• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

canon S2IS

farhoud

Registered User
لایک‌ها
3
كسي بطور عملي با S2IS canon كار كرده؟ لطفا اگه كسي اطلاعات بيشتري داره توضيح بده. آيا دوربين خوش دستي هست؟ مشخصاتش كه عاليه و خيلي كامله.

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
من دارم این دوربینو در کل دوربین خوب و خوش دستیه فقط کم فیلم میگیره که زیاد مهم نیست وزنشم یکم بالاست چون 500 گرم خودشه 4 تا باطری Ni-Mh مصرفشه که وزنش یکم زیاد میشه زوم 12X هم داره در کل ما راضیم
تو ایران پرفروش ترین اعلام شده تو کنن ها

مشخصات این دوربین
http://www.dpreview.com/news/0504/05042201canons2is.asp

mehdiney navaz

Registered User
لایک‌ها
9
سلام.اگر شماقصد خريد اين دوربين روداري .من حدود 2ماه پيش ميخواستم دوربين بخرم .خيلي از سايتهاي داخل وخارج گشتم .اين دوربين هم مد نظرم بود.وچند تاي ديگه . سپس بعد از كلي اين ور اونور انتخابم سوني اچ وان شد .وسفارش دادم از اونور برام اوردند..در كل ازش راضيم ..درخريد عجله نكن خوب تحقيق كن تا انتخابي كه ميكني ..پشيمون نشي..اينجاعكس دوربين رو مقايسه شده .بعد نيست يه نگاهي بندازي .موفق باشي
http://www.dcresource.com/specials/S2_vs_H1/index.shtml

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
خوب ميبينم اين دوستمون رو شما دو نفر حسابي گيج کرديد .من يه مقايسه کلي ميکنمبين اين دو دوربين . اگه امکانات و تنظيمات بالا ميخواي و نميخواي دائما" عکاسي اتوماتيک کني بهتره کانن رو بخري اما اگه فقط به فکر عکس با کيفيت تر هستي برو سراغ سونيه .چون لنزش با سنسورش خيلي خوب تنظيم شده .در واقع هيچکدوم بر ديگري برتري خاصي نداره مگر اينکه نوع نياز شما فرق داشته باشه.من خودم اگه بودن کانن رو ميگرفتم.

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
خوب ميبينم اين دوستمون رو شما دو نفر حسابي گيج کرديد .من يه مقايسه کلي ميکنمبين اين دو دوربين . اگه امکانات و تنظيمات بالا ميخواي و نميخواي دائما" عکاسي اتوماتيک کني بهتره کانن رو بخري اما اگه فقط به فکر عکس با کيفيت تر هستي برو سراغ سونيه .چون لنزش با سنسورش خيلي خوب تنظيم شده .در واقع هيچکدوم بر ديگري برتري خاصي نداره مگر اينکه نوع نياز شما فرق داشته باشه.من خودم اگه بودن کانن رو ميگرفتم.

بالا