• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

BackUp

DTSG

Registered User
لایک‌ها
0
من يك سوال دارم اون هم اينه كه من از انجمنم يك بكاپ گرفتم ولي الان كه ميخوام از phpmyadmin آپلود كنم حجمش خيلي زياده و نمشه و وقتي هم كه ميخوام تيكه تيكه بدم كاميوتر هنگ ميكنه...
ميخواستم ببينم برنامه هست براي SQL RESTOR و آيا كسي نظري داره ؟

و يك چيزه ديگه من ميتونم مقالات رو 2 باره بدم ولي من از User هاي سايت يك بكاپ گرفتم كه CVS هست ميخواستم ببينم اينرو چجوري ميتونم ببرم تو سايت اين اعضا رو لطفا كمك كنيد ...
اعضا مهم تره ... :D :blink:

DTSG

Registered User
لایک‌ها
0
بابا اين چيزا چيه واضح بگو.......
لطفا :p

kami

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2
چه جوري بک اپ گرفتي؟ از phpmyadmin ؟ يا از کنترل پنل vb ؟

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
را بی دردسر و سریع برای دیتابیسهای حجم بالا استفاده مستقیم از shell و یا Command Line مربوط به mysql است. به ادمین سرورت بگو این کار رو برات با دو خط command میتونه انجام بده.

DTSG

Registered User
لایک‌ها
0
مرسي ممنون
من اين بكاپ User ها و ... رو از خوده ويبي گرفتم ولي ميگم User هارو هم بايد همين كاررو كنم يعني نميشه فقط يوزر رو بزارم چون من يك بكاپ جدا از User گرفتم... :eek:

سياست

Registered User
لایک‌ها
0
من يک بک آپ از وي بي که روي هاست هست گرفتم و الان ميخواهم آنرا روي وي بي که روي لوکال نصب شده خالي کنم از طريق خود وي بي که چنين گزينه اي را پيدا نکردم تا اين اطلاعات ديتا بيس را ايمپورت کنم و از طريق phpmyadmin هم خواستم اين ديتا را جايگزين کنم راهش را بلد نيستم اگر محبت کنيد و راهنمائي واضح و ساده بفرمائيد سپاسگزار خواهم شد .

سياست

Registered User
لایک‌ها
0
کسي نميخواد راهنمائي کنه؟
اساتيد فن لطفا راهنمائي کنيد
من يک بک آپ از وي بي که روي هاست هست گرفتم و الان ميخواهم آنرا روي وي بي که روي لوکال نصب شده خالي کنم از طريق خود وي بي که چنين گزينه اي را پيدا نکردم تا اين اطلاعات ديتا بيس را ايمپورت کنم و از طريق phpmyadmin هم خواستم اين ديتا را جايگزين کنم راهش را بلد نيستم اگر محبت کنيد و راهنمائي واضح و ساده بفرمائيد سپاسگزار خواهم شد .

بالا