• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

CHM Extracter

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
سلام . :)

من دنبال برنامه ای هستم که بتونه این کار رو بکنه . :rolleyes:

پیشاپیش از توجه شما سپاسگذارم . :happy:

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
شما در تاپیک آنتی ویر نوشتید که این آنتی CHM رو اسکن میکنه و اینجا میخواهید آنها را Extract کنید!!:blink: :blink:
فکر نکنم همچین چیزی باشه!

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
مطمئنا چنین برنامه ای وجود دارد ،
هر عملی ، عکس العملی دارد .
وقتی آنتی ویروس میتواند داخل فایل CHM را ببیند ،
پس برنامه های دیگر هم میتوانند ببینند .

Ali_B

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای اسکن فایل احتیاج به extract کردن اون نیست. اولا اغلب ضدویروسها فایلهای chm رو ignore می کنن تا زمان اسکنشون کمتر بشه. (چون این فایلها ارزش اجرایی مخرب ندارند) در ثانی برای اسکن کردن دستی هم؛ از یک general unpacker برای disassemble کردنش استفاده می کنن. پس هیچ وقت هیچ آنتی ویروسی فایلی رو برای اسکن کردن extract نمی کنه مگر در موارد خاص مثل polymorphic هایی که چند بار encrypt شده اند و engine ضدویروس نمی تونه همشون رو on the fly بشکنه، اونوقت به ترتیب فایلها رو داخل پوشه temp ویندوز extract می کنه و کارش رو انجام میده.

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
خوب ربط داره دیگه!
هر دو عید هستند!!

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از Ali_B :
برای اسکن فایل احتیاج به extract کردن اون نیست. اولا اغلب ضدویروسها فایلهای chm رو ignore می کنن تا زمان اسکنشون کمتر بشه. (چون این فایلها ارزش اجرایی مخرب ندارند) در ثانی برای اسکن کردن دستی هم؛ از یک general unpacker برای disassemble کردنش استفاده می کنن. پس هیچ وقت هیچ آنتی ویروسی فایلی رو برای اسکن کردن extract نمی کنه مگر در موارد خاص مثل polymorphic هایی که چند بار encrypt شده اند و engine ضدویروس نمی تونه همشون رو on the fly بشکنه، اونوقت به ترتیب فایلها رو داخل پوشه temp ویندوز extract می کنه و کارش رو انجام میده.
از توضیحات شما خیلی متشکرم ،
ولی من کاری با آنتی ویروس ندارم ،
خودم میخوام محتوای فایلهای CHM را داشته باشم .

shankimout

Registered User
لایک‌ها
3
ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
من دنبال الگوریتم ساخت این فایل ها هستم . اگه کسی دراه یا چیزی می دونه یه ندا بده

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از shankimout :
من دنبال الگوریتم ساخت این فایل ها هستم . اگه کسی دراه یا چیزی می دونه یه ندا بده
الگوریتمش رو نمیدونم ، ولی قبلاً برنامه ای با نام HelpScribble دیده بودم که کارش ساختن فایلهای Help برای نرم افزارها در فرمتهای مختلف و از جمله این فرمت هست ؛
محصول شرکت http://jgsoft.com

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
بالا