• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Bounce rate چیه و میزانش چقدر باید باشه؟

MAXiMo

Registered User
لایک‌ها
25
سلام

لطفا کمی در این زمینه راهنمایی کنید. میزان Bounce rate در چه محدوده ای باشه خوبه؟

ممنون

aliweb.ir

Registered User
لایک‌ها
10
به این معناست که چند درصد از بازدیدکنندگان سایت شما تنها از یک صفحه بازدید کرده اند ، به عبارت دیگه چند درصد با ورود به سایت شما از کرده خود پشیمان شده و سایت را ترک کرده اند! اما :

کاملا ، تاکید میکنم کاملا به موضوع سایت شما بستگی داره.

مثلا یه سری سایت های راهنما ، مرجع ، خبرگزاری ، آموزشی و... که معمولا صفحات زیادی به هم لینک میشن و کاربر رو به خودشون مشغول می کنن معمولان باونس پایین تری دارن ، برای این جور سایتا تا حدود 30% هم قابل قبوله.
ولی مثلا واسه یه سری سایتا مثل همین کوتاه کننده لینک یون ، باونس ما حدود 60% هست ولی کاملا طبیعیه ، چون یه سرویسیه که کاربر میاد ازش استفاده میکنه و میره دنبال کارش و نیاز به گشت و گذار تو سایت نداره.

البته این رو هم بگم به راه هایی هم که کاربران به سایت شما هدایت میشن هم بستگی داره . مثلا ممکنه شما یه فروشگاه یا خبرگزاری داشته باشی ، و برای تبلیغات سایتت از پاپ آپ دادن در سایت های دیگه استفاده کنی که در این صورت باونس ریت سایت شما حتما میره بالا.

در کل گفتم به فاکتورهای زیادی بستگی داره ، ولی به عنوان یه حکم کلی : هر سایت با هر موضوعی که داشته باشید ، باونس ریت زیر 30% آمار خوبیه و همون طور که گفتم بسته به موضوع سایت حتی میتونه یه آمار ایده آل باشه.

موفق باشید

بالا