• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

child Name Server

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
عذر می خوام که سوال خودم رو اینجا مطرح می کنم چون جای دیگه ای تویه انجمن پیدا نکردم که این سوال رو بپرسم.

می خواستم بدون child Name Server تویه کنترل پنل دومین چیه؟ و به چه درد می خوده؟
یا به طور کلی فرق این با سرویس DNS برای دومین که پولی است چیه؟ استفاده هر کدوم چیه؟

خیلی ممنون می شم کمک کنی واقعا نیاز به راهنمایی دارم تا مشکلم رو حل کنم.

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
منظورتون از اینکه سرویس DNS برای دومین پولی است چیه؟ چون این سرویس رایگان است و شما میتونید برای دومین خودتون NS های اختصاصی ثبت کنید.

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
خوب من وقتی وارد کنترل پنل دومین می شم یه قسمت هست به اسمه Managed DNS Services که InActive است و برای فعالسازی پول می خواد.
من می تونم برای دومین خودم Child name server درست کنم ولی مشکل من با همون مورد بالایی است که گفتم؟ این چیه و چه فرقی با child name server داره؟

knowhow

مدیران قدیمی
لایک‌ها
22
اگه دامینتون رو از طریق ما به ثبت رسونده بودید ، سرویس DNS براش پولی نبود.
روی دامین های ما این سرویس به صورت کاملا مجانی در اختیار کاربران است.

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
خوب من می تونم برای دومین خودم NS تعریف کنم و پولی هم نیست ولی این DNS که من می گم پولیه و مشکل من هم اینه که این چیه که پولیه؟ چه فرقی داره که باید پول بدیم و از مجانی استفاده نکنیم؟ مشکل من درست همینجاست

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
نمی دونم کسی اصلا فرق این دوتا رو نمی دونه؟ تورو خدا یکی کمک کنه؟

اصلا مشکل می دونید چیه من تقریبا یک هفته پیش برای دومین خودم NS تعریف کردم و سایت رو بردم رویه سرور جدید حالا بعد از یک هفته هنوز سایت رویه سرور قبلی نشون می ده و مشکل داره. نمی دونم Update شدن DNS ها یعنی اینقدر طول می کشه (یک هفته) یا من جایی اشتباه کردم؟
خواهش می کنم کمک کنید

Parham

Registered User
لایک‌ها
2
فرهاد جان اگر آدرس وب‌سایتتون رو ذکر کنید، بهتر میشه بررسی کرد که مشکلش کجاست.

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
آدرس وب سایت PersianOc.com
قبلا تویه امضام بود الان نمی دونم چی شده.

Parham

Registered User
لایک‌ها
2
فرهاد جان الان که وب‌سایت رو من بدون مشکل میتونم ببینم. حالا جدیده هست یا قدیمی نمیدونم. به هر حال الان از روی سرورهای parsoon.net میاد. شما NameServer های خودت رو تعریف کردی روی دامین (ns1.persianoc.com و ns2.persianoc.co) ولی آی پی هر دو، آی پی های ns1.parsoon.net و ns2.parsoon.net هستند (205.234.252.59 و 205.234.252.60). یعنی از روی اون سرورها الان سایت لود میشه. حالا باید از روی کدوم باشه؟ همین درسته یا نه؟ باید چیز دیگه ای باشه؟

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
خوب الان شما داری سایت رو روی سرور اصلی که باید باشه می بینی یعنی اگه همونجوری که شما می بینی همه سایت رو ببینن مشکلی نیست.
ولی مشکل اصلی من اینه که من با هر ISP تویه تبریز امتحان می کنم 80% سایت رو درست نمی یارن و خیلی برام عجیبه چون بیشتر از یک هفته است که این تغییرات رو دادم فکر نکنم مخابرات یا ISP های ایران اینقدر دیگه عقب افتاده باشن که یک هفته Update کردن Dns هاشون طول بکشه.
چیزی به نظرتون میرسه که مشکل از اونجا باشه؟؟

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
کسی نمی تونه کمک کنه؟
اگه کسی فکر به ذهنش می رسه خواهشن بگه.

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
شما برای چک کردن DNS هایت اینجا را چک کن :
http://www.dnsstuff.com/tools/lookup.ch?name=persianoc.com&type=A

اگر IP ها و DNS ها آن چیزی است که شما می خواهی مشکل 100% از ISP و اینترنت شما می باشد . و باید از طریق پروکسی ، *** و روش های دیگر سایت خودت را چک کنی !

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
خوب من از اون آدرس که گفتی چک کردم همه چیز اونجوری که نشون میده باید درست باشه ولی سایت درست کار نمی کنه من از ISP هایه دیگه هم وصل شدم همین وشکل وجود داره حتی با ISP ها تماس گرفتن گفتن ما نمی تونیم کاری بکنیم تویه شهرهای دیگه هم مشکل وجود داره. اخه با پروکسی هم نمی شه که چون اونوقت باید همه با پروکسی سایت رو ببنن و این نمیشه که.

بالا