• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Cms براى سايت دانلود موبايل

Just.RAP

Registered User
لایک‌ها
32
سلام دوستان.
من ميخوام يه سايت موبايل(دانلود و شايد خبر)بزنم موندم از کدوم cms استفاده کنم
انتظاراتم:
فارسى باشه
سئو خوبى داشته باشه
قالب هاش طرز جالبى داشته باشن
امکاناتش زياد باشه

بنظر شما کدوم رو انتخاب کنم؟وردپرس,جوملا,ديتالايف انجين,نيوک يا...
الان بيشتر سايتاى موبايل از کدوم استفاده ميکنن؟

راستى يه سوال ابتدايى,اسکريپت يعنى چى؟

parselearn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
وردپرس از نظر سئو مناسب هست
خواستید میتونم سیستم خاصی تحت وردپرس برای دانلود فایل، مقایسه موبایل، آرشیو و .... تحت وردپرس ایجاد کنم

اسکریپت: به سیستم برنامه‌نویسی شده خاص برای کار خاصی گویند

Just.RAP

Registered User
لایک‌ها
32
وردپرس از نظر سئو مناسب هست
خواستید میتونم سیستم خاصی تحت وردپرس برای دانلود فایل، مقایسه موبایل، آرشیو و .... تحت وردپرس ایجاد کنم

اسکریپت: به سیستم برنامه‌نویسی شده خاص برای کار خاصی گویند

مرسى,منظورتون از سيستم خاص تحت وردپرس چيه؟يعنى اين سيستمو روش نصب ميکنى؟

اگه ميشه اسکريپت رو ساده توضيح بديد که بفهمم چيه,نه که حفظش کنم

راستى سايت موبايل آينده ى خوبى واسه پيشرفت داره اگه روش کار کنى؟
تشکر فراوان

Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 2

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
مرسى,منظورتون از سيستم خاص تحت وردپرس چيه؟يعنى اين سيستمو روش نصب ميکنى؟

راستى سايت موبايل آينده ى خوبى واسه پيشرفت داره اگه روش کار کنى؟
تشکر فراوان

سلام
اولش : وردپرس بهترن سیستم مدیریت محتوی دنیاست ! البته این نظر منه
دومش : ببین عزیز من خودم سایت موبایل داشتم به ادرس zarmob.com که 2 سال پیش یکی از بهترین ها در زمینه موبایل بود و روز به روز داشت پیشرفت میکرد و به 900 ایران هم رسیده بود تا اینکه مجبور شدم بفروشمش حالا اگه میخایی سایت موبایل راه بندازی و پیشرفت کنی کارت خیلی سخت شده چون گوگل الگورتمش رو تغییر داده و باید سعی زیادی بکنی .
در ضمن باید چند تا نویسنده خوب و کار بلد داشته باشی تا بتونی زودتر پیشرفت کنی و مثلا در مدت 1 سال بین بقیه سایتها حرفی برای گفتن داشته باشی.
اگه نیروی کاری قوی و کار بلد + هزینه نگهداری سایت تا 1 سال رو نداری اصلا دنبال سایت دانلود موبایل نرو

Just.RAP

Registered User
لایک‌ها
32
سلام
اولش : وردپرس بهترن سیستم مدیریت محتوی دنیاست ! البته این نظر منه
دومش : ببین عزیز من خودم سایت موبایل داشتم به ادرس zarmob.com که 2 سال پیش یکی از بهترین ها در زمینه موبایل بود و روز به روز داشت پیشرفت میکرد و به 900 ایران هم رسیده بود تا اینکه مجبور شدم بفروشمش حالا اگه میخایی سایت موبایل راه بندازی و پیشرفت کنی کارت خیلی سخت شده چون گوگل الگورتمش رو تغییر داده و باید سعی زیادی بکنی .
در ضمن باید چند تا نویسنده خوب و کار بلد داشته باشی تا بتونی زودتر پیشرفت کنی و مثلا در مدت 1 سال بین بقیه سایتها حرفی برای گفتن داشته باشی.
اگه نیروی کاری قوی و کار بلد + هزینه نگهداری سایت تا 1 سال رو نداری اصلا دنبال سایت دانلود موبایل نرو

مرسى,
کس ديگه اى نظر نداشت

siavash20

Registered User
لایک‌ها
3,301
بهترین سیستم همون وردپرس هست برای شما ...
هرکاری هم بخوای می تونی باهاش بکنی + سئو و پشتیبانی خوبی هم داره ...
درباره اینکه سایت موبایل بزنی مفید هست برات یا نه باید خودت تصمیم بگیری بنده پسال 89 یه سایت اودم بالا با هزینه 300 هزار تومن
چند هفته پیش 35 فروختمش ! تنها علت موفقیتشم اهمیت به کاربرها بود و اونا هم اینو خوب می فهمیدن ...
شما باید بدونی هدفت از ایجاد سایت موبایل چیه + با بقیه سایت ها هم متفاوت باشه
اگه بخوای یه هاست + دامین بخری و یه قالب ریپ شده بندازی روش و شروع کنی به پست دادن باید بگم 100% موفق نمی شی و بدردت نمی خوره ...

Just.RAP

Registered User
لایک‌ها
32
بهترین سیستم همون وردپرس هست برای شما ...
هرکاری هم بخوای می تونی باهاش بکنی + سئو و پشتیبانی خوبی هم داره ...
درباره اینکه سایت موبایل بزنی مفید هست برات یا نه باید خودت تصمیم بگیری بنده پسال 89 یه سایت اودم بالا با هزینه 300 هزار تومن
چند هفته پیش 35 فروختمش ! تنها علت موفقیتشم اهمیت به کاربرها بود و اونا هم اینو خوب می فهمیدن ...
شما باید بدونی هدفت از ایجاد سایت موبایل چیه + با بقیه سایت ها هم متفاوت باشه
اگه بخوای یه هاست + دامین بخری و یه قالب ریپ شده بندازی روش و شروع کنی به پست دادن باید بگم 100% موفق نمی شی و بدردت نمی خوره ...

Mer30
دقيقا ميدونم ميخوام چيکار کنم,
اگه کارمو درست انجام بدم بعد از چه مدت بازديد افزايش پيدا ميکنه و به بيش از 5000 در روز ميرسه؟
بخوام يه قالب سبک برام طراحى کنن چقدر پام در مياد,البته يه قالب کاملا سفاوشى نميخوام,يه قالب موجود با مقدارى ويرايش.

Ali.9

Registered User
لایک‌ها
58
دوست عزیز همنطور که دوستان هم اشاره کردن بنده هم وردپرس رو بهتون پیشنهاد میکنم ...

siavash20

Registered User
لایک‌ها
3,301
Mer30
دقيقا ميدونم ميخوام چيکار کنم,
اگه کارمو درست انجام بدم بعد از چه مدت بازديد افزايش پيدا ميکنه و به بيش از 5000 در روز ميرسه؟
بخوام يه قالب سبک برام طراحى کنن چقدر پام در مياد,البته يه قالب کاملا سفاوشى نميخوام,يه قالب موجود با مقدارى ويرايش.

خوب خوبه که میدونی می خوای چیکار کنی ....
کارت رو درست انجام بدی کمتر از 1 ماه می تونی انقدر بازدید بلکه بیشتر داشته باشید ...
قالب اختصاصی هم قیمت های مختلفی هست شما هم گول قیمت ها رو نخور ! برای ویرایش هم بستگی به قالب و میزان تغییرات قیمت ها متفاوته !
الان بنده برای کار جدیدم 600 دادم قالب اختصاصی بزنن دیگه خودت بیاد دستت قیمتهاااااااااااا

Just.RAP

Registered User
لایک‌ها
32
خوب خوبه که میدونی می خوای چیکار کنی ....
کارت رو درست انجام بدی کمتر از 1 ماه می تونی انقدر بازدید بلکه بیشتر داشته باشید ...
قالب اختصاصی هم قیمت های مختلفی هست شما هم گول قیمت ها رو نخور ! برای ویرایش هم بستگی به قالب و میزان تغییرات قیمت ها متفاوته !
الان بنده برای کار جدیدم 600 دادم قالب اختصاصی بزنن دیگه خودت بیاد دستت قیمتهاااااااااااا

داداش دمت گرم,
واسه قالب هم يه فکرى ميکنم,ميخوام بدم کسى قالب دلخواهم رو برام يه ويرايش کوچيک کنه که قيمتش خيلى پايين تر قيمت قالب سايت شماست,
بازم متشکرم

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
مجموعه ای از کدها، دستورات و توابع برنامه نویسی که هدف خاصی رو دنبال می کنند و دیگر هیچ!

اگر وردپرس رو میخواهی انتخاب کنی و قراره پستهات بیشتر از 1000تا بشه، از الان فکر سرور باش.

الان جو طوری شده که اگه میخواهی سیستم مدیریت محتوا (CMS) آماده انتخاب کنی، علارغم اینکه هزاران اسکریپت و CMS وجود داره، ولی گویا چاره ای نداری جز انتخاب وردپرس!!

چرا؟ چون امکانات + پشتیبانی + پلاگین ها + توسعه دهنده زیاد + قالب های متنوع + سئوی قوی، چاره ای جز انتخاب وردپرس باقی نمیذاره!

اما وردپرس مشکلاتی هم داره که عمده ترینشون: مصرف بالای Ram و Cpu سرور است.
ضمناً بعضی از پلاگین هاش، چون توسط توسعه دهندگان نوشته میشه، مشکلات امنیتی هم دارند. این رو گفتم، چون خیلی ها فکر می کنند، اصلاً امکان نفوذ در وردپرس وجود نداره!
اما اگه برای یکی از پلاگین هاش باگ بیاد، ممکنه اکثر سایتهایی که از اون پلاگین استفاده می کنند، با مشکل مواجه بشند.

Just.RAP

Registered User
لایک‌ها
32
مجموعه ای از کدها، دستورات و توابع برنامه نویسی که هدف خاصی رو دنبال می کنند و دیگر هیچ!

اگر وردپرس رو میخواهی انتخاب کنی و قراره پستهات بیشتر از 1000تا بشه، از الان فکر سرور باش.

الان جو طوری شده که اگه میخواهی سیستم مدیریت محتوا (CMS) آماده انتخاب کنی، علارغم اینکه هزاران اسکریپت و CMS وجود داره، ولی گویا چاره ای نداری جز انتخاب وردپرس!!

چرا؟ چون امکانات + پشتیبانی + پلاگین ها + توسعه دهنده زیاد + قالب های متنوع + سئوی قوی، چاره ای جز انتخاب وردپرس باقی نمیذاره!

اما وردپرس مشکلاتی هم داره که عمده ترینشون: مصرف بالای Ram و Cpu سرور است.
ضمناً بعضی از پلاگین هاش، چون توسط توسعه دهندگان نوشته میشه، مشکلات امنیتی هم دارند. این رو گفتم، چون خیلی ها فکر می کنند، اصلاً امکان نفوذ در وردپرس وجود نداره!
اما اگه برای یکی از پلاگین هاش باگ بیاد، ممکنه اکثر سایتهایی که از اون پلاگین استفاده می کنند، با مشکل مواجه بشند.

مرسى داداش

بالا