• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

bitwise سایت کسب بیت کوین جدید با سود 8-12 درصد روزانه

mahmoodtz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
با سلام خدمت تمامی دوستان و ارز ادب و احترام

همانطور که از پست های قبل من در انجمن شاید دیدید من به سرمایه گذاری هایپ می پردازم و سایت های خوب را برای دوستانی که میخواهند در این زمینه سرمایه گذاری کنند معرفی میکنم
نکته :اگر از سبک کار این سایت ها خبر دارید که میدانید چی هستند و اگر خبر ندارید میتونید پیام خصوصی بدید و یا از طریق تلگرام برام پیام بدید
آیدی تلگرام :besthiyper

و اما بپردازیم به سایت جدید bitwize

این سایت یک سایت جدید سرمایه گذاری بیت کوینی هست که در ازای سرمایه گذاری برای شما سودی 8-12 درصدی روزانه تا وقتی سایت عمر دارد ارائه می دهد

برای عضویت در سایت روی بنر زیر کلیک کنید :

در حال پرداخت
امکانات سایت :
1- پرداخت سود روزانه 8-12 درصد تا زمانی که سایت عمر دارد
2- مینیم سرمایه گذاری :0.01 بیت کوین
3- دارای پرداخت فوری و لحظه ای به محض درخواست
4- فقط با بیت کوین کار می کند
5- سود به صورت ساعتی به حسابتون در سایت واریز میشه
6- بدون محدودیت در تعداد برداشت روزانه یعنی میتونید در روز 1000 دفعه هم برداشت بزنید

7- حداقل برداشت 0.0005 بیت کوین

سرمایه گذاری من در این سایت 0.3 بیت کوین

نکاتی در مورد سایت :
1- این سایت 3 روز هست که فعالیت خودش رو شروع کرده و بر اساس تجربه من تا 40-50 روز فعالیت خواهد کرد و با توجه به این عمر اگر قصد سرمایه گذاری دارید و میخواهید سود خوبی کسب کنید نهایتا تا 20 مین روز فعالیت سایت سرمایه گذاری کنید
2- پرداختی این سایت خیلی آسان هست و سریع و میتوانید به راحتی برداشت بزنید و همان لحظه پول رو واریز میکنه به حسابتون
3- لیست دریافتی های من از این سایت در ادامه این پست گذاشته می شود

نکته : انتشار برداشتی های من از این سایت صرفا جهت نشان دادن پرداختی داشتن این سایت هست و هر شخصی با مسئولیت و تصمیم و انتخاب خودش میتونه در این سایت سرمایه گذاری کنه و یا نکنه
نکته : اگر از این سبک سرمایه گذاری اطلاعی ندارید حتما قبلا از سرمایه گذاری بهم از طریق تلگرام پیام بدید تا بتونم کامل راهنمایی کنم

نکته مهم : دوستانی که از سرمایه گذاری هایپ رضایت ندارد و غیره لطفا با نظرات خود پست رو منحرف نکنند و میتونند به صورت خصوصی پیام بدند و یا پستی ایجاد کرده و به تحلیل این نوع سرمایه گذاری بپردازند با تشکر

Last edited:

mahmoodtz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
برداشت های اول و دوم من در روزهای 11 و 12 اردیبهشت

سود دریافتی کل بالای 16 درصد

z112.png

بالا