• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Asus 380CG یا LG G PAD 8.3

Windows7

Registered User
لایک‌ها
188
دوستان
بین این دوتا تبلت موندم
شما بودین کدومو برمیداشتین
ایسوز سیم میخوره ولی LG G PAD خیلی معروف و امتحان پس داده است و اندروید 5 هم براش اومده

leo-6687

Registered User
لایک‌ها
177
سلام دوست عزیز
من نظر شخصیم رو میگم ، سعی کنید تبلت اندرویدی با سی پی یو Intel نخرید !!
زیاد جالب نیست ... بنده FE375 داشتم با سی پی یو چهار هسته ای اینتل 64 بیتی !! ولی خیلی نا امید کننده بود .

Windows7

Registered User
لایک‌ها
188
متاسفانه در 375 رم یک وجود داره و احتمالا مشکلات شما بخاطر رم پایین بوده وفتی رم پایین باشه force close در مولتی تب ها و مولتی تسک ها وجود داره
نکته دوم اینکه ایسوز نیاز به اپدیت داره تا سیستم عاملش با نرم افزارهای متفرقه مچ بشه
ولی اگر شما اپدیت کردید و مشکلاتتون از برنامه های رم خور هم نبوده پس احتمالا حق با شماست شما اگر بفرمایید مشکلتون چجوری بوده من بیشتر متوجه میشم!
اینکه برنامه ای اجرا نشه زیاد مهم نیست برام چون با اپدیت حل میشه ولی همه برنامه های دیفالت و منوهای سیستم عامل اصلا نباید لگ داشته باشند و این مهمه

leo-6687

Registered User
لایک‌ها
177
تمام برنامه ها اجرا ميشدن و فقط youtube و google music player فورس كلوز ميداد كه من غير فعالشون كردم .
مشکلم بعد از روت کردن بود که اصلا انگار تبلتم ترکید ! :)
البته قبلش هم زیاد روون نبود ، ولی شدتش کم بود .
رم 1 واقعا کمه ، حافظه داخلیش هم برای نصب نرم افزار کمه .
به نظرم اینتل هنوز با آندروید مچ نیست :|
لنوو هم رده این تبلت یکی از آشناهام خریده ( A8-50 A5500 ) به مراتب روون تر و سریع تره ...
حالا اگه برند ایسوس رو دوست داشته باشی نکسوس 7 2013 گزینه خوبیه .

Windows7

Registered User
لایک‌ها
188
کلا این حرف شما قابل تامله و مبنای علمی داره به طور مثال اندروید های پورت شده در پی سی مثل بلواستک با قویترین سی پی یو های 775 اینتل هم مشکل دارند و لگ میزنند ولی با سی پی یو های با معماری های جدید کمتر لگ میزنه
بهرحال ویژگی های سی پی یو ها خیلی مهمه

ولی اینکه آندروید برای اینتل اتم بهینه شده یا نه رو مطمئن نیستم چون امروز بالاخره 380cg رو خریدم خیلی خیلی داره نرم و روون کار میکنه حتی بهتر از گوشیم البته فعلا روتش نکردم
شما با چی روت کردی که ما نکنیم با اون برنامه؟ :D

leo-6687

Registered User
لایک‌ها
177
خب به سلامتي ، مبارك باشه .
فكر نميكنم ربطي به نرم افزار روت داشته باشه ، با اين حال من با نرم افزار Root Zenfone روت كردم
اميدوارم كه مشكلات من براي شما به وجود نياد

بالا