• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

atom exec یا P990

Rainman_v7v

Guest
لایک‌ها
1
با عرض سلام خدمت همه دوستان.

آقا من بدجوری بین این دوتا گیر کردم .میخواستم بدونم با در نظر گرفتن مزایا و معایب این دوگوشی کدومشون میتونه

انتخاب بهتری باشه . لطفا قیمت atom exec رو هم اگه کسی داره بنویسه.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
با عرض سلام خدمت همه دوستان.

آقا من بدجوری بین این دوتا گیر کردم .میخواستم بدونم با در نظر گرفتن مزایا و معایب این دوگوشی کدومشون میتونه

انتخاب بهتری باشه . لطفا قیمت atom exec رو هم اگه کسی داره بنویسه.

هر چي فحش بود ديگه به پاكت پسي دادي عزيز :blink:

اين چه مقايسه اي هست آخه:eek:

فواصل از زمين تا آسمانست

Rainman_v7v

Guest
لایک‌ها
1
منظورت اینه که بدونه شک atom exec . درسته؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
با توجه به اینکه من خودم حدود 40 روز اتم معمولی داشتم....باید بگم همه چیز در cpu خلاصه نمیشه....ببینید ویندوز موبایل خیلی عالیه...یعنی از نظر برنامه سیمبین رو میزاره تو جیب بغلش ولی ولی یه بدی هایی هم داره مثلا همین اتم اگزک دوربینش 2 هست ولی همچین نسبت به p990 مالی نیست....و قضایایی از این دست....باید ببینی نیازت چی هست؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
امروز سعادت اینو داشتم که برای نیم ساعت با پی990 کار کنم...
عرض شود که... به نظر بنده البته.. بین این دوتا، 150% اتم اگزک تایید می شه...

پی990 خیـــــلی خوشگله...کی بوردش هم خیلی باحاله..بک لایت کیبردش واقعاً زیباست.. جوی استیکش توپه توپه.. صفحش وااقعاً با کیفیته(هرچند کوچیک) و یه دوربین عالی داره، منوهاش شدیداً آدم رو تحت تاثیر قرار می دن!!و کلاً حسابی با کلاسه و خوفه:happy: ...

ولی در مقابل، موقع کار کردن، می بینین که سرعتش در حد اس200 ــه، یه کمی کمتر یعنی:blush: در واقع سی پی یوش هم در همون حده، 208 مگاهرتز...

ولی اگه برتری های واضحی که اتم اگزک داره رو بزاریم کنار، پی990 یه ضعف خیلی خیلی عمده داره.. اونم اینکه من شک دارم حتی تا 10 سال دیگه تنوع برنامه هاش برسه به wm5 :rolleyes:

Rainman_v7v

Guest
لایک‌ها
1
با توجه به اینکه من خودم حدود 40 روز اتم معمولی داشتم....باید بگم همه چیز در cpu خلاصه نمیشه....ببینید ویندوز موبایل خیلی عالیه...یعنی از نظر برنامه سیمبین رو میزاره تو جیب بغلش ولی ولی یه بدی هایی هم داره مثلا همین اتم اگزک دوربینش 2 هست ولی همچین نسبت به p990 مالی نیست....و قضایایی از این دست....باید ببینی نیازت چی هست؟

در کل شما خودت اگه جای من بودی با در نظر گرفتن همین معایب و مزایا کدومشونو انتخاب میکردی؟

قیمت اتم رو هم اگه لطف کنی بنویسی ممنون میشم.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
ببین دوربین اتم حال من رو یکم گرفت....اگه دوربین برات مهمه باید p990 برداری اگه زیاد با دوربینش ور نمی خوای بری اتم اگزک برات مناسبه....

اتم معمولی رو دفعه اخر رمضانی میگفت 680 تومن 20 روز قبل....اگزک هم حدودای 780 میگفت....

Rainman_v7v

Guest
لایک‌ها
1
دوربین زیاد برام مهم نیست.بیشتر صدای اسپیکر و سرعت و برنامه های کاربردی برام اهمیت داره.

که فکر میکنم اتم گزینه بهتری باشه .در هر صورت از راهنماییت ممنون .

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
يک نکته ای که هست اینه که هردوی اینها قيمتهای کاذبی در ایران دارند که ادم زورش میاد بخره !
يعنی به عبارتی P990 خارج از کشور 490.000 قيمت داره و Atom Exec هم حدودا 660.000 !! ولی تو ایران هر دو رو نزديکهای 800 میدن !!
البته قيمت رسمی P990 از سوی الرمس 765.00 اعلام شد !!

بالا