• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

canon A510 & A520

pesarkhale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كسي اين دو مدل دوربين رو تهران ديده؟يا هنوز نيومده؟قيمتش رو هم ميدونيد؟
در مقايسه با A80 -A75-a85 چه تفاوتايي داره؟ در كل نسبت به اين دوربينها بهترن؟

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
هر دو مورد در بازار ايران موجود هستند

A510 و A520 نسبت به سري A قديمي سايز كوچكتري دارن و ميشه گفت كامپكت تر هستند و زوم 4x دارن كه سري A قديم 3x بودن ... در اين سري جديد خبري از كامپكت فلش نيست و نوع مموري SD / MMC هست . در اين سري جديد از 2 عدد باتري AA استغاده ميشه كه سري قديم 4 تا بود .

A510 سه مگاپيكسل و A520 چهار مگاپيكسل هستش

pesarkhale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از شما جناب نياز .من ميخواستم از بين A75و A510 يكي رو انتخاب كنم .كوچك بودن دوربين هم برام مهمه .
اما دلم نميخواد خيلي كيفيت رو از دست بدم .ممنون ميشم راهنمايي كنيد ككه كدوم رو انتخاب كنم .
در ضمن اگه قيمتش رو هم ميدونيد لطف كنيد .

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
پيشنهاد من : A510

hossein1111

Registered User
لایک‌ها
7
خيلي ببخشيد دوست عزيز ميشه به من بگي فرق a95 & a520 در چيه؟به نظر شما از نظر كيفيت كدوم بالا تره؟

آخرشم اينكه كدوم يك بهترن؟ :)

ممنون

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
همين فرقهايي كه تو پست شماره 2 عرض كردم + LCD متحرك در A95 + اينكه A95 پنج مگاپيكسل هست ولي A520 داراي 4 مگاپيكسل ...

در كل A95 كيفيت بهتري داره

Blue_man

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من مي خواستم ِ A510 بخرم ولي ديدم مدلهاي نيكون 4100و4200 در همين رده قيمت هستند ولي 4M :exclamati
اگر ممكنه من را در انتخاب بهتر راهنمايي كنيد

pesarkhale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من A510رو 2 روزه كه خريدم .يه چند تا نكته بگم شايد براي افرادي كه قصد خريد اين رو دارند بتونه كمكي باشه .
1-وقتي كه با فلاش عكس ميگيريد پس از تقريبا 7 يا 8 ثانيه ميتونيد عكس ديگه اي بگيريد و در اين مدت صفحه lcd
سياه رنگ ميشه و شما كاري نميتونيد بكنيد .شايد فكر كنيد كه زمان كمي باشه اما به نظر من زياده .

2-من اين 2 روزي كه كار كردم هنوز قسمتي رو نديدم كه حالت voice recording رو در اختيار شما بگذاره!! شايد مشكل بزرگي به حساب نياد اما به نظر من وقتي دوربينهاي 100 توماني هم اين حالت رو دارند خوب شايد يه كم ضعف باشه براي كانن .البته خوب شايد نظر خيلي ها اينه كه دوربين رو براي عكاسي ميخريم نه براي كار ديگه.

3-يه مسئله خيلي خيلي مهم اينه كه من در اين دوربين قسمتي رو نديدم كه نشان دهنده مقدار باتري باقيمانده باشه !!! شايد اين مسئله در همه دوربينهايي كه از باتريهاي قلمي استفاده ميكنند وجود داشته باشه .اما به هر حال به نظر من مشكل بسيار بزرگي هستش .فقط در انتهاي عمر باتري به شما اخطار ميده كه باتري داره تموم ميشه .

4-در حالت عكاسي اتوماتيك به صورت پيش فرض براي شما فلاش ميزنه چه در روز چه شب!! و شما در صورتي كه فلاش نخواهيد بايد اون رو غير فعال كنيد اما بلافاصله پس از اينكه مثلا بريد در حالت نمايش عكس و دوباره برگرديد فلاش فعال ميشه!؟ هيج جايي رو هم نديدم كه بشه اين حالت رو عوض كرد .

KgbCia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تفاوت زوم اپتيكال و ديجيتال دقيقا تو چيه؟آيا زوم اپتيكال همان جلو و عقب رفتن لنز هست يا يه چيز ديگه؟

terminatrex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله دقيقا
لپتيكال يعني لنز عغب جلو ميشه ولي ديجيتال رو عكس اتوماتيك زوم ميكنه كه ميفيتو مياره پايين

بالا