• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Canon 520

farhoud

Registered User
لایک‌ها
3
من ميخوام دوربين كانن 520 بخرم.كساني كه اطلاعاتي در مورد معايب يا مزاياي اين دوربين دارند لطفا در مورد اين دوربين توضيح بدن.

meli

Registered User
لایک‌ها
23
من چندوقتی هست که یه 520 دارم اما تا حالا عیبی ازش ندیدم!

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
اين دوربين يه دوربين خوب هست ولي من نثل جديد اين دوربين و يا دوربين a95 رو توصيه ميکنم . اختلاف قيمتشون زياد فاحش نيست .اما امکاناتشون خيلي با هم متفاوت هستش. a610 و a620 جديد هستن و داراي کيفيت برتر. خلاصه اين a520 هم خوبه ولي مدلهاي جديد رو هم بررسي کن.

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
با يك جستجو تاپيكهايي كه در موردش گفته شده رو مروري بكنيد . هم همين مدلي كه شما گفتين و هم مدلهاي جديدتر از اون :)

ramin_njf

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
من A510دارم برای عکاسی یادگاری وخانوادگی زیاد هم هست

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
دوربین خوبیه امکانات و تنظیمات دستی کاملی هم داره ، و برای شروع عکاسی یک دوربین ایده آله ، و اندازه کوچیکش هم اجازه میده اونو هر جا که خواستی با خودت ببری . :p

farhoud

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از phoyo_live :
اين دوربين يه دوربين خوب هست ولي من نثل جديد اين دوربين و يا دوربين a95 رو توصيه ميکنم . اختلاف قيمتشون زياد فاحش نيست .اما امکاناتشون خيلي با هم متفاوت هستش. a610 و a620 جديد هستن و داراي کيفيت برتر. خلاصه اين a520 هم خوبه ولي مدلهاي جديد رو هم بررسي کن.

دلايل شما براي ارجهيت a95 بر 520 چيست؟ آيا فقط نكته مثبت رزولوشن بالا (5 مگا) است؟ از طرفي 520 زوم اپتيكالش 4 برابر است در حالي كه مال a95 3 برابر. آيا ميتوانم اين مزيت 520 را ناديده بگيرم؟

من خودم هم نظرم a95 است ولي زوم اپتيكا 520 را نميتوانم در نظر نگيرم.
نظر شما چيست؟

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
دوست من زوم 4 برابر يعني فاصله کانوني 115 تا 150 که بايد بگم از 90 تا 114 حالتي هست که ما تصوير اجسام رو ميبينيم و در واقع ميشه گفت تا 3 ايکس زوم تصوير در دوربينهاي ديجيتال همون حالتي هست که ما ميبينم و تصوير بزرگتر و نزديکتر نميشه بلکه تصويري با همون ميزاني که ميبينيم ذخيره ميشه پس من توصيه ميکنم از زوم 6 ايکس به پايين رو جز مزيتهاي دوربين ندونيد يعني اگه يه دوربين 3.5 ايکس بود و يکي ديگه 4.7 ايکس بگيم خوب دومي از اوليه بهتره چون زومش 1.2 بيشتره . در واقع تا 5 ايکس هيچ دردي از ما رو دوا نميکنه. اما ال سي دي گردان و کيفيت خوب بدنه سايز سنسور خوب. نويز کم و سيستمهاي دستي خوب و قيمت هم رده ميتونه از مزيتهاي خوب A95 باشه . البته A620 هم چيز خيلي خوبي هستش .

meli

Registered User
لایک‌ها
23
فکر نمی کنی 620 خیلی با 520 تفاوت قیمت داره؟!

farhoud

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از phoyo_live :

من با توصيه شما و تحقيق در اينترنت بالاخره canon a95 را خريداري كردم. يك موضوع اينكه اين محصول توليد چين است در حالي كه 520 محصول ژاپن و مالزي است.
در ضمن من در محيط اتاق و در شب عكس ميگيرم ولي آن شففيتي را كه انتظار دارم ندارد. يعني با دوربين Creative PC cam 750 خودم كه قبلا داشتم مقايسه ميكنم در شب زياد تفاوت ندارد . آيا واقعا بايد دوربين را بصورت حرفه اي تنتظيم كرد؟
كلا در شب و محيط اتاق چه تنظيمي را بايد انجان بدم.؟ البته من تنظيمات خاص خود دوربين را هم انجام دادم ولي آن شفافتي را كه ميخوام نميده؟

آيا تمام دوربينهاي ديجيتال در شب افت كيفيت دارند؟
كلا در مورد تنظيمات سري powershot اگه توضيح بدب ممنون ميشم.

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
بايد بگم تو نور محيطي اتاق همه دوربينهاي کامپکت کم کيفيت هستن . اينو بدونيد که تنظيمات دستي هميشه ميتونه بهتر از اتوماتيک باشه . براي داخل اتاق بايد دياف 6 تا 7 رو انتخاب کنيد و سرعت شاتر بين 1/30 تا 1/60 و از حداکثر قدرت فلاش بهره ببريد . تو نور اتاق ميتونيد از ايزوي 200 تا 400 استفاده کرده و از سه پايه هم براي بالاتر رفتن کيفيت کار استفاده کنيد. از مدهاي نايت شات و پارتي و نايت پرتريت هم ميتونيد استفاده کنيد.

farhoud

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از phoyo_live :
بايد بگم تو نور محيطي اتاق همه دوربينهاي کامپکت کم کيفيت هستن . اينو بدونيد که تنظيمات دستي هميشه ميتونه بهتر از اتوماتيک باشه . براي داخل اتاق بايد دياف 6 تا 7 رو انتخاب کنيد و سرعت شاتر بين 1/30 تا 1/60 و از حداکثر قدرت فلاش بهره ببريد . تو نور اتاق ميتونيد از ايزوي 200 تا 400 استفاده کرده و از سه پايه هم براي بالاتر رفتن کيفيت کار استفاده کنيد. از مدهاي نايت شات و پارتي و نايت پرتريت هم ميتونيد استفاده کنيد.

ممنون از راهنماييتان.يك پيشنهاد داشتم و ان اينكه اگه ممكنه شما نحوه تنظيم سري هاي powershot canon را در فروم انجام بدهيد.مثلا در نور روز بهترين تنظيم چيه؟ در شب بهترين تنظيم چيه؟ از فلاش چجوري بهترين عكس را بگيريم؟ مثلا منظور از AiAf بطور تخصصي چيه؟ و ده ها موضوع ديگر.

نظر بقيه چيه؟

بالا