنم پخش شد رو زمین :D
شما هم احتمالا خیلی این بازی رو دوس نداری که اینو میگی :hmm:
چون از نظر من و خیلی های دیگه نسخه های جدید تر همیشه با کیفیت بیشتر و امکانات بیشتر و کلا همه چیز بیشتر اومده:lol:

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
خیلی بازی قشنگیه . من اساسین 3 رو تازه بازی کردم .

sha-hab

Registered User
لایک‌ها
242
البته سرعت رسیدنش به دست ما بستگی به سرعت هکر های عزیز داره.

Jimm

Registered User
لایک‌ها
197
همون شماره یکش جالب که یه نو آوری تو اون زمان نسبت به بازی های دیگه داشت اما الان دیگه شورش رو در آوردن .

gorg2

Registered User
لایک‌ها
114
همون شماره یکش جالب که یه نو آوری تو اون زمان نسبت به بازی های دیگه داشت اما الان دیگه شورش رو در آوردن .
من که همیشه اساسین برام یه چیز دیگه بوده مخصوصا قسمت کشتی تو اساسین3 که واقعا عالی بود و جدید در ضمن من به داستان بازی هم علاقه دارم هر چند زیادی تخیلیه ولی خوب بازم یه داستان داره روایت میشه
تو بعضی نسخه ها ادامه داستان رو میگه تو بعضی ها هم یسری نکات فراموش شده رو میگه مثلا در Assassin's Creed Revelations میگه سر الطیر و مصیاف چه بلایی اومد سیبی که دست الطیر بود چی شد
(سیبی که دست الطیر بود باسیبی که ezio داشت فرق میکنن و دوتا سیب جدا هستن) و تو هر نسخه دلیل دشمنی تمپلار ها و اساسین ها بیشتر مشخص میشه (تمپلار ها میگن زور و اسلحه باعث صلح یعنی باید زور و یه قدرت قوی بالا سر همه باشه نزاره بجنگن ولی اساسین ها میگن قدرت طلبی باعث جنگ و شما تمپلار ها هم فقط به اسم صلح طرفدار جمع می کنیید و قثط دنبال قدرتید تا جایی که المعلم هم با در دست گرفتن سیب و چشیدن مزه قدرت افکار تمپلاری پیدا می کنه و الطیر مجبور میشه بکشدش کلا یه داستانی داره که میشه به هر طرف بردش و کلی هم ادامش داد بدون اینکه خسته بشه ادم اساسین بلک فلگ هم که پدرHaytham Kenway یعنی پدر بزرگ کانر و بازم کلی شفاف سازی دیگه از داستان باید باشه

ali-hd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13

دوست عزیز
واقعا شما:
کیفیت
کاراکتر ها
مراحل
امکانات
اصلحه ها
شخصیت اصلی
و محدودیت های نسخه اول این بازی رو از نسخه های جدید تر این بازی بیشتر دوس دارید ؟
کارتون درسته:D:D:D

ali-hd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
من که همیشه اساسین برام یه چیز دیگه بوده مخصوصا قسمت کشتی تو اساسین3 که واقعا عالی بود و جدید در ضمن من به داستان بازی هم علاقه دارم هر چند زیادی تخیلیه ولی خوب بازم یه داستان داره روایت میشه
تو بعضی نسخه ها ادامه داستان رو میگه تو بعضی ها هم یسری نکات فراموش شده رو میگه مثلا در Assassin's Creed Revelations میگه سر الطیر و مصیاف چه بلایی اومد سیبی که دست الطیر بود چی شد
(سیبی که دست الطیر بود باسیبی که ezio داشت فرق میکنن و دوتا سیب جدا هستن) و تو هر نسخه دلیل دشمنی تمپلار ها و اساسین ها بیشتر مشخص میشه (تمپلار ها میگن زور و اسلحه باعث صلح یعنی باید زور و یه قدرت قوی بالا سر همه باشه نزاره بجنگن ولی اساسین ها میگن قدرت طلبی باعث جنگ و شما تمپلار ها هم فقط به اسم صلح طرفدار جمع می کنیید و قثط دنبال قدرتید تا جایی که المعلم هم با در دست گرفتن سیب و چشیدن مزه قدرت افکار تمپلاری پیدا می کنه و الطیر مجبور میشه بکشدش کلا یه داستانی داره که میشه به هر طرف بردش و کلی هم ادامش داد بدون اینکه خسته بشه ادم اساسین بلک فلگ هم که پدرHaytham Kenway یعنی پدر بزرگ کانر و بازم کلی شفاف سازی دیگه از داستان باید باشه

یه اشتبا کردی :)
سیب فقط یدونه بوده اونم دست الطیر بوده ک همونجور ک تو رولیشن نشون میداد الطیر سیب رو قایم میکنه و هفت تا دیسک به یکی از افرادش میده تا اونارو تو جاهای مختلف دنیا بزاره و قصدش از این کار این بوده که سیب دست کسی بیفته که لایق نگهداری از اون سیب باشه.
درضمن داستان این بازی کاملا تخیلی نیست حتی یادمه تو تاریخ سوم راهنمایی هم ب این قاتلان اشاره شده بود:D
موفق باشی:happy:

apple iphone

Registered User
لایک‌ها
486
نه داداش
سيب يدونه نبود
٢تام نبوده
چند تاست كه تو نقاط مختلف دنيا پنهان شده
تو برادر هود هم بود اگه يادتون باشه

gorg2

Registered User
لایک‌ها
114
یه اشتبا کردی :)
سیب فقط یدونه بوده اونم دست الطیر بوده ک همونجور ک تو رولیشن نشون میداد الطیر سیب رو قایم میکنه و هفت تا دیسک به یکی از افرادش میده تا اونارو تو جاهای مختلف دنیا بزاره و قصدش از این کار این بوده که سیب دست کسی بیفته که لایق نگهداری از اون سیب باشه.
درضمن داستان این بازی کاملا تخیلی نیست حتی یادمه تو تاریخ سوم راهنمایی هم ب این قاتلان اشاره شده بود:D
موفق باشی:happy:
این قاتلا وجود دارن حتی خیلی از شخصیت ها مثلا جرج واشنگتن در اساسین کرید 3 و.....
ولی این یه واقعیت محض نیست و تغییرات زیادی و تخیلات زیادی توش هست

apple iphone

Registered User
لایک‌ها
486
سلام
من امرو خریدم
بازی عالیییییییییییییییییییه
من که کیف کردم
حتما بخرید

ali-hd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
خیلی بدجور بود :( دیگه داشت اشکم درمیومد:D

ali-hd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
این قاتلا وجود دارن حتی خیلی از شخصیت ها مثلا جرج واشنگتن در اساسین کرید 3 و.....
ولی این یه واقعیت محض نیست و تغییرات زیادی و تخیلات زیادی توش هست
اصن قانون بازی سازی به جو سازیاشه
اتفاقا ازین آدما تو ایران هم بودن ولی اینا اومدن پیاز داغشو زیاد کردن
یه نمونه اونی که از بالا برج میپره پایین :lol::lol:

بالا