• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Babylon 6

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
سلام :)
من تازگی بابیلون 6 رو دانلود و نصب کردم . امکان جدیدی که بهش اضافه شده ترجمه متنه :rolleyes:
و همچنین براحتی crack شد و بدون محدود کردن اون توسط Firewall داره کار میکنه ...

فقط یه مشکل کوچولو باهاش دارم: برای ترجمه متن از سرور خودش کمک میگیره . یعنی باید به اینترنت وصل باشم که خوب اون مشکلی نیست ... فقط تازگی نمیدونم چرا دیگه به سرورش وصل نمیشه و نمیتونه متنو ترجمه کنه ... با بقیه قسمتهاش مشکلی ندارم و داره کار میکنه فقط به اینترنت دسترسی نداره :( امکان داره از کرکش باشه :hmm: ؟
کسی میتونه کمکم کنه ؟:happy:

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
اینجا کسی بابیلون 6 رو نصب نکرده ؟

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
شما از نسخه تريال استفاده كرديد
كه فكر كنم 6 روز ميشه ازش استفاده كامل كرد
و بعدش به همين مصيبتي كه شما گفتيد دچار ميشه
كرك شما احتمالا كار نميكنه

این بابیلون چیزی خوبی برای ما که در ایران کار می کنم نیست
کدهای ریجستری چند روزه از کار می افتاده
من هم این مشکلات رو دارم ولی ایگه ازش استفاده نمی کنم یه CD کامل ازش گرفتم نصبش کردم
ولی بعد از وصل شده به اینترنت از کار افتاد و به سایتش وصل نشد .

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
شما از نسخه تريال استفاده كرديد
كه فكر كنم 6 روز ميشه ازش استفاده كامل كرد
و بعدش به همين مصيبتي كه شما گفتيد دچار ميشه
كرك شما احتمالا كار نميكنه

نه فکر نمیکنم تریال باشه.. داره کار میکنه . فقط از text translation و گلاسری های آنلاینش نمیتونم استفاده کنم ... شما میتونی استفاده کنی ؟ اگه کرک شما مشکلی نداره لطفا اونو برا ما هم بزار ...

این بابیلون چیزی خوبی برای ما که در ایران کار می کنم نیست
کدهای ریجستری چند روزه از کار می افتاده
من هم این مشکلات رو دارم ولی ایگه ازش استفاده نمی کنم یه CD کامل ازش گرفتم نصبش کردم
ولی بعد از وصل شده به اینترنت از کار افتاد و به سایتش وصل نشد .
یادمه قبل از این ورژن 6 . پنجشو داشتم که اونو توسط فایر وال بلاک کرده بودم و چند ماهی بدون هیچ مشکلی ازش استفاده میکردم ... ولی این کرک که برای ورژن 6 گرفتم گفته بودن دیگه احتیاج با بلاک کردن از طرف فایروال نیست !!

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
يا بايد با Firewall جلوشو بگيري كه به اينترنت وصل نشه يا اينكه يه راه ساده تر اينه كه ميتوني تو قسمت Proxy برنامه يه IP و پورت الكي بدي بهش ولي خوب ديگه نميتوني از امكانات انلاينش استفاده كني مثلا سرچ در Wiki .

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
يا بايد با Firewall جلوشو بگيري كه به اينترنت وصل نشه يا اينكه يه راه ساده تر اينه كه ميتوني تو قسمت Proxy برنامه يه IP و پورت الكي بدي بهش ولي خوب ديگه نميتوني از امكانات انلاينش استفاده كني مثلا سرچ در Wiki .
خوب من میخوام از همون امکانات آنلاینش استفاده کنم ! کرکی نیست که بشه آنلاین ازش استفاده کرد ؟

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
خوب من میخوام از همون امکانات آنلاینش استفاده کنم ! کرکی نیست که بشه آنلاین ازش استفاده کرد ؟

والا يكي از بچها يدونه داشت ميگفت تازه اومده و هيچ مشكلي با انلاين بودن نداره ولي من خودم نديدم امتحانم نكردم ولي بعيده .

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
این امکان در نسخه های کرک شده کار نمیکنه
حیف شد . آخه یه سری دیکشنری های آنلاین آکسفورد داره خیلی باهالن . برای تقویت زبان خوب بود .... حالا اگه کرک جدیدی پیدا کردید مارو بی نصیب نذارید ;)

ولی از این تعجب مبکنم اون موقع که نصب و کرک کردم تا 1 روز آنلاین کار میکرد . و از فرداش بصورت آنلاین کار نکرد !!

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
برای ورژن 5 من يه کرک داشتم که طوری کرک ميکرد که همه امکانات online کار کنه ولی نتونه ليسانس برنامه رو چک کنه و از کار بندازه. حتی اون آکسفورد ها رو هم ميتونم آفلاينشو بهت بدم ولی ليسانست باطل ميشه. نمونه اون کرک رو برای 6 نديدم. البته خيلی هم دنبالش نگشتم. ولی وقتی برای 5 هست برای 6 هم هست ديگه.

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
سوالی که من همیشه از خودم می پرسم اینه که آیا یه دیکشنری درست حسابی انگلیسی فارسی برای بابیلون ساخته میشه ؟ اگه توجه کنید همه دیکشنری های انگلیسی به فارسی همون دیکشنری آریان پورن هستن

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
این دیکشنری www.geocities.com\h_r_110 که من دارم خیلی چیز خوبیه الیته از خود سایت babylon دانلود کردم اسمش hfarsi اه و به نظر میاد نسخه کامل شده فرجبیک باشه .

یه مبحثی همون اولا که ورژن 6 اومد توی همین انجمن برقرار شد بگردی پیداش میکنی . درمورد آنلاین کار کردن یه راه وجود داره اینه که به صورت ترایال 1 ماه نصب کنی ، و از تمام امکاناتش استفاده کنی بعد یه فایل هست که ریجیستری رو تمیز میکنه بعد از آن اینیستال کردنش از اون استفاده کنی و برای یک ماه دیگه دیکشری رو نصب کنی !
البته ترجه متنش بسیار دری وری اه !

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
این دیکشنری www.geocities.com\h_r_110 که من دارم خیلی چیز خوبیه الیته از خود سایت babylon دانلود کردم اسمش hfarsi اه و به نظر میاد نسخه کامل شده فرجبیک باشه .

یه مبحثی همون اولا که ورژن 6 اومد توی همین انجمن برقرار شد بگردی پیداش میکنی . درمورد آنلاین کار کردن یه راه وجود داره اینه که به صورت ترایال 1 ماه نصب کنی ، و از تمام امکاناتش استفاده کنی بعد یه فایل هست که ریجیستری رو تمیز میکنه بعد از آن اینیستال کردنش از اون استفاده کنی و برای یک ماه دیگه دیکشری رو نصب کنی !
البته ترجه متنش بسیار دری وری اه !
بله منم از همین hfarsi استفاده میکنم و تقریبا کامله و عالی کار میکنه ...

در مورد آنلاین هم این راه حلی که گفتید امتحان میکنم ... فقط اون فایل که گفتید رجیستریو تمیز میکنه آیا کلشو تمیز میکنه یا فقط قسمتی که مخصوص بابیلونه ؟!

مرسی

darkwhite

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لطفا سایت تر جمه متن انلاین معرفی کنید

allii110

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
sunnyboy جان سلام با این پچ که سودا جان زحمتشو کشیده و در جای دیگه معرفی کرده میتونی به راحتی بابیلون شش رو کرک کنی و از تمامی امکاناتش استفاده کنی طریقه استفاده اون به شرح زیره
آخرين پچ رو از اينجا : http://forum.p30world.com/attachmen...tachmentid=1677 بگير

بعد مطمئن شو بابيلون بسته باشه
حتي از نوار سيني ( همونجا كه ساعت ويندوز هستش )
حالا پچ رو روي نسخه جديدي كه نصب كردي ( نسخه اي اگه نصب كردي رو پاك كن و دوباره از نو نصب كن )اعمال كن
حالا با هر نامي كه خواستي رجيستر كن
امیدوارم مشکلت حل بشه

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
sunnyboy جان سلام با این پچ که سودا جان زحمتشو کشیده و در جای دیگه معرفی کرده میتونی به راحتی بابیلون شش رو کرک کنی و از تمامی امکاناتش استفاده کنی طریقه استفاده اون به شرح زیره
آخرين پچ رو از اينجا : http://forum.p30world.com/attachmen...tachmentid=1677 بگير

حالا پچ رو روي نسخه جديدي كه نصب كردي ( نسخه اي اگه نصب كردي رو پاك كن و دوباره از نو نصب كن )اعمال كن
امیدوارم مشکلت حل بشه
خیلی لطف کردی . امتحانش میکنم !
مرسی

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1

امیدوارم مشکلت حل بشه
ولی لینکتون مشکل داره ...

البته این کرکی که من دارم مشکلی نداره و هنوز داره کار میکنه .. فقط از امکانات آنلاینش نمیشه استفاده کرد ... اگه کسی خواست بگه براش آپلود کنم ...

بالا