• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

(baztabبازتاب دهنده باز تاب خورد (توقیف

Rezawer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مشترک گرامي

دسترسي به اين سايت امکان پذير نميباشد

این پیامی است که مدتی است برای سایت بی تعارف و رک و راست بازتاب ( بعد از چند بار دوباره) آمده است

:wacko:

burzum_group

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Rezawer :
مشترک گرامي

این پیامی است که مدتی است برای سایت بی تعارف و رک و راست بازتاب ( بعد از چند بار دوباره) آمده است

خب ما که فیلتری ندیدیم!؟
ولی اگه فیلتر بشه بهتره چون تحت پوشش یه آدمیه که فیلتر سرخوده! همتون هم میشناسیدش

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از Rezawer :
مشترک گرامي

درسترش سایت درپیت بازتاب هست!!! البته اگه سایر سایتهای ایران (داخل) رو باهاش مقایسه کنی از اونا خیلی سرتر هست ولی اخبار زرد و درپیت زیاد داشت!ظاهرا غوه قزایه!! توقیفش کرده!

عادل

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
سلام....
اشتباهی فیلتر نشده.......
بر اساس نامه-دو ماه پیش- دبیر سابق شورای امنیت ملی به قوه قضاییه و دستور قوه قضاییه سایت بازتاب متوقف شد.
متن بالا آخرین خبر بازتاب بود و بعد دستور به مخابرات رفت و در حالی که سایت بازتاب خود کارش را متوقف کرده بود فیلتر شد...:(
یک شکایت ازش شده و دوباره ان شا الله باز می شه...:lol:

می توانید اخبار تکمیلی را از www.Entekhab.ir و www.FarsNews.com دریافت نمایید...

لطفا سیاسی اش نکنین...جون هر کی دوست دارین...نوکر همتون هم هستم...
39.gif
39.gif

digital_teh

Registered User
لایک‌ها
1
تا مشت محكمي باشه ... اينجا هم فيلتر شده به كوري چشم ايادي شرق و غرب ...:blink:
اين سايت معمول هر دو ماه يه بار قلنجشو فيلتر ميكنن ، بعد باز ميشه !

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
نه باز هست اما خدا رو شکر توقيف شده .خوبشون شد پدرسوخته ها خيلي پشتيه اين احمدي نژاد رو ميگيرن .تو انتخابات تمام کانديداهاي مطرح رو مسخره کردن الا اينو و لاريجاني .ادمهاي کثيفي بودن تا تونستن خاتمي عزيز رو کوبيدن .من که خيلي خوشحالم بستنش .ايشا الله حالا حالا ها باز نشه.

ashena55

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از phoyo_live :
نه باز هست اما خدا رو شکر توقيف شده .خوبشون شد پدرسوخته ها خيلي پشتيه اين احمدي نژاد رو ميگيرن .تو انتخابات تمام کانديداهاي مطرح رو مسخره کردن الا اينو و لاريجاني .ادمهاي کثيفي بودن تا تونستن خاتمي عزيز رو کوبيدن .من که خيلي خوشحالم بستنش .ايشا الله حالا حالا ها باز نشه.

خیلی تند میری از دولت احمدی نژاد انتقادات خوبی کرده.
ضمنا نظرات آقای ابطحی را هم در اینباره بخوانید:
http://webneveshteha.com/weblog/?id=2146307182

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
من اتفاقا" هميشه کند ميرم نه تند ولي واقعا" من مقايسه کردم ديدم يطوري از پشتيباني کردن عجيب و قريب سريع بهش تبريک گفتن و حمايت که اره به اين بابا 19 مليون نفر رفتن راي دادن و اين بابا بوي رجايي ميده و ميخواد شق القمر کنه و مدينه فاضله بشه ايران . روز بعد انتخابات که معلوم شد احمدي نژاد پيروز شده يه مقاله نوشتن با تيتري به اين مزمون " تابوت اصلاحات بر دوش اصلاحطلبان" بنظرت اين چه معني ميتونه بده؟؟؟ .پس درج اين مقاله من ويسري از بچه ها سريع بشون ايميل زديم و مراتب عصبانيت خودمون رو ابراز کرديم و اونها هم سريع تيتر مقاله رو عوض کردن . من عدالتي در نوشتهاشون نديدم .خيلي زياد از عدالت دور بودن . اقاي احمدي نژادتون رو هم خود ديدم زرت زد تو بورس و اقتصاد کشور و هر چي خاتمي تنيد اين از هم پاشوند .تمام دنيا باهامون قطع رابطه کرد .ه ه ه هه اين يعني يه انتخاب ناگاهانه . يه اشتباه بزرگ .يه رئيس جمهوري که نميتونه دو کلمه بدون نگاه کردن از رو متن حرف بزنه . واقعا" زشته .تمام کارهاشم مثل خاتمي هست ميره دانشگاه .ميره وزارت خونه ا سر ميزنه ولي با چه استقبالي ؟؟؟؟ دانشجو خودش رو براي خاتمي ميکشت و اونقت اين رفته الزهرا براش تکبير رهبري ميگن . و دخترها همه بسيجي هستن و دوربين هم امتداد حضورشون رو نشون نميده که 100 نفر بيشتر نبودن واقعا" زشته. هه هه هه اينم عاقبت طرح 1+10 .فهميدي که جناب عاليجناب خاکستري چه کار کردن و دست به دامن کي شدن ؟؟؟؟؟

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
الان هم که رفتم فیلتر بود

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
اينجا داتك ، فيلتر
33.gif

check_shark

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
عاقبت پاگذاشتن روی دم{DOUM} دزدای کله گنده!!

FireFly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
توقيف موقت سايت «بازتاب»

منابع آگاه، نامه دو ماه پيش دبير سابق شوراي عالي امنيت ملي را علت ظاهري توقيف «بازتاب» عنوان مي‌کنند. دسترسي سايت «بازتاب» به مدارک مهمي در رابطه با تخلفات مالي و افشاي بخشي از آنها، اين اقدام را تسريع کرده است.

با اعلام حكم قوه قضائيه، سايت اينترنتي «بازتاب» توقيف شد.
در اين حكم، نامه شوراي عالي امنيت ملي در ماه‌هاي گذشته و برخي تخلفات، علت توقيف موقت و مسدود شدن سايت «بازتاب» عنوان شده است.

در اين حال، برخي منابع آگاه، نامه دو ماه پيش دبير سابق شوراي عالي امنيت ملي را علت ظاهري توقيف «بازتاب» عنوان مي‌کنند.
اين منابع اظهار مي‌کنند که دستگاه قضائي در پوشش اين نامه، دستور توقيف سايت «بازتاب» را صادر كرده است.

اين در حالي است که تيم جديد دبيرخانه شوراي عالي امنيت ملي که داراي رويکرد متفاوتي با مسئولين قبلي اين شورا هستند، تاکنون هيچ‌گونه نارضايتي از مواضع سايت «بازتاب» در پرونده هسته‌اي ابراز نکرده‌اند.

اين منابع، علت پيگيري اين نامه پس از دو ماه از ارسال آن را وجود برخي نارضايتي‌ها در داخل دستگاه قضائي از عملکرد سايت «بازتاب» در رابطه با مقامات اين قوه مي‌دانند.

دسترسي سايت «بازتاب» به مدارک مهمي در رابطه با تخلفات مالي و افشاي بخشي از آنها، اين اقدام را تسريع کرده است.

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
اي بابا! يعني چي اونوقت!
24.gif
اين داتك هم داره مثل البرز ميشه با يه شماره فيلتر بود با يه شماره ديگه فيلتر نبود!

بالا