• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Canon PowerShot SX30 IS يا Fujifilm FinePix HS10

office

Registered User
لایک‌ها
26
سلام

ميخوام يه دوربين عكاسي بگيرم

بعد از كلي چرخش و گردش به اين دوتا مدل رسيدم (Canon PowerShot SX30 IS و Fujifilm FinePix HS10)
به نظر شما كدومشون بهتره؟

با تشكر

Last edited:

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
توقعتون از دوربین چی هست ؟ یعنی کیفیت عکس ملاکه یا کیفیت فیلمبرداریش یا زوم ؟ یا فلاش خوب داشته باشه ؟ یا اینکه تو نور کم خوب عکس بگیره؟

₪khalerize₪

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
توقعتون از دوربین چی هست ؟ یعنی کیفیت عکس ملاکه یا کیفیت فیلمبرداریش یا زوم ؟ یا فلاش خوب داشته باشه ؟ یا اینکه تو نور کم خوب عکس بگیره؟

منم می خوام یه دوربین بخرم تو همین مایه ها اما گزینه هام یه خورده بیشتره قاطی کردم :D

من می خوام دوربینم نویز خیلی کمی داشته باشه ماکرو خیلی خوبی بگیره عکس از فاصله زیادم خوب بگیره!
والا فصدم رو کنن اس ایکس بود اما گفتن بخاطر حسگرش نویز بالایی داره و فوجی با نویز کمتری می گیره!

فیلم برداری خیلی مهم نیس اما برام خیلی مهمه که عکسایی بگیرم که هم کم نویز باشه هم تفکیک رنگ و پیکسل خیلی بالایی داشته باشه!
مرسی اگه کمک کنیید :blush:

گزینه هاییم که دارم
canon sx30
fuji hs10
lumix fz40
sony hx1
nikon p100
و اینجور دوربینا

جان مادرتون یکی بیاد بگه من کدومشونو بگیرم :wacko:

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
منم می خوام یه دوربین بخرم تو همین مایه ها اما گزینه هام یه خورده بیشتره قاطی کردم :D

من می خوام دوربینم نویز خیلی کمی داشته باشه ماکرو خیلی خوبی بگیره عکس از فاصله زیادم خوب بگیره!
والا فصدم رو کنن اس ایکس بود اما گفتن بخاطر حسگرش نویز بالایی داره و فوجی با نویز کمتری می گیره!

فیلم برداری خیلی مهم نیس اما برام خیلی مهمه که عکسایی بگیرم که هم کم نویز باشه هم تفکیک رنگ و پیکسل خیلی بالایی داشته باشه!
مرسی اگه کمک کنیید :blush:

گزینه هاییم که دارم
canon sx30
fuji hs10
lumix fz40
sony hx1
nikon p100
و اینجور دوربینا

جان مادرتون یکی بیاد بگه من کدومشونو بگیرم :wacko:

شاید فوجی تنها ضعفش 10 مگاپیکسل بودنشه که به نظرم همین نقطه قوتش میشه و کیفیت بهتری نسبت به سایر دوربینهای لیست شما میده.

resident2

Registered User
لایک‌ها
1
با اجازه صاحب تاپیک منم همین سوال رو دارم.

اما بین Canon PowerShot SX30 IS و canon powershot G12 گیر کردم.

هم عکس برداری و هم فیلمبرداری برام مهمه اما زوم نه. البته G11 رو گرفتم اما فیلمبرداریش اصلا راضیم نکرد.
چرا sx30 از G12 ارزونتره اما ظاهرا قوی تره؟! هیچ جا نتونستم مقایسه کاملی ببینم.

دوستان میشه کمک کنید؟

nasehi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من هم در حال تصميم گيري خريد يك دوربين با امكان زوم بالا و همچنين ساپورت از tethered shooting هستم. گزينه Canon PowerShot SX30 IS با 35x زوم ظاهرا مناسب است اما نميدانم tethered shooting را ساپورت ميكنه يا نه؟
ضمنا اگر دوربين فيلم برداري كه بتونه عكس هاي تقريبا خوبي بگيره و زوم زيادي داشته باشه، هم خوبه مثل Panasonic SDR-H85

tarashee

Registered User
لایک‌ها
174
سلام
کسی تجربه کار با canon sx30 رو داشته ؟

عکسهایی که میگیرم حتی روی حالت auto بیشتر اوقات زرد رنگ میشه ....! کسی علتشو میدونه ؟!!

بالا