• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Bluetooth MICROSIM رو چه جوری راش بندازم ؟

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
سلام :D

من یه Bluetooth MICROSIM خردیم . درایور هاش رو از روی سیدی نصب کردم . bluetooth گوشی ام رو هم روشن می کنم اما نه گوشی و نه نرم افزار خود microsim هیچ کدوم همدیگه رو نشون نمی دن ! چه کاری رو باید انجام میدادم که انجام ندادم ؟

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
از نرم افزار IVT BlueSoleil و گوشیم هم n90 هست
چه از طرف کامپوتر و هم از طرف گوشی که سرچ میکنم هیچ وسیله ای رو نشون نمی دن

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
وقتی برنامه رو اجرا می کنی ببین اون پایینش می نویسه Service Personal Area Networking is started ؟

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
امین جان منظورتو نمی فهمم

فایل های ضمیمه

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    41.9 KB · نمایش ها: 14

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
عجب ! نباید مشکل داشته باشه. با گوشی دیگه ای امتحان کردی؟

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
ببین یه نفر که یه دونه مثل همین bluetooth میکرو سیم رو داشت برام برنامه ریخت حالا من هر کاری میکنم نمی تونم این یکی رو راش بندازم

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
نمی دونم چی بگم. ظاهرا نباید مشکلی باشه.

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
icon8.gif
بچه ها جداً کسی نمی دونه اینو چه جوری باید راش انداخت ؟

فایل های ضمیمه

• 1.JPG
    1.JPG
    5.8 KB · نمایش ها: 11

farhad1222

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما برای راه اندازی بلوتوست اول اگر ویندوز بلوتوس رو می شتاسه باید پایین صفحه دسکتاپ رو نگاه کنی ببینی آیکون بلوتوس هست یا نه !اگر بود که روش کلیک راست می کنی recive a file یا send a file رو بنا به کاری که می خوای انجام بدی انتخاب وبا گوشی ارتباط برقرار می کنی . اگر مشخص نیست باید به کنترل پنل بری ودراونجا آگر بلوتوست نصب باشه اونجا ایکونش هست روش کلیک میکنی و دو تا گزینه send و recive می ده که یکی رو انتخاب وبا گوشی ارتباط برقرار می کنی و سوم اینکه اگر باشه وایرور بده مشکل دیگه ای داره که به احتمال زیاد یکی از سخت افزار هات با بلوتوس contact داره ,به من ایمیل بزن تا بهت بگم چکار کنی.
ولی به نظر من اگر شما ویندوز اکس پی سرویس پک 2 یا 3 که بوتوس رو می شناسه وهیچ مشکلی هم نداره رو نصب کنی راحت تری!!!!

یک در خواست هم از شما دارم چون من ویندوز ایکس پی سرویس پک 1 رو نصب کردم (البته به خاطر یک برنامه که با پک2 مشکل داره) با بلوتوسم به مشکل برخوردم وراهانداز بلوتوس رو ندارم هر چی سرچ هم کردم پیدا نکردم حالا از شما میخوام که اگه میشه راه انداز اونو اگه حجمش برای فرستادن مناسبه به ایمیلم بفرستید ممنون میشم در ضمن سایتم هم در حاله آماده شدنه اگه کلیپ موبایل-عکس-فیلتر شکن یا هرچیز دیگه ای میخواید یه سر بزنید!
فرهاد :rolleyes:
email: [email protected]
Site: http:\\www.biatoo.150m.com

majidjix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
icon8.gif
بچه ها جداً کسی نمی دونه اینو چه جوری باید راش انداخت ؟

منم از همین رنگ مشکیش استفاده میکنم .شاید اینا برات مفید باشه:
اول نرم افزار بلوتوث رو uninstal کن(کنترل پنل) بعد بدون زدن بلوتوث به usb سی دی اونو نصب کن بعد ریستارت بعد که ویندوز بالا اومد بلوتوث رو بزن به یو اس بی وقتی bluesoleil رو پیدا کرد ادامه بده تا نصبش کنه و تموم بشه
حالا از استارت bluesoleil رو اجرا کن علامت اون تو taskbar به رنگ آبی باید بیاد همزمان جستجوی یه شبکه کنار همون تو taskbar میاد حال وصل که شد تمومه
حالا رو علامت bluesoleil تو تاسک بار دو بار کلیک میکنی تا پنجره اصلیش باز بشه بلوتوثه گوشیتو فعال کن تا علامتش تو مونیتور موبایلت ظاهر بشه بعد تو کامپیوترت تو پنجره اصلی رو اون خورشید وسطی کلیک کن تا شروع به سرچ کنه حالا اگه تا 10 ثانیه پیداش نکرد دو تا امکان وجود داره
1: موبایلت ایراد داره که میتونی یه موبایله دیگه بیاری رو کامپیوترت تست کنی
2: سخت افزار BLUESOLEIL ایراد داره خوب میتونی ببری فروشنده برات تستش کنه ;)
البته اینایی که گفتم شاید تکرار مکررات بود بهر حال موفق باشی:)

بالا