• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Asus Eee Pad EP121 کامپیوتر قابل حمل

farhad_persona

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
21
این تبلت در حال حاضر یکی از قوی ترین تبلت های موجود در بازار هست و یک کامپیوتر کامل به تمام معنا که میشه اون رو همه جا حمل کرد.

کد:
http://www.asuseeepad.net/ep121-eee-pad.php

بالاخره مشخصات فنی و قیمت تبلت سری Eee Slate EP121 از شرکت خوش نام ASUS منتشر گردید. قلب تپنده این تبلت 12.1 اینچی از پروسسور سری iCore شرکت Intel استفاده میکند ( به طور دقیق Core i5-470M ) به همراه 2 تا 4 گیگا بایت مموری و 64GB SSD و با پشتیبانی از رزلوشن 1280x800 و نیز باید اشاره کرد که windows 7 (home premium ) g سیستم عامل این تبلت قدرتمند خواهد بود وجود دوربین در جلوی تبلت ، پورت HDMI و امکان استفاده از Wacom pen ، multitouch از سایر امکانات می باشد همچنین از نظر توانائی طبق دموی منتشر شده این تبلت به راحتی از پس نمایش فیلم 1080p بدون وجود لگ در زمان ویرایش تصویر در Adobe Photoshop CS5 بر آمد.

.....
من نیت کردم این تبلت رو خریداری کنم.
یه سری سوال تو ذهنم هست که ممنون میشم جواب بدین. اگر سوال ها مبتدیانه هستن پیشاپیش عذرخواهی میکنم.
اولین مسئله ای که دارم مسئله هارد هست. این تبلت ماکزیمم هاردش 64 گیگ هست که خیلی خیلی کمه.
چه راه هایی هست برا افزایش هارد و اینکه مشکلی با هارد اکسترنال که نداره؟

مسئله دوم ویندوز هستش . مسئله تعویض ویندوز این تبلت به چه شکل هست؟ آیا میشه با دی وی دی رام اکسترنال و سی دی ویندوز سیستم عاملش رو عوض کرد یا ویندوز به خصوص خودش رو داره؟

مسئله سوم خرید و خدمات پس از فروش و تعمیرات هستش. الان ما تو ایران جایی داریم که اینو به طور رسمی وارد کنن؟ اگر نه تکلیف تعمیرات چی هست؟ اگر خراب شد چه کار میشه کرد؟

مسئله چهارم هم مسئله نرم افزار هستش . الان هر نرم افزاری من روی پی سی نصب میکنم روی این هم راحت نصب میشه؟ مثلا km player یا babylon نرم افزارهای محبوب من به راحتی روی این نصب و کرک میشن؟

ممنونم

rasoooli

Registered User
لایک‌ها
325
با سلام

اول ، سوال :

- كسي ميدونه اين توي بازار ايران اومده يا نه ؟
- اگر اومده كجا و به چه قيمتي ؟

دوم ، خبر :

- با توجه به اينكه تيم اينتل براي پروژه آندرويد روي X86 كار ميكنه ، به زودي احتمال نصب آندرويد نسخه 3 ( honeycomb ) براي اون زياد است ، و قابليت بوت دوگانه .

باتشكر
رسولي

hamidk

Registered User
لایک‌ها
144
این تبلت در حال حاضر یکی از قوی ترین تبلت های موجود در بازار هست و یک کامپیوتر کامل به تمام معنا که میشه اون رو همه جا حمل کرد.

کد:
http://www.asuseeepad.net/ep121-eee-pad.php

بالاخره مشخصات فنی و قیمت تبلت سری Eee Slate EP121 از شرکت خوش نام ASUS منتشر گردید. قلب تپنده این تبلت 12.1 اینچی از پروسسور سری iCore شرکت Intel استفاده میکند ( به طور دقیق Core i5-470M ) به همراه 2 تا 4 گیگا بایت مموری و 64GB SSD و با پشتیبانی از رزلوشن 1280x800 و نیز باید اشاره کرد که windows 7 (home premium ) g سیستم عامل این تبلت قدرتمند خواهد بود وجود دوربین در جلوی تبلت ، پورت HDMI و امکان استفاده از Wacom pen ، multitouch از سایر امکانات می باشد همچنین از نظر توانائی طبق دموی منتشر شده این تبلت به راحتی از پس نمایش فیلم 1080p بدون وجود لگ در زمان ویرایش تصویر در Adobe Photoshop CS5 بر آمد.

.....
من نیت کردم این تبلت رو خریداری کنم.
یه سری سوال تو ذهنم هست که ممنون میشم جواب بدین. اگر سوال ها مبتدیانه هستن پیشاپیش عذرخواهی میکنم.
اولین مسئله ای که دارم مسئله هارد هست. این تبلت ماکزیمم هاردش 64 گیگ هست که خیلی خیلی کمه.
چه راه هایی هست برا افزایش هارد و اینکه مشکلی با هارد اکسترنال که نداره؟

مسئله دوم ویندوز هستش . مسئله تعویض ویندوز این تبلت به چه شکل هست؟ آیا میشه با دی وی دی رام اکسترنال و سی دی ویندوز سیستم عاملش رو عوض کرد یا ویندوز به خصوص خودش رو داره؟

مسئله سوم خرید و خدمات پس از فروش و تعمیرات هستش. الان ما تو ایران جایی داریم که اینو به طور رسمی وارد کنن؟ اگر نه تکلیف تعمیرات چی هست؟ اگر خراب شد چه کار میشه کرد؟

مسئله چهارم هم مسئله نرم افزار هستش . الان هر نرم افزاری من روی پی سی نصب میکنم روی این هم راحت نصب میشه؟ مثلا km player یا babylon نرم افزارهای محبوب من به راحتی روی این نصب و کرک میشن؟

ممنونم

1- هارد 64 که خیلی خوبه چون ssd هست برای فضای بیشتر هم می توانید از هارد اکسترنال استفاده کنید
2- با خودش ویندوز داره (طبق توضیحات سایت) معمولاً محصولات eee ایسوس یک دی وی دی همراه دستگاه میده که میشه با هاش یو اس بی بوت ساخت یا با خودش بوت کرد (99% این هم درایو اکسترنال بشناسه چون ویندوز داره)
3- فعلاً که تو ایران نیست می توانیم امیدوار باشیم سازگار روی این مدل هم کار کنه
4- هر نرم افزاری که ویندوز سون را ساپورت کنه نصب میشه

- فکر کنم شما بیشتر به لپ تاپ نیاز دارید تا تبلت این مدل هم به لپ تاپ نزدیک تره و با این سی پی یو که داره احتمالاً زیاد باتریش کار نکنه
- به جز برای موارد خاص من فکر می کنم تبلت بهتره اندروید باشه

rasoooli

Registered User
لایک‌ها
325
1- هارد 64 که خیلی خوبه چون ssd هست برای فضای بیشتر هم می توانید از هارد اکسترنال استفاده کنید
2- با خودش ویندوز داره (طبق توضیحات سایت) معمولاً محصولات eee ایسوس یک دی وی دی همراه دستگاه میده که میشه با هاش یو اس بی بوت ساخت یا با خودش بوت کرد (99% این هم درایو اکسترنال بشناسه چون ویندوز داره)
3- فعلاً که تو ایران نیست می توانیم امیدوار باشیم سازگار روی این مدل هم کار کنه
4- هر نرم افزاری که ویندوز سون را ساپورت کنه نصب میشه

- فکر کنم شما بیشتر به لپ تاپ نیاز دارید تا تبلت این مدل هم به لپ تاپ نزدیک تره و با این سی پی یو که داره احتمالاً زیاد باتریش کار نکنه
- به جز برای موارد خاص من فکر می کنم تبلت بهتره اندروید باشه

با سلام

آره من توي سايتها خوندم متوسط عمر باتريش به طور متوسط 3 ساعت است ( مثلا براي پخش فيلم با كيفيت 720 دو و نيم ساعت كار مي كنه )

البته با خريد يك دستگاه Energizer XP18000 مشكل حل ميشه :

اين هم بنچمارك مصرف باتري به همراه باتري Energizer XP18000

Here is my benchmark.
Full brightness. WiFi on. Bluetooth off. Looping 720p video.
Note: XP18000 status is marked by how many of the 4 status lights turns on when I press the button

0:00
EP121 @ 90%
XP18000 @ 4/4

1:00
EP121 @ 100%
XP18000 @ 2/4

3:10
EP121 @ 100%
XP18000 @ dead

5:23
EP121 @ Auto Shutdown (3%)
XP18000 @ dead​

با تشكر

farhad_persona

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
21
میشه در مورد دستگاه Energizer XP18000 بیشتر توضیح بدی. قیمتش چه قدر هست؟ اندازش و وزنش چی؟

rasoooli

Registered User
لایک‌ها
325
میشه در مورد دستگاه Energizer XP18000 بیشتر توضیح بدی. قیمتش چه قدر هست؟ اندازش و وزنش چی؟

باسلام

ايــنـــجـــا سايتش هست ، همه اطلاعاتي و عكس و فيلم در مورد اين در اونجا قيد شده است .

فقط مي تونم بگم يه باتري فوق العاده براي نوت بوك داران است .

1014312329.jpg

XP18000_540x383.jpg

Energizer-XP18000-Battery-Pack.jpg

ENERGIZER-XP18000.jpg

باتشكر

farhad_persona

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
21
مرسی
این تو ایران قیمتش چنده؟