• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Build the better world : AVP

کدام خط داستانی را پذیرفتید ؟

• Alien

Votes: 2 100.0%
  • Marine

Votes: 0 0.0%
  • Predator

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    2

Thomas.Angelo

Registered User
لایک‌ها
16
سلام

دوستان
بعد از مدتها به یک بازی خوب و کامل از همه نظر برخورد کردم و گفتم که اون رو به شما و دیگر علاقه مندان معرفی کنم که از دست ندهید . به هر بازی دیگری مشغول هستید دست از اون بازی بکشید و به این بازی بپردازید !;)

بازی مشخصات سیستم بالایی می خواهد , البته اگر بخواهید نهایت لذت رو از آن ببرید . ولی اگر کامپیوتر شما مشخصات آنچنانی ندارد , جای هیچ نگرانی نیست . بازی با حداقل این مشخصات هم قابل اجرا می باشد :

حداقل :
cpu 3.2 Mhz
Ram 1 Gb
VGA 256 mb

و اما در مورد بازی :

شما می توانید در سه خط داستانی این بازی رو انجام بدهید :

انسانها : که امیدوارم همیشه پیروز میدان باشند . چون واقعا حس ترس و اضطرابی که در هنگام بازی کردن آنها داریم به شدت تاثیر گذار هست .:happy: واقعا این انسانها خیلی مظلوم هستند .

پرداتورها : مدتها بود که در آرزوی چنین فرصتی بودم که ببینم این موجودات چگونه زندگی می کنند , چگونه شکار می کنند و ... موقع بازی با آنها , احساس قدرت می کنید ! مخصوصا گاهی وقتها که نامرئی می شوید و یا از اسلحه ی پلاسما استفاده می کنید . یکی از قابلیتهایی که در هیچ بازی ای ندیده بودم در وچود این موجودات خواهید دید , آن هم قابلیت تقلید صدا به این صورت که یکی از دشمنان ( که معمولا انسانها هستند ) رو انتخاب می کنید و مکانی رو برای صدا کردن و درخواست کمک نیز انتخاب می کنید و به این ترتیب طعمه رو به مکان دلخواه می کشید و شکار می کنید . قدرت پرش این موجودات وحشتناکه و غیر ممکنه که شب خوابی درباره این بازی نبینید ! :eek:

آلین ها : موجوداتی کاملا وحشی ! شکارچیانی مهیب ! خطرناک با قابلیت حرکت روی دیوار ها و سقف اتاقها . :blink:

من این بازی رو در چهار دی وی دی تهیه کردم و اینطور که شنیده ام خیلی از نسخه های موجود در بازار مشکل دارند , مثلا موقع اجرای بازی , یهو از بازی میاد بیرون !:hmm: و یا اینکه بازی ذخیره نمی کنه ...

باید خدمت دوستانی که با این مشکلات مواجه هستند بگویم که ایراد از کرک بازی است .

avp.jpg

موفق باشید .

test84

Registered User
لایک‌ها
2
نسخه قبلیش که خیلی باحال بود، امیدوارم اینم خوب باشه. شنیدم مولتی خوبی هم داره.

Thomas.Angelo

Registered User
لایک‌ها
16
test84
نسخه قبلیش که خیلی باحال بود، امیدوارم اینم خوب باشه. شنیدم مولتی خوبی هم داره

نسخه قبلی رو که من ندیدم ولی این نسخه واقعا بی نظیره :cool:

اگر یکی از طرفداران فیلمهای AVP باشید , حتما با بازی این نسخه لذت خواهید برد . چون به شدت خوب کارگردانی شده و شما رو با دنیای این هیولاهای کشنده , آشنا خواهد کرد .

فقط موقع بازی با آلین ها , اون اوایلش , یکم سرتون گیج میره , چون این لعنتی ها همه جا می تونن راه بروند .:blink:

بالا