• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Asus fonepad

mohammad.v64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باسلامو خسته نباشید
من یکتبلت 7" ایسوس مدل Fonepad دارم که از کابل OTG ساپورت میکنه اما هیچ درگاهHDMI یا USB نداره. سوالم اینه که آیا میتونم تبلت رو به پروژکتور متصل کنم؟ یعنیآیا تبدیلی وجود داره که بتونه به تبلت و سپس پروژکتور وصل بشه؟
کارتحافظه میکرو اس دی رو هم بعضی مواقع نمیخونه. کسی تا حالا به چنین مشکلی برخورده؟
درلینک زیر شکل درگاه خروجی موجود در تبلت وجود دارد.
http://www.techradar.com/reviews/pc-mac/tablets/asus-fonepad-1133860/review
ممنوناز راهنماییتون

ali132

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداش تبلت فون پد همین طوریه منم داشتم زنگ زدو اواژنگ گارانتی گفت همین طوریه منم فروختم تو هم زود از سرت بازش کن

zass

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز من چند جا خوندم که با آپدیت درست میشه، مشکلی نیست.

MSDMRDN

Registered User
لایک‌ها
12
دوستان من میخوام یک تبلت بگیرم که قابلیت مکالمه هم داشته باشه یا حداقل سیمکارت بخوره چون میخوام همه جا به اینترنت دسترسی داشته باشم. و زیر یک میلیون باشه. یکی از گزینه ها فون پده. یکی دیگه هم لنووو. به نظرتون کدوم رو بگیرم؟
با عرض پوزش از استارتر که یکم بی ربط بود.

Last edited:

zass

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من تازه چند روزه که پدفون گرفتم
تا الان که ازش راضی ام
من باسه کتاب و مجله خوندن بیشتر ازش استفاده می کنم

Registration

Registered User
لایک‌ها
21
دوستان من میخوام یک تبلت بگیرم که قابلیت مکالمه هم داشته باشه یا حداقل سیمکارت بخوره چون میخوام همه جا به اینترنت دسترسی داشته باشم. و زیر یک میلیون باشه. یکی از گزینه ها فون پده. یکی دیگه هم لنووو. به نظرتون کدوم رو بگیرم؟
با عرض پوزش از استارتر که یکم بی ربط بود.
اسوس واسش آپ میاد ولی لنوو فکر نکنم ، تا جایی که شنیدم الان اندروید 4.3 واسه اسوس اومده فونپد 7 بگیرید که دو هسته ایه اینتل هست و انتوتو 18000 میگیره ولی لنوو 14000 فکر کنم، فقط متاسفانه روت واسش نیومده هنوز و مشکل دیگه هم همینه که تو تاپیک گفتن، درواقع فونپد 7 یه گوشیه سایز بزرگه و گوشی هم معمولا این امکانو نداره
حواستون باشه مدل 372 از 371 خیلی بهتره یوقت با تعاریف فروشنده ها گول نخورید
مؤید باشید

بالا