به نقل از arghavan :
با سلام
VX2100 رو ديدم مثل 170 است عالي بود قيمتش هم خوب وبا رنج كار ما مياد باVZ-DV Sportster من هم جواب ميده. حدود 7000 يورو اگه بخواهيم تبديل كنيم فلوس وام دارم كه ميشه دو تا خريد حالا يكي اين باشه يكي xl1 با هم جور ميشند يا نه يا دو تا راهشون سواست؟ يا بهتره دو تا يه مدل باشه ؟پخش كننده MINI DV چي ميخواد؟ قيمتش تو ايران چند در مياد؟ وكجا ميشه تهيه كرد؟
در مورد سوال تون توي سالن كنفرانس قبلا هماهنگي ميكنم واز تمام مديا هايي كه ميخواد پخش به شه كپي ميگيرم بعد موقع مونتاژ به جاي فيلم كم كيفيت ميزارم واحتياج نيست رو پرده زوم كنم معمولا با دو تا دوربين ويا دو دوربين روي سه پايه از نوع md9000 :medieval: از فاصله نزديك ميگيريم واين دو تا رو براي وسط وكنار سخنران ميخواهم. نور داخل آن سالنها بدك نيست اما يه سوني رو دست يه ژاپني ديدم كه داشت عالي ميگرفت . واز جائي ميگرفت كه ما ميگرفتيم اما خيلي فرق داشت. براي صدا هزار راه رفتم اما همه رو تركيب ميكنيم از ميكوفن استريو دوربين گرفته تا قرار دادن mp3 player كنا رسخنران كه ميتونه صدا رو تا چند ساعت ركورد هم بكنه .خلاصه با آبكش ميريم به شكار نهنگ.. از شما متشكرم كه با حوصله ميخوانيد و پاسخ ميدهيد.
سلام دوست گرامي
الان پاسختون رو ديدم و با توجه به اينکه مطمئنم با اين بي خوابي فردا نخواهم تونست جواب بدم سعي ميکنم تا حد ممکن پاسخ بدم
1. بله همونطور که گفتم VX2100 و PD170 عملا يک دوربين هستند . تمام موارد سرويس و قطعات تعميراتي يکي بوده و لنز و سنسور و ... هم يکي است .
2. نفرموده بوديد قصد استفاده بصورت استدي کم رو داريد . اين مدل از sportster مناسب دوربينهاي سبک است مثل XL2 و DVC30 و براي دوربينهاي سنگينتر چندان ايده آل نيست . اصولا در بين miniDV ها براي کاربرد روي استدي ماونت بهترين پرفورمانس رو dvc30 و dvx100 پاناسونيک دارند . XL هاي کنون هم فوق العاده عالي هستند ولي نصب اونها روي پايه استدي چندان راحت نيست و احتمال صدمه خوردن لنز هست . VX2100 عليرغم بکارگيري ois از اين نظر چندان عملکرد جالبي ندارد و بيشتر به استدي شات متکي است . بهتر است حين حرکت رعايت حداکثر ساپورت دوربين رو بعمل بياريد چون تصوير خيلي کمي تار ميشود . راستي اگر کاتالوگ و DVD آموزشي اين ماونت رو ديده باشيد دوربين نصب شده حين آموزش DVC30 پاناسونيک است . فردا فروم بازارچه رو چک کنم ؟
3. با 7000 يورو و اگر حتما دو دوربين مد نظر شماست فقط و فقط ميتونيد رنج متوسط DV رو انتخاب کنيد و متاسفانه دوربينهاي بهتر ( مثل سوني dsr500 و جي وي سي dv500 که ميخواستم پيشنهاد کنم ) از دسترس شما خارج ميشه . به جرئت ميتونم بگم بهترين کارايي رو براي شما همين dsr500 داره . نه کمتر از نياز و نه بيشتر از حد لازم. يک دوربين documentary واقعا خوب . dv500 هم رزولوشن افقي حيرت انگيزي داره و معيار سنجش ساير دوربينهاست .
4. در مورد ميکس کردن دوربينها دوست عزيز اين کاملا تجربي است . من شخصا خيلي سعي کردم اما بالاخره به اين نتيجه رسيدم که بهترين ترکيب در درجه اول از يک مارک و گروه مشابه و چه بهتر يک مدل هست! بخصوص اگر شرايط نوري تغيير کنه که در مورد کاربرد شما چنينه و سالن تغيير نور ميده . در اين شرايط حتي اگر custom WB هر دو دوربين رو مشابه تنظيم کنيد با تغيير نور سالن دو دوربين تصوير متفاوتي ميدن . بخصوص دو مدل VX2100 و XL1s که هيچ شباهت کارکردي به هم ندارند دليل اينکه چند بار از شما در مورد تعداد دوربينها و امکان خريد لنز پرسيدم همين بود .VX2100 يک دوربين آماتور شانه اي است . اين دوربين و همينطور dsr ها لنزهايي با دامنه بسيار محدود و نه چندان بزرگ دارند و با آداپتور هم نتيجه مطلوبي نميگيريد . dv500 جي وي سي باز از اين نظر لنز بهتري دارد ولي همچنان محدود است . اگر دوربين زوم ميخواهيد بايد يا دوربيني با لنز قابل تعويض انتخاب کنيد مثل XL1 or 2 يا دوربيني با لنز خيلي سريع که ست کامل آداپتورهاي آن در دسترس باشد مثل dvx100
الان مشکل رو حل ميکنم!! XL1s از سنسور پاناسونيک استفاده ميکنه دقيقا همان سنسور تايپ IT در DVX100 پس ديگه XL1s از ليست شما خارج ميشه
انتخاب شد دو تا VX2100
5. براي پخش کننده miniDV انتخاب هاي فراواني داريد . با توجه به کمي آينده نگري حداقل سوني sony dsr-20 رو انتخاب کنيد ولي پيشنهاد من سوني dsr-50 هست. اين مدلها از هر دو سايز کاست پشتيباني ميکنند . قيمت بين 1200 تا 6000 يورو
6. باز هم خيلي خوش شانس هستيد که مشکل کپي رايت نداريد . اگر مدياي اصلي در دسترس شماست نتيجه خيلي بهتر خواهد بود .
7. با ناوشکن به شکار نهنگ بريد دوست گرامي! پس ميکروفون بي سيم به چه دردي ميخورد ؟!!! کمي بودجه رو بيشتر کنيد و يک ميکسر با ست ميکروفون هاي بي سيم XLR هم براي دوربين تهيه کنيد . اگر VX2100 رو انتخاب کنيد بايد آداپتور رو مجزا تهيه کنيد
8. به اين شکل نيازي هم به تعويض ميکسر نداريد و همان pinnacle dv500 جوابگوست .
9. از قيمت هاي ايران و اينکه کداميک پيدا ميشود و کداميک خير و ... متاسفانه هيچگونه اطلاعي ندارم . احتمالا قيمت ها در ايران بايد از آنچه من ذکر ميکنم کمتر باشد چون اينجا ماليات وحشتناک است .
10. نهايتا با توجه به بودجه 7000 يورويي شما ستاپ هاي زير رو پيشنهاد ميکنم
VX2100 + PD170 + dsr-20 or up
XL1s + XL1s + dsr-20 or up
VX2100 + dsr-250(or 300 or 500) + dsr-30(or40 or 50) : عالي ولي خارج از محدوده بودجه