• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

C702 بردارم یا K810 خودم رو نگه دارم؟

sherlock holmes

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
گوشیم کا810 هست. مدتیه صفحه نمایشش گاهی وقتها خاموش میشه بی دلیل. میخوام ردش کنم بره. به نظر شما یه سی 702 بردارم چطوره؟ از نظر خصوصیات خیلی شبیه بهم هستن ولی در کل سی 702 مزیت های زیادی داره به نظرم. فقط فلاش زنون کا 810 هست که عملکردش بهتر از ال ئی دی های سی 702 هست. در کل به نظرتون یه سی 702 بردارم؟

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
قیمت روز C702 چقدر هست ؟ اگر بالای 220 باشه, میشه روی K850 فکر کرد ( با توجه به اینکه دنبال دوربین هستی )
به هر حال اگر K810 رو بتونی تعمیر کنی ( مشکل دقیقش چیه؟ ) که خیلی خوب میشه

tehran_iran

Registered User
لایک‌ها
0
گوشیم کا810 هست. مدتیه صفحه نمایشش گاهی وقتها خاموش میشه بی دلیل. میخوام ردش کنم بره. به نظر شما یه سی 702 بردارم چطوره؟ از نظر خصوصیات خیلی شبیه بهم هستن ولی در کل سی 702 مزیت های زیادی داره به نظرم. فقط فلاش زنون کا 810 هست که عملکردش بهتر از ال ئی دی های سی 702 هست. در کل به نظرتون یه سی 702 بردارم؟

اگر فروختید n78 بگیرید

c702 فقط ضد ترشح آب هست چیز دیگه ای نداره

ولی n78 فرستده fm وایرلس, gps قویتری داره قیمتش الان 245 تومن شده

ManUtd1998

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
20
چند تا مزیت داره نسبت به K810

1 - همینی که جناب tehran_iran گفتن.
2 - GPS
3 - صفحه ی نمایش بزرگتر
4 - مموری داخلی ِ بیشتر

ولی K810 همون طور که خودتون گفتید Flash Xenon داره که چیز مهمی هست.

در کل بنظرم زیاد جالب نیست این تغییر .... چون هر دوشون تقریبا مشابه هستن.

sherlock holmes

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دارک نایت عزیز، مدتیه در هنگام تایپ پیام کوتاه، ناگهان صفحه نمایش خاموش میشه و باید کلیدی رو بزنم تا دوباره صفحه نمایش فعال بشه البته خیلی اذیت نمیکنه چند روزی یکبار این اتفاق میفته اما در کل با این اوصاف و نظرات شما و دوستان گرامی به نظرم میاد کمی صبر کنم تا قیمت گوشیهای هوشمند و کارآمد پایین تر بیاد و تا اون موقع سر کنم با این گوشی. در مورد کا850 باید بگم با اینکه گوشی خوبیه اما فیلمبرداریش خوب نیست و نقص هایی داره سی 702 جدیدتره ولی خب اونم کامل نیست و فرق زیادی با گوشی خودم نداره. در مورد نوکیا ان 78 نمیدونم چرا خوشم نمیاد ازش، از صفحه کلیدش و کلاً از مارک نوکیا!

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
دارک نایت عزیز، مدتیه در هنگام تایپ پیام کوتاه، ناگهان صفحه نمایش خاموش میشه و باید کلیدی رو بزنم تا دوباره صفحه نمایش فعال بشه البته خیلی اذیت نمیکنه چند روزی یکبار این اتفاق میفته اما در کل با این اوصاف و نظرات شما و دوستان گرامی به نظرم میاد کمی صبر کنم تا قیمت گوشیهای هوشمند و کارآمد پایین تر بیاد و تا اون موقع سر کنم با این گوشی. در مورد کا850 باید بگم با اینکه گوشی خوبیه اما فیلمبرداریش خوب نیست و نقص هایی داره سی 702 جدیدتره ولی خب اونم کامل نیست و فرق زیادی با گوشی خودم نداره. در مورد نوکیا ان 78 نمیدونم چرا خوشم نمیاد ازش، از صفحه کلیدش و کلاً از مارک نوکیا!
نوکیا یه گوشی هم داره به اسم 6220 که باید با ظاهرش کنار بیاین!
قیمت حدود 240 تومن!
امکانات:
دوربین 5 با فلاش زنون
فیلمبرداری با کیفیت640×480 و 30 فریم در ثانیه!
جی پی اس داخلی
قابلیت اتصال به تلوزیون
سیمبین 9.3

6220-classic-black.jpg

مشخصات دقیقتر هم اینجا :http://www.gsmarena.com/nokia_6220_classic-2256.php

بهتره تعصبات برندی رو کنار بذارین! این روزا اگه بخواین به مارک مورد علاقتون توجه کنین سرتون بی کلاه میمونه!
بعضی از بچه هایی که اینجا به طرفداری بی چون و چرا از یه برند خاص:دی معروفن خودشون بعضی از گوشیای نوکیا رو دارن و صداشون هم در نمیاد:دی
در هر صورت انتخاب باشماست!لوول

Last edited:

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
بعضی از بچه هایی که اینجا به طرفداری بی چون و چرا از یه برند خاص:دی معروفن خودشون بعضی از گوشیای نوکیا رو دارن و صداشون هم در نمیاد:دی

اگه منظورتون من هستم که من که دارم همه جا میگم...ای ملت بنده یه G900 دارم که خیلی هم دوستش دارم و همراه اول روش هست...

یک عدد N95 8GB هم دارم که ایرانسل روش هست...

----------------
ادیت: قبلش هم یک عدد P1 داشتم که فوق العاده بود همراه اول روش بود و یک N82 هم داشتم که روی اون ایرانسل بود....

چه اشکالی داره؟ متنوع کار میکنم دیگه...البته قبلا ها که ایرانسل نیومده بود فقط سونی اریکسون داشتم ...

Last edited:

ManUtd1998

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
20
بهتره تعصبات برندی رو کنار بذارین! این روزا اگه بخواین به مارک مورد علاقتون توجه کنین سرتون بی کلاه میمونه!
منم با این حرف سجاد به شدت موافقم ! دیگه نباید روی برند خاصی داشت ... !!:f34r:

من فقط یه کوچولو رو سری W تعصب دارم !:D

پ.ن: میدونم ربطی به بحث تاپیک نداشت و این دوستمون فقط بین همین دو تا گزینه شک داره.:blush:

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
اگه منظورتون من هستم که من که دارم همه جا میگم...ای ملت بنده یه G900 دارم که خیلی هم دوستش دارم و همراه اول روش هست...

یک عدد N95 8GB هم دارم که ایرانسل روش هست...

----------------
ادیت: قبلش هم یک عدد P1 داشتم که فوق العاده بود همراه اول روش بود و یک N82 هم داشتم که روی اون ایرانسل بود....

چه اشکالی داره؟ متنوع کار میکنم دیگه...البته قبلا ها که ایرانسل نیومده بود فقط سونی اریکسون داشتم ...
تا گفتم طرفدار بی چون و چرا خودش اومد.لوووووووول

واسه اونایی گفتم که زیاد سر نمیزنن!گفتم شاید ندونن:دی

ولی در کل من از طرفداریه1 برند و بی توجهی به محصولات شرکتای دیگه خوشم نمیاد!!خوشحالم شما در عمل اینطوری نیستین!آدم باید به نیازش(و صد البته به توانایی مالیش)توی خرید توجه کنه!

من فقط یه کوچولو رو سری W تعصب دارم !

پ.ن: میدونم ربطی به بحث تاپیک نداشت و این دوستمون فقط بین همین دو تا گزینه شک داره.
منم میدونم نامربوطه ولی این تو گلوم گیر کرده !اگه سونی تو سری دبلیو یه خروجی 3.5 میلیمتری صدا بذاره ،اونوقته که این سری برای گوش دادن به موسیقی بی همتاست!

Last edited:

sherlock holmes

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
حیف از این همه امکانات که قربانی ظاهر این گوشی میشن. فوق العاده ست با این قیمت ولی خیلی بدترکیب هست متاسفانه منظورم نوکیا 6220 هست

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
حیف از این همه امکانات که قربانی ظاهر این گوشی میشن. فوق العاده ست با این قیمت ولی خیلی بدترکیب هست متاسفانه منظورم نوکیا 6220 هست
باور کن اگر امکاناتش دو برابر با همین قیمت بود هم حاظر به خریدش نبودم. :D

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
اونقدري هم كه شما فرموديد بد تركيب نيست!
از نزديك ببينيد شايد كمي نظرتون تغيير كرد
بنظر من نكته منفيش LCD 2.2 اينچ هست كه كوچيكه وگرنه زياد زشت نيست.

بالا