• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ASUS N53SV یا MSI FX603

top-gun

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر هارد با سرعت 7200 دور به جای 5200 دور نصب شود مشکلی برای کاهش عمر باتری یا خود نوت بوک پیش نمی آورد؟

سرعت هارد اکثر نوت بوک ها 5400 است این مسئله خیلی توی برنامه یا بازی تاثیرگذار است؟ اختلاف آن با 7200 دور آنقدر محسوس است که ارزش خرید با سرعت بالاتر را داشته باشد؟​

Last edited:

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
اگر هارد با سرعت 7200 دور به جای 5200 دور نصب شود مشکلی برای کاهش عمر باتری یا خود نوت بوک پیش نمی آورد؟

سرعت هارد اکثر نوت بوک ها 5400 است این مسئله خیلی توی برنامه یا بازی تاثیرگذار است؟ اختلاف آن با 7200 دور آنقدر محسوس است که ارزش خرید با سرعت بالاتر را داشته باشد؟​

سرعت ثبت و بازخوانی کمی تغییر میکنه
الان هم اکثرا 7200 مبزنن مگر اینکه بخوان قیمت رو اندکی تو دو مدل نسبتا مشابه تو دو برند هم قیمت جدا و یا صرفه جویی تو کل قیمت تمام شده دستگاه کنن
ولی در کل اگه انتخاب واسه یک لپتاپ کردید زیاد حساس تو عوض کردنش نباشید

top-gun

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از پاسختون ممنونم. حالا از کجا یا فروشگاه اینترنی میشه هارد 7200 دور که داخل لپ تاپی مثل msi fx603 نصب شود پیدا کرد و اینکه نیازی به تنظیم برنامه یا ویندوز دارد؟
و اینچ هارد را از کجا مشه فهمید؟ تمامی مشخصات لپ تاپ هایی که دیدم فقط به سرعت و ظرفیت اشاره شده بود.

و سوال اصلی ام نظرتان درباره msi fx603 و asus n53sv و Acer Aspire 5750G-2636G64 چیست؟ آیا لپ تاپی با کانفیگ مشابه مدل asus و acer که با صفحه نمایش fullhd باشه هست؟ البته قیمتش حدود 1 میلیون و 250 هزار تومان باشد

Last edited:

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
یه سری چیزهایی توی Performance سیستم (مثلا در بازی) به شدت تاثیرگذارند (مثل گرافیک یا سی پی یو)، و یه سری چیزایی اثر کمی دارند و بیشتر حالت شعار و تبلیغات برای فروش جنس رو دارند.

این سرعت 5400 دور و 7200 دور هم کاملا حالت تبلیغاتی داره و اگر اثری هم بخواد روی عملکرد گیم یا سیستم بذاره جزئی هستش. اگر کارکرد قوی توی گیم می خوای، برو سراغ:

- سی پی یو قوی تر

- کارت گرافیک قوی تر

- رم بیشتر (باس رم هم خیلی مهم نیست)

هارد هم اگر چیزی می خوای که سرعتش بالاتر باشه باید هارد SSD بگیری، وگرنه این 5400 و 7200 خیلی مهم نیستند...

top-gun

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه سری چیزهایی توی Performance سیستم (مثلا در بازی) به شدت تاثیرگذارند (مثل گرافیک یا سی پی یو)، و یه سری چیزایی اثر کمی دارند و بیشتر حالت شعار و تبلیغات برای فروش جنس رو دارند.

این سرعت 5400 دور و 7200 دور هم کاملا حالت تبلیغاتی داره و اگر اثری هم بخواد روی عملکرد گیم یا سیستم بذاره جزئی هستش. اگر کارکرد قوی توی گیم می خوای، برو سراغ:

- سی پی یو قوی تر

- کارت گرافیک قوی تر

- رم بیشتر (باس رم هم خیلی مهم نیست)

هارد هم اگر چیزی می خوای که سرعتش بالاتر باشه باید هارد SSD بگیری، وگرنه این 5400 و 7200 خیلی مهم نیستند...

بله میدونم که در بازی و برنامه cpu و gpu و ram اولویت دارند گفتم شاید سرعت هارد توی تبدیل فایلهای ویدئویی و رندر و... آنقدر محسوس باشد که ارزش تعویض با سرعت بالاتر را داشته باشد که خب جواب هم دادید

حالا من اون سه مدلی که گفتم کدام را بخرم بهتره؟ asus msi acer با دلیل و توضیح کامل (منظورم اختلاف قدرتشون نیست بلکه کیفیت صفحه نمایش و کیبورد و بدنه و پایداری لپ تاپ است) و اینکه مدلی نزدیک به آنها هست که قیمتش حدود 1.250 یا 1.350 باشه؟

Last edited:

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
توی این حدود قیمت که می گین و با شرایطی که می فرمایید قطعا بهترین گزینه همون ASUS N53SV هستش (البته سعی کنید New Revision بگیرید). من هم خودم بعد از مدت ها تحقیق همین N53SV رو خریدم و لپ تاپ خودمم هست. :)

مدل های Acer و HP هم با این قیمت با مشخصات خوب پیدا میشن، ولی خرابی شون بالاتر از ASUS هستش.

البته N53SV از کی بردش یه کم انتقاد شده، چون دکمه هاش از هم جدا نیستند و یه کم وقتی فشار میدین فرو میره، ولی من که اصلا مشکلی با این قضیه ندارم. مهم اینه که ASUS دوامش خیلی بالاست و گارانتی معتبری داره. :)

مدل MSI که نوشتید هم قیمتش تقریبا یکی هستش، ولی مشخصاتش پایین تره.

بالا