• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Attach Database to Sql

nasibeh_khanoom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
salam,mamnun misham age begid chejuri mishe yek database ro be Sqli ke ruye system nasbe attach kard,
man ye barname daram ke ba delphi neveshte shode ,yekbar database ro attach kardam vali zamani ke ruye barname click mikonam hamchin errori mide:

[DBNETLIB][ConnectionOpen(Connect()).]SQL Server does not exist or access denied.

albate delphi ru system nasb nist aya lazeme nasbesh konam?

mehdivk

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز خطائی که شما گفتید مربوط به خود SQL Server است نه یکی از دیتابیس ها . من فکر می کنم برنامه شما SQL Server مورد نظر خود را نمی تواند پیدا کند و یا با یک اکانتی لاگین می کند که در سرور نیست.

nasibeh_khanoom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ميشه لطفا بيشتر در بارش توضيح بدين؟من ديتا بيس رو قسمت local-windos NT,attach کردم .عمل لاگین کردن رو خود SQL انجام میده؟! در کل چه جوری میشه این مشکل رو رفع کرد؟

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
اگر به صورت trusted از کانکشن استرینگ داخلی استفاده می کنید ،
کاربر [Computername]/ASPNET رو به عنوان Owner برای دیتابیستون تعریف کنید . در ضمن مطمئن بشید که کانکشن استرینگتون درسته .

nasibeh_khanoom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برنامه delphiهست نه ASP.از طرفي delphi رو سيستم نصب نيست .برنامه موردي نداره مشكل اصلي بر ميگرده به SQL

گ

mehdivk

Registered User
لایک‌ها
0
کانکشن استرینک رو بزارید اینجا با اون در عرض 2 ثانیه میشه مشکل را حل کرد

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
مهم نیست که برنامه چیه ! مهم اینه که کانکشن استرینگت درست باشه و از اونور یوزری که داره باهاش ارتباط برقرار میکنه برای دیتابیس تعریف شده باشه .

درضمن فکر نکنم توی دلفی بتونی از کانکشن تراستد استفاده کنی بهتره یه یوزرنیم و پسورد دارش رو امتحان کنی !

mehdivk

Registered User
لایک‌ها
0
مهم نیست که برنامه چیه ! مهم اینه که کانکشن استرینگت درست باشه و از اونور یوزری که داره باهاش ارتباط برقرار میکنه برای دیتابیس تعریف شده باشه .

درضمن فکر نکنم توی دلفی بتونی از کانکشن تراستد استفاده کنی بهتره یه یوزرنیم و پسورد دارش رو امتحان کنی !

فکر کنم باید کانکشن استرینگ رو داشته باشیم . بعد هم ممکنه نصب SQL Server شما مورد داشته باشه و

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70
کانکشن استرینگ مستقل از زبان برنامه است ، آن را بنویسید اینجا ببینیم مشکل چیه

بالا