• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

[Business Life Style] اونهایی که سبک زندگی شون واردات لپ تاپ هست لطفاً راهنمایی کنن

davood21

Registered User
لایک‌ها
86
سلام

یکی از دوستام سبک زندگیش رو تغییر داده و میخواد واردات لپ تاپ انجام بده.

اگر اطلاعاتی دارید (حتی اگر دیدید یا شنیدید) لطفاً بفرمائید تا بهش بگم.

از کجا باید شروع کنه؟ از کجا بخره؟ راهش چیه؟

پیشاپیش از شما که پاسخ میدید و همچنین مدیران که تاپیک رو پاک نمیکنن و اجازه انتخاب life style رو به دوستم میدن، سپاس گزارم:happy:

mohsenslr

Registered User
لایک‌ها
15
بش بگو بیخیل شه. بازار کامپیوتر کثیف ترین بازاریه که به عمرم دیدم.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

mohsenslr

Registered User
لایک‌ها
15
چندتا نکته کلی هست که به صورت خلاصه میگم :
1. بازار کامپیوتر الان فوق العاده رقابتی شده و سودش برای کسی که تازه میخواد واردش بشه اونم توی این وضعیت کمه نسبت به کالاهای دیگه ای که میشه وارد کرد.
۲ . واسه اینکه جنستو بتونی آب کنی هزارجور دروغ و دقل بایستی در بیاری . تازه اگر بازارشو داشته باشی . یا به صورت کلی تر باید یک بازاری به تمام معنا باشی. خیلی ها حاضرن ضرر بدن تا بازار تورو از چنگت در بیارن و کاری کنن که از دور خارج شی .
۳ . بازارش فوق العاده به روز هست . مثل طلا میمونه ، اگر جنس با دلار مثلا 3500 وارد کنی و بعد دلار بشه 3300 مجبوری با ضرر هم که شده جنستو آب کنی یا تو انبار نگهش داری تا دلار دوباره برگرده. البته برعکسش هم صادقه و ممکنه سود خوبی ازش بدست بیاری ، اما توی این چندماه اخیر هم شاهد افزایش و هم کاهش بودیم .
من پیشنهاد میکنم اگر میخوای توی واردات کامپیوتر فعالیت کنی ، قطعه بیاری و اینجا یک کارگاه کوچیک دستوپا کنی و خودت اسمبل کنی و بفروشی. سود این کار بیشتر از واردات لپتاپ برای شماست. مثلا پاور ، کارت گرافیک ، کیس و ....
موس و کیبورد و اسپیکر هم بدک نیست.
اما خوبیش اینه که بعد از مدتی گردش مالی بالایی داری و میتونی در کنارش کارای دیگه بکنی.

اینها چکیده مطالبی بود که خودم توی مدتی که دنبال این کار رفته بودم به دست آوردم و ممکنه کس دیگه ای خلاف نظر من رو داشته باشه و ...

davood21

Registered User
لایک‌ها
86
چندتا نکته کلی هست که به صورت خلاصه میگم :
1. بازار کامپیوتر الان فوق العاده رقابتی شده و سودش برای کسی که تازه میخواد واردش بشه اونم توی این وضعیت کمه نسبت به کالاهای دیگه ای که میشه وارد کرد.
۲ . واسه اینکه جنستو بتونی آب کنی هزارجور دروغ و دقل بایستی در بیاری . تازه اگر بازارشو داشته باشی . یا به صورت کلی تر باید یک بازاری به تمام معنا باشی. خیلی ها حاضرن ضرر بدن تا بازار تورو از چنگت در بیارن و کاری کنن که از دور خارج شی .
۳ . بازارش فوق العاده به روز هست . مثل طلا میمونه ، اگر جنس با دلار مثلا 3500 وارد کنی و بعد دلار بشه 3300 مجبوری با ضرر هم که شده جنستو آب کنی یا تو انبار نگهش داری تا دلار دوباره برگرده. البته برعکسش هم صادقه و ممکنه سود خوبی ازش بدست بیاری ، اما توی این چندماه اخیر هم شاهد افزایش و هم کاهش بودیم .
من پیشنهاد میکنم اگر میخوای توی واردات کامپیوتر فعالیت کنی ، قطعه بیاری و اینجا یک کارگاه کوچیک دستوپا کنی و خودت اسمبل کنی و بفروشی. سود این کار بیشتر از واردات لپتاپ برای شماست. مثلا پاور ، کارت گرافیک ، کیس و ....
موس و کیبورد و اسپیکر هم بدک نیست.
اما خوبیش اینه که بعد از مدتی گردش مالی بالایی داری و میتونی در کنارش کارای دیگه بکنی.

اینها چکیده مطالبی بود که خودم توی مدتی که دنبال این کار رفته بودم به دست آوردم و ممکنه کس دیگه ای خلاف نظر من رو داشته باشه و ...

ممنون. لطف کردی

brayanbarni

Registered User
لایک‌ها
172
اگه رفیقتون 100 در 100 تصمیمش رو گرفته
از طرف ما بهش بگو :
اصلا مهم نیست از کجا شروع کنه
فقط نیت کنه و شروع کنه
نیت که پاک باشه ....از تو حرکت و از خدا برکت
فقط تز یک شبه رهه صد ساله رفتن رو در پیش نگیره..:D