• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Channel های موسيقی و سوالات !!

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
نمیدونم تاپيک تکراری هست يا نه ، من که گشتم پيدا نکردم ، من 3 ، 4 سالی میشه که يه سوالی تو ذهنم هست گفتم الان ديگه وقتشه بپرسم !!
ديدين هر گوشی اوای کانال ! داره ، يعنی مثلا مینويسه Polyphonic 40 channels يا Polyphonic 24 Channels
و ديگر ...
میخواستم ببينم ما از کجا بايد بفهميم يه گوشی چقدر کيفيت و بلندی صدا و توليد حجم صدا داره ؟
ببينين مثلا K700 دارای 40 Channels هست و W800 هم دارای 40 Channels هست ، يعنی يکی هستند ولی W800 نسبتا در عمل بهتر از K700 هست ! میخواستم ببينم معيار چيست ؟
علت اصلی کنجکاوی برای مقايسه قدرت صدای این 2 هست :
N93 Vs P990

P990 هم دارای 40 Channels هست ولی از نزديک که من نشنيدم چجوری هست ، ايا در حد K700 هست يا در حد W800 ، اصلا از کجا میشه فهميد ؟ این مورد شايد معلوم باشه که 990 در حد W800 هست ولی پس تفاوت در چيه !؟

N93 دارای 64 Channels هست و همچنين 6230i هم دارای 64 Channels هست ، در صورتی که 6230i از W800 خيلی ضييف تر هست در پخش موسيقی ، حالا من از کجا بايد بدونم N93 در چه سطحی قرار داره ؟ ايا اندازه 6230i بيکيفيت هست ؟ يا کيفيت داره ؟ اصلا بلندی و توليد حجم اون در چه سطهی قرار داره ؟
مرسی !

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
من فکر میکنم که این مربوط میشه به کیفیت پخش آهنگهای MIDI که هرچه بالاتر باشه مثلا اگر 72 کاناله باشه با جزییات بیشتری پخش میکنه.

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
حامد جان مرسی بابت پاسخ گويی ، در زمينه Mp3 بيشتر میخواستم بدونم

mtm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کیبورد الکترونیکی را تصور کنید که اصوات (تون ها) ی مختلف در حافظه آن ذخیره شده اند. یعنی صرفا توانایی باز تولید (پخش) صداهای گوناگون را بالقوه دارد. فایل MIDI حاوی اطلاعاتی است که این کیبورد برای ساختن یک قطعه موسیقی از اصوات ذکر شده نیاز دارد. یعنی این فایل به کیبورد ما میگوید چه صوتی را کی و کجا و برای چه مدت زمانی و با چه نتی (pitch) به صدا در بیاور. به عبارت ساده تر نسبت فایل MIDI به گوشی یا کامپیوتر شما همانند نسبت یک نوازنده به یک کیبورد الکترونیکی میباشد. فایل MIDI تنها اطلاعات مربوط به کمیت (کی، کجا، چه مدت) را در بر میگیرد و به همین دلیل فضای کمی را بر روی دیسک اشغال میکند. تعداد channel هایی که در تبلیغات گوشی ها میبینید احتمالا یا به تعداد اصواتی که در یک قطعه صوتی میتوانند همزمان با یکدیگر پخش شوند اشاره دارد‌‌ (که معنی صحیح این اصطلاح در کاربردهایی صوتی همین است) یا به غلط اشاره به تعداد اولیه آن اصوات ذخیره شده دارد. به عنوان مثال ۴۸ کاناله بودن میتواند یکی از دو مفهوم زیر را داشته باشد:

۱. پشتیبانی از پخش حداکثر ۴۸ صوت همزمان

۲. دارا بودن بانکی شامل ۴۸ نوع صدای گوناگون

توجه کنید تمام این موارد تنها در مورد فرمت نیمه منقرض شده ی MIDI معتبر میباشند و نه توانایی سخت افزاری و نرم افزاری گوشی شما به طور کلی. بنابراین همانطور که احتمالا متوجه شده اید که این موضوع (یعنی نوع و کیفیت ساپورت و استفاده گوشی از فرمت MIDI) مطلقاً، تاکید میکنم مطلقاً ارتباطی با کیفیت و بلندی صدای خروجی آن گوشی ندارد و عددی که کنار کلمه channels نوشته میشود هیچ اطلاعاتی در این مورد به ما نمیدهد. همانطور که این که یک گوشی به عنوان مثال توانایی پخش فایل های MP4 را داشته باشد هیچ اطلاعاتی در مورد نوع و کیفیت صفحه نمایش آن به ما نمیدهد.​

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
کیبورد الکترونیکی را تصور کنید که اصوات (تون ها) ی مختلف در حافظه آن ذخیره شده اند. یعنی صرفا توانایی باز تولید (پخش) صداهای گوناگون را بالقوه دارد. فایل MIDI حاوی اطلاعاتی است که این کیبورد برای ساختن یک قطعه موسیقی از اصوات ذکر شده نیاز دارد. یعنی این فایل به کیبورد ما میگوید چه صوتی را کی و کجا و برای چه مدت زمانی و با چه نتی (pitch) به صدا در بیاور. به عبارت ساده تر نسبت فایل MIDI به گوشی یا کامپیوتر شما همانند نسبت یک نوازنده به یک کیبورد الکترونیکی میباشد. فایل MIDI تنها اطلاعات مربوط به کمیت (کی، کجا، چه مدت) را در بر میگیرد و به همین دلیل فضای کمی را بر روی دیسک اشغال میکند. تعداد channel هایی که در تبلیغات گوشی ها میبینید احتمالا یا به تعداد اصواتی که در یک قطعه صوتی میتوانند همزمان با یکدیگر پخش شوند اشاره دارد‌‌ (که معنی صحیح این اصطلاح در کاربردهایی صوتی همین است) یا به غلط اشاره به تعداد اولیه آن اصوات ذخیره شده دارد. به عنوان مثال ۴۸ کاناله بودن میتواند یکی از دو مفهوم زیر را داشته باشد:

۱. پشتیبانی از پخش حداکثر ۴۸ صوت همزمان

۲. دارا بودن بانکی شامل ۴۸ نوع صدای گوناگون

توجه کنید تمام این موارد تنها در مورد فرمت نیمه منقرض شده ی MIDI معتبر میباشند و نه توانایی سخت افزاری و نرم افزاری گوشی شما به طور کلی. بنابراین همانطور که احتمالا متوجه شده اید که این موضوع (یعنی نوع و کیفیت ساپورت و استفاده گوشی از فرمت MIDI) مطلقاً، تاکید میکنم مطلقاً ارتباطی با کیفیت و بلندی صدای خروجی آن گوشی ندارد و عددی که کنار کلمه channels نوشته میشود هیچ اطلاعاتی در این مورد به ما نمیدهد. همانطور که این که یک گوشی به عنوان مثال توانایی پخش فایل های MP4 را داشته باشد هیچ اطلاعاتی در مورد نوع و کیفیت صفحه نمایش آن به ما نمیدهد.​

mtm جان واقعا لطف کردی

بالا