• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

atl server error+کمک فوری

prochista

Registered User
لایک‌ها
0
من یه وب سایت با vs 2003 و sql 2000 دارم که می خوام با vs 2005 ای که روی vista نصبه اجراش کنم. این اروره atl رو میده. قبلا تو xp این مشکل رو داشتم حل کردم، تو ویستا نمی دونم چیکارش کنم. تو آدرس زیر هم براxp توضیح داده:
http://www.notes411.com/dominosource/tips.nsf/0/3A9EEDF8C141293C802571E1004D3765!opendocument

Error while trying to run project: Unable to start debugging on the web server. Server side-error occurred on sending debug HTTP request. Make sure the server is operating correctly. Verify there is no syntax errors in the web.config by doing a Debug.Start without Debugging. You also want to refer to the ASP.NET and ATL Server debugging topic in the online documentation

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
باید بری توی نتظیمات IIS ات و یک ویرچوال دایرکتوری بسازی . چرا از 2003 هنوز استفاده میکنی ؟

prochista

Registered User
لایک‌ها
0
نه از 2003 استفاده نمی کنم از 2003 به 2005تبدیل کردم. می خوام با vs2005 ای که رو ویستا نصبه اجرا کنم. ویرچوال دایرکتوری داره. فکر کنم مشکل از اینه که asp.net اش عضو گروه debuggers نیست آره؟ من با این ویستا بلد نیستم ایناشو تنظیم کنم. چون با اکس پی از فولدر آپشن گزینه شیر رو فعال می کردیم، بعد اینا میومدن که میشد تغییرشون داد چی عضو چه گروهیه. ولی این ویستای آشغالی نداره اینو. (البته من ویستا کار نکردم خیلی وقته هم وب کار نکردم یادم نیست کلا چی به چیه)

بالا