• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

bitcoin معتبر است یا خیر؟

pouria94

Registered User
لایک‌ها
56
با سلام خدمت دوستان محترم

چند سالی هست که پول دیجیتالی bitcoine سر زبان ها افتاده و گاها خبر هایی مبنی بر اینکه فلانی با سرمایه گذاری ناچیز روی bitcoin ثروتمند شد، منتشر میشه.

هدف من از ایجاد این تاپیک کسب درامد و یا عضو گیری و این چیزا نیست... فقط برای ارائه پروژه دانشگاهی این تاپیک رو زدم تا اگر دوستان تجربه ای داشته باشن به اشتراک بزارن تا هم من و هم دیگر دوستان بهره مند بشیم.

تو اینترنت هم گشتم.. ولی همه ی موضوعات در مورد نحوه باز کردن حساب و عضو گیری بود و هیچ بحثی در مورد معتبر بودن این طرح زده نشده بود.

حالا سوالات من از اساتید محترم این هست که:

آیا bitcoin معتبر است و ارزش ریالی دارد؟

آیا bitcoine نیز همانند سایر طرح های کسب درامد اینترنتی ، یک طرح کاذب میباشد؟
و هزاران سوال دیگه :دی

با تشکر

MaLaS

Registered User
لایک‌ها
82
چیزایی که من از یه شخص شنیدم که آدم حسابیه
خیلی معتبره این ارز
در آینده خیلی هم بیشتر میشه

Miladdarren

Registered User
لایک‌ها
434
در حال حاضر 1 بیت کوین 1500000 تومن ارزش داره. ( 350 دلار تقریبا )
و صرافی هایی هستن که ازتون می خرن.

pouria94

Registered User
لایک‌ها
56
ممنون از شما
پس معتبر هست تقریبا که صرافی ها خریدارش هستن!!!
ارزشش با توجه به چه آیتم هایی نوسان میکنه؟؟ ( به دلار)

loolish

Registered User
لایک‌ها
32
ممنون از شما
پس معتبر هست تقریبا که صرافی ها خریدارش هستن!!!
ارزشش با توجه به چه آیتم هایی نوسان میکنه؟؟ ( به دلار)
ربطی به دلار نداره. بسته به اتفاق ها و تقاضا هست. مثلا بعضی وقت ها یک کمپانی میاد حجم بالایی از بیت کویین رو با قیمتی ارزون میفروشه باعث میشه قیمت کاهش پیدا کنه.

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
ارزش بیت کوئین نسبت به طلای جهانی سنجیده میشه نه تنها بیت کوئین کلا Coins نسبت به این قضیه سنجیده میشه! البته قیمت های کل جهان مثلا دلار و ریال و اینها هم برمیگرده باز به قیمت طلا! تا 3 ماه پیش 1 بیت کوئین 680 دلار بود! ولی الان فک نمیکنم بیشتر از 350 360 دلار باشه!!! به طور کلی فوق العاده سودآور هستش سکه های مجازی!

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
دوستان کسی هست که مقدار کمی بیت کوین به من بفروشه؟ من نمیتونم با ریال پرداخت کنم ، با پی پل و ... میتونم پرداخت کنم! لطفاً اگر کسی لازم داره بگه.

pouria.hector

Registered User
لایک‌ها
86
با سلام خدمت دوستان محترم

چند سالی هست که پول دیجیتالی bitcoine سر زبان ها افتاده و گاها خبر هایی مبنی بر اینکه فلانی با سرمایه گذاری ناچیز روی bitcoin ثروتمند شد، منتشر میشه.

هدف من از ایجاد این تاپیک کسب درامد و یا عضو گیری و این چیزا نیست... فقط برای ارائه پروژه دانشگاهی این تاپیک رو زدم تا اگر دوستان تجربه ای داشته باشن به اشتراک بزارن تا هم من و هم دیگر دوستان بهره مند بشیم.

تو اینترنت هم گشتم.. ولی همه ی موضوعات در مورد نحوه باز کردن حساب و عضو گیری بود و هیچ بحثی در مورد معتبر بودن این طرح زده نشده بود.

حالا سوالات من از اساتید محترم این هست که:

آیا bitcoin معتبر است و ارزش ریالی دارد؟

آیا bitcoine نیز همانند سایر طرح های کسب درامد اینترنتی ، یک طرح کاذب میباشد؟
و هزاران سوال دیگه :دی

با تشکر
وبسایت پارس بیت کوین جدیدترین اخبار دنیای بیت کوین ٬ خرید و فروش و تحلیل علمی بازار بیت کوین

gothic

Registered User
لایک‌ها
72
بله؛ بسیار بسیار معتبر است؛

واحد پولی است که توسط بانکها و دولت ها هدایت نمی شود، بلکه توسط مردم هدایت و حمایت می شود
این مردم آزادی خواه دنیا هستند که به آن مشروعیت می بخشند

ریشه ی این مساله وقتی مطرح شد که در دنیا یک تیپ نرم افزار وجود داشت؛ آن هم نرم افزار های انحصاری بود .
یعنی کاربر نمیتوانست به کد های آن دسترسی داشته باشد تا آن را برای رفع نیاز های خود تغییر دهد یا حتی باگ های آن را ویرایش کند(و محدودیت های بیشتر)
در مقابل نرم افزار آزاد به وجود آمد که بعد ها به نرم افزار متن باز Open Source تغییر نام پیدا کرد
( البته" نرم‌افزار آزاد" به معنای "غیر تجاری" نیست. یک برنامه آزاد می تواند برای استفاده تجاری، توسعه تجاری، و توزیع تجاری در دسترس باشد.)

که ده اصل در تعریف Open Source وجود دارد که آن را اینجا قرار میدهم:

عبارت «متن باز» فقط به معنی دسترسی به کد منبع نرم افزار نیست. مفهوم این نرم‌افزار‌ها با معیارهای زیر تعریف می‌شود:

۱) بازتوزیع آزاد
مجوز تولید این نرم‌افزار‌ها نباید به گونه‌ای باشد که برای هیچ فردی هنگام فروش یا واگذاری نرم‌افزار محدودیت ایجاد کند. به عبارت دیگر، باید امکان توزیع آزاد نرم‌افزار بدون نیاز به حق امتیاز یا پرداختی برای فروش وجود داشته باشد.

۲) کد منبع
برنامه نرم‌افزار باید شامل کد منبع باشد و امکان توزیع این کد به هر شکلی باید وجود داشته باشد. اگر شکلی از یک محصول با کد منبع توزیع نمی‌شود، برنامه‌نویس باید بتواند با روشی که هزینه آن بیشتر از هزینه بازتولید نشود، به کد منبع دسترسی یابد؛ مثلا برنامه را بدون پرداخت هزینه‌ای از اینترنت دانلود کند.

۳) انجام اصلاحات
مجوز نرم‌افزار باید امکان اصلاحات و انجام کارهای بعدی را به وجود آورد و نیز این امکان را به وجود آورد که برنامه‌ها تحت‌‌ همان شرایط برنامه‌ اولیه و نرم‌افزار اصلی تکثیر شوند.

۴) حفظ امانت و تمامیت نویسنده کد منبع

مجوز نرم‌افزار باید به صراحت امکان توزیع نرم‌افزار ایجادشده از کد منبع اصلاح‌ شده را به وجود آورد. همچنین ممکن است این مجوز نیازمند کارهای اصلاحی برای انتقال یک نام یا نسخه متفاوت از نرم‌افزار اصلی باشد.

۵) عدم تبعیض علیه اشخاص
مجوز نرم‌افزار نباید علیه هیچ شخص یا گروهی تبعیض قائل شود.

۶) عدم تبعیض علیه زمینه‌های فعالیتی
هیچ شخصی نباید به دلیل استفاده از برنامه در یک حوزه خاص محدود شود. به عنوان مثال نباید بین فردی که از این برنامه در حوزه کسب‌وکار استفاده می‌کند با شخصی که در حوزه تحقیقات ژنتیکی از آن استفاده می‌کند، تمایز قائل شد.

۷) توزیع مجوز
حقوق ضمیمه‌شده به برنامه، باید برای هر کسی که این برنامه به دست او رسیده کاربرد داشته باشد، بدون اینکه نیاز باشد مجوزی اضافی به اجرا درآید.

۸) مجوز نباید مختص یک کالای خاص باشد
حقوق ضمیمه‌ شده به برنامه نباید وابسته به برنامه‌ای باشد که جزوی از یک توزیع نرم‌افزاری خاص است. اگر برنامه از آن شبکه توزیع خارج شده باشد و طبق شرایط مجوز برنامه مورد استفاده قرار بگیرد، کلیه افرادی که برنامه به آن‌ها بازتوزیع شده، باید از حقوق یکسان برخوردار باشند.

۹) مجوز نباید نرم افزار دیگری را محدود کند
مجوز نرم‌افزار نباید برای نرم‌افزار دیگری که همراه با نرم‌افزار مجوزدار توزیع شده، محدودیت ایجاد کند.

۱۰) مجوز باید در برابر تکنولوژی خنثی باشد
هیچ‌ یک از مفاد مجوز نباید مبتنی بر هیچ تکنولوژی واحد یا شیوه ارتباطی باشد.

حالا بنا بر این اصول بود که نرم افزارهای زیادی به وجود آمدند تا برای انسان آزادی به ارمغان بیاورند؛ از جمله اندروید، موزیلا فایرفاکس، سایت ویکی پدیا و غیره ....

اما شاید بزرگترین و جسورانه ترین اقدامی که حامیان و فعالان منبع باز انجام دادند پروژه ی بیت کوین است.

بیت کوین یک واحد پولی جدید است که توسط عده ای از هکران حامی منبع باز اختراع شده است.
به تازگی این واحد پولی جدید به فهرست واحدهای پول‌های جهان افزوده شده است. وجه تمایز اصلی این پول جدید، مجازی بودن آن است، امتیازی که به «بیت کوین» این قدرت را بخشیده که با پس زدن ساختارهای مالی سنتی موجود، در بسیاری از موارد جایگزینی واقعی برای واحدهای پولی قدرتمندی مانند پوند استرلینگ، دلار و یورو به شمار رود.

برخلاف دیگر انواع واحدهای پولی، بیت کوین بدون وجود بانکی مرکزی عمل می‌کند و در نتیجه کسی نمی‌تواند ارزش آن را با چاپ اسکناس اضافه در شرایط سختی دست‌کاری کند.
امیر تاکی یکی از دست ‌اندرکاران بیت کوین معتقد است: «بیت کوین واحد پولیِ مقاومت است، بازارهای خودمانی مردمی و نه شرکت‌ها. یعنی بازار آزاد جهانی واقعی.»

اندیشمندان و فعالان امور مالی و تجاری، معتقدند که بیت کوین در ‌‌نهایت کنترل دولت‌ها بر اقتصادهای ملی را از بین خواهد برد و افراد جامعه هم خواهند توانست خارج از سامانه‌های مالیاتی و مالی متعارف زندگی کنند. بانک‌ها بسته خواهند شد و در یک جامعه سرمایه‌داری که هر چیزی قیمتی دارد، بهای مقاومت می‌تواند تا این حد بالا باشد.

افرادی که ضرر بسیاری از ناحیه بیت کوین متوجه آنهاست، دولت‌ها و مؤسسات مالی علیه این واحد پولی جدید خواهند ایستاد، چرا که بیت کوین ریشه قدرت چنین ساختارهایی را هدف قرار داده است.

حالا علاوه بر مردم شرکت های زیادی هستند که سعی میکنند از بیت کوین حمایت کنند؛ مثل همین ویکی پدیا که در بخش کمک های مالی حساب بیت کوین خود را نیز داده است.
آینده ی آن نیز به حمایت ملت ها بستگی دارد.

https://wikimediafoundation.org/wiki/Ways_to_Give#bitcoin
https://coinbase.com/checkouts/81b41f8984dd5544ad4246a1dd0be0a9

با تشکر

kurt790

Registered User
لایک‌ها
95
بالا