• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Cold Fear !

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
کيا اين بازيو بازی کردن؟
بازی خيلی قشنگيه...
نظر شما چيه؟
واقعاً بازيش ترسناکه..من چند دفعه به طرز خيلی بدی ترسيدم..خدا رحم کرد:happy:
من اگه میدونستم يه همچين بازی قشنگی امده خيلی زودتر از اينا بازيرو میگرفتم
به نظر من گرافيک بازی در حد خيلی خوبيه

erfan005

Registered User
لایک‌ها
5
آره گرافیکش خوب بود. ولی خدایی داستان درست حسابی نداشت. من که نیم ساعت بیشتر بازی نکردم. چون از این زامبی مامبی ها خیلی می ترسم. خدا می دونه سر اون رزیدنت اویل چه بدبختی کشیدم( اون وقتا نمی شد بگی رزیدنت اویل بازی نکردم بی آبرویی بود!) نمی دانم چرا تو این جور بازی همیشه تیر آدم باید تمام بشه ؟!؟
ولی کلن اونایی که رزیدنت اویل رو دوستداشتن حتمی این بازی رو هم بازی کنن.خوششون میاد.!

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
به نقل از erfan005 :
آره گرافیکش خوب بود. ولی خدایی داستان درست حسابی نداشت. من که نیم ساعت بیشتر بازی نکردم. چون از این زامبی مامبی ها خیلی می ترسم. خدا می دونه سر اون رزیدنت اویل چه بدبختی کشیدم( اون وقتا نمی شد بگی رزیدنت اویل بازی نکردم بی آبرویی بود!) نمی دانم چرا تو این جور بازی همیشه تیر آدم باید تمام بشه ؟!؟
ولی کلن اونایی که رزیدنت اویل رو دوستداشتن حتمی این بازی رو هم بازی کنن.خوششون میاد.!
آره اتفاقاً..منم الان تو اين بازی به يه جاييش رسيدم که تير کم اوردم

Sassan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
34
Awesome game ;) I recomend it

xfaild

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
من که یک ساله توش گیر کردم :(

neman addin

Registered User
لایک‌ها
40
سلام
من هم اولاش رو بازی کردم ولی چطوری saveمی شه

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
منم اینو بازی کردم بد نبود ولی خیلی خوبم نبود فقط گرافیکش خوب بود من رزیدنت اویل 2 رو کاملا بهش ترجیح میدادم حتی اگه قرار بود برای بار 5-6 بازیش کنم

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
یه کمی هم دربارش توضیح بدین ثواب داره ها، شاید ما هم رفتیم گرفتیم.

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
به نقل از mostafa_gm :
یه کمی هم دربارش توضیح بدین ثواب داره ها، شاید ما هم رفتیم گرفتیم.

داستان پردازی
در ابتدای دمو شاهد هستیم که کشتی روسی در آبهای خروشان اطراف امریکا تقاضای کمک می کند .یک گروه تجسس از طرف گارد ساحلی روانه ی آنجا می شوند ولی پس از مدتی قتل عام می شوند و با توجه به تقاضای کمک آنها ، گارد ساحلی قهرمان داستان را با نام تام هانسن که از افسران ویژه گارد ساحلی آمريكا است به آن محل اعزام می کند .

قهرمان ما پس از ورود به کشتی خود را در محاصره ی زامبی ها می بیند و برای نجات خود و پی بردن به علت اصلی ماجرا دست به اسلحه می برد .حس تعلیقی که سازندگان بازی در ابتدای داستان بر بازیکن وارد می کنند شما را بیاد صحنه ای در رزیدنت اویل ۲ ، که جیل والنتاین در کافه خود را در محاصره ی زامبی ها می بیند ، می اندازد . تام به زودی در مي یابد كه در ناو علاوه بر دشمنان روسی كه آنجا را اشغال كرده اند تعدادي جانور هم بوجود آمده اند كه منبع تغذيه آنها انسان است و این خطری بزرگی است كه جان تام را تهدید مي كند . در طول سیر داستانی بازی با دکتر ويکتور کامسکي آشنا خواهید شد و این شخص اطلاعاتي در مورد نحوه شیوع بیماری و تبدیل ملوانها به زامبی ها را به شما می دهد . آنا کامسکي ، دختر دکتر ويکتور کامسکي نیز در طول سیر داستانی بازی به شما خواهد پیوست و شما را برای به اتمام رسانیدن بازی یاری خواهد داد . تام نیز در این بین به آنا علاقمند می شود و تمام تلاش خود را برای حفظ جان او می کند . آنا در طول مراحل بازی بدست زامبی ها اسیر می شود و تام به این موضوع از طریق دوربین های مدار بسته موجود در کشتی ، پی می برد . تام قصد می گیرد که آنا را نجات دهد اما ... ادامه داستان بازی را به عهده شما می سپاریم . همچنین تام فرمانده ای به نام جيسون بنت نیز دارد که از اعضا سازمان سيا است .

هسته اصلی بازی چگونه است ؟
بازی دارای هسته اکشن / ماجراجویی است . به جرات می توان از ترس سرد به عنوان یکی از بهترین و دقیق ترین بازیهای ژانر ترکیبی اکشن و ماجراجویی نام برد . ماموریت کلی و نهایی شما در ترس سرد پي بردن به ماده درون مخزن ناو كه خراب شده و باعث بوجود آمدن موجودات اهریمینی شده است ، می باشد .

موجودات اهریمینی ای که با رفتن در وجود هر شخص بی جانی ، جانی دورباره به او می بخشند . در بازی به مرور شاهد قسمتهایی خواهیم بود که تنها ، تیر اندازی و حمله نمی تواند جوابگوی دشمنان باشد ، البته در صورتی که تیری برایتان باقی مانده باشد !! به عنوان مثال در قسمتی از بازی در بین زامبی ها محاصره خواهید شد و بعد از چند شلیک نیز پی می برید که تیری برای شما باقی نمانده است ! در این حالت باید برای از بین بردن زامبی مغز خود را بکار بیندازید و از پریز برق برای نابود کردن دشمنان استفاده کنید . از دیگر نکات مثبت هسته بازی می توان به طراحی نقطه ای و P2P کاراکتر های بازی اشاره کرد که باعث ایجاد حرکات نرم و جدیدی می گردد . این شیوه طراحی موجب کم گشتن مشکلات بازی در هنگام چرخش دوربین شده است .

گرافیک و جلوهای سینماتیک !
طراحی محیط بازی بسیار زیبا و با دقت صورت گرفته که جزئیات بیشتر را می توانید در نسخه PC بازی ببینید . بطور کلی قریب به 80 درصد اجزا بازی بصورت آبجکت می باشد و همین امر موجب شده تا کیفیت گرافیکی بازی بالا برود ، ضمن آنکه نسخه PS2 دارای ضعف های زیادی در نمایش بیش از 15 آبجکت ترکیبی دارد . بیشتر Texture های کار شده بر روی آبجکت ها از برداشت های سینماتیک و عکس های واقعی می باشد که می توان سیر صعودی بکار گیری این تکنیک را در تمامی محصولات جدید UBI دید . طراحی کاراکتر ها نیز بخوبی صورت گرفته ، هر چند که در قسمتهایی ضعف در آبجکت متحرک ( Solve ) دیده می شود .

طراحی موجودات و زامبی ها نیز خوب کار شده است ، اما به هیچ وجه قابل مقایسه با بازی های روز نیست . تجربه در قسمتهای مختلف بازی نشان داده تا این بازی مسلما از تکنیک Object Oriented برای طراحی مناظر استفاده نکرده است . در کل گرافیک بازی و اجزا رضایت بخش است .

+ دوربین و ریزه کاری های آن
دوربین بازی یکی از ویژگی های بارز بازی است . چرخش دوربین تقریبا در هر مکانی امکان پذیر است ، ضمن اینکه تقریبا بازی هیچ مشکلی در کنترل دوربین ندارد . زاويه ديد معمولی بازي سوم شخص است . دوربین بازی بشدت شبیه به حالت دوم دوربینی Resident Evil است . بازی از بالای شانه های تام به تصویر کشیده می شود . Dark Work که توسعه دهنده بازی به شمار می رود ، خبر قابلیت انجام بازی تحت چند دوربین را داده بود . شما مي توانيد خم شويد ، بدويد و به سرعت اسلحه هايتان را عوض كنيد كه اين وضع در نسخه ps2 وضعيت بهتري را در چرخش دوربین نسبت به دیگر نسخه ها شاهد هستیم . ریزه کاری های گرافیکی و چرخش تمام عیار دوربین با هم موجب بوجود آمدن جلوه های زیبای گرافیکی شده است . به خاطر اينكه Cold fear درون يك محيط سربسته اقيانوسی بوقوع می پیوندد و كنترل آن با حركت موج ها آميخته مي باشد . بیشتر محیط بازی طوفانی است و اثر طوفان بر شخصیت شما غیر قابل انکار .طوفان باعث پرت شدن و یا حرکت غیر ارادی شخصیت شما می شود .شاید هم وسایلی را به سمت شما پرتاب کند که در صورت اصابت از جان شما کم می شود . ولی آیا زامبی ها هم طوفان سرشان می شود؟ پس دعا کنید که طوفان وقتی که نشانه گیری دقیقی کرده اید بر سرتان نازل نشود !

زاویه ی حرکتی دوربین بازی مرتبا پشت سر تام می چرخد البته کمی هم ارتفاع دارد که در تعلیق حس ترس موثر است .مثلا در این حالت شما فقط تا ۴ قدمی پشت سر خود را می بینید و کاملا از پشت سرتان خبر ندارید .

اسلحه ها ، مهمات و شیوه های مبارزه
شما بازی را با یک کلت دستی نسبتا قدرتمند آغاز خواهید کرد . در طول بازی و حین پیش روی در بازی اسلحه هايي در ميان ناو پيدا مي كنيد كه شامل : submachine gun و يك ak-47 و يك spear gun و يك موشك انداز است . همه اسلحه های بازی دارای قدرتی خوب و کارآمد می باشد و تنها تفاوت آنها را می توان در نحوه از بین بردن دشمنان دانست . به عنوان مثال spear gun فقط اسلحه اي براي آسيب رساندن به دشمنان نيست و موقعي كه شليك مي كند گازي رها مي كند كه دشمنان را نزديك خود مي كشاند . استفاده از این تفنگ يك تاكتيك بزرگ است . زیرا می توانید توسط این شیوه دشمنانی را که در انتظار شما به کمین نشسته اند را به سمت خود کشیده و آنها را با شاتگان و یا موشک انداز ها مورد حمله قرار دهید . تفنگ ها و اسلحه های شما گستره ای از اسلحه های انفجاری و تک تیر و رگباری را شامل میشوند . از دیگر اسلحه های بازی می توان از شات گان مدل XM1014 که با لوله دراز در مسافت دور برد و نزدیک برد موثر است و قدرت تخریبی مساوی کلت دستی دارد ، نام برد . MP5-A3 نیز اسلحه ای است که دارای قدرت تخریبی ۲۵ و توانایی شلیک ۱۴ تیر پیاپی در ثانیه را داراست . سه سلاح سنگین نیز در بازی وجود دارد که به ترتیب قدرت برابرند با کلاشنیکف اتوماتیک مدل ۱۹۴۷ دارای قدرت تخریب ۳۰ و زدن ۱۰ تیر در ثانیه بصورت پیاپی ، یک M79 دارای لوله ای بزرگ مانند بازوکا که توانایی ۰.۸ تیر در ثانیه را دارد ، یک سلاح اتش زا به نام Assault Flamethrower که تا ۶ متر برد دارد و در واقع نزدیک برد است .

ضمن اینکه بد نیست بدانید زامبی های مراحل بالاتر اسلحه ی گرم دارند و نسبت درکشان و هدف گیری شان با تفنگی که دارند بیشتر می شود . پس کاملا پناه گرفتن را بایستی تجربه کرده باشید و اگر نکرده اید تجربه خواهید کرد !!! همچنین بشکه های نفت و فیوز های برق به موجب شلیک به انها و اشعه لیزر به موجب فعال کردن آن برای نابود کردن دشمنان موثر است . اگر جانوری به شما نزديك شود با پشت اسلحه مي توانید آن را به عقب برگردانيد .

هوش مصنوعی بازی
در مورد هوش مصنوعی بازی هم باید گفت که زامبی ها تفکر جمعی نداشته و فقط برای خون اشامی به سراغ شما می آیند . دشمنان شما در بازي هوش كمي دارند و از فاصله دور نمي توانند شما را ببينند و شما مي توانيد با كمك از وسايیل كه در محيط موجود مي باشد آنها را از بین ببرید . به عنوان مثال زمانی که در محيطي هستيد كه آب زمين را پوشانده و روي آب جانوراني قرار دارند (عمق آب كم است ) با شليك به كليد برق موجب شويد كه برق از آب رد شود و هرچه جانور و زامبي در این مسیر وجود دارد را از بین ببرد .

نگاهی اجمالی بر ناگفته ها !
ذخیره شدن مراحل بازی بصورت اتوماتیک و توسط خود بازی و بصورت Check Point است . و این ذخیره ها توسط بازی در منطقه های ماموریت انجام می پذیرد . اما فاصله زمانی Save ها بسیار خوب و مناسب می باشد . در بازی کمتر شاهد معما های پیچیده هستیم و در سخت ترین شرایط شاید نياز به كارت امنيتي باشد . صدا و موزيك ترس سرد هم در سطح مطلوب و قابل قبول است و شايد بيشتر به صداي بازي و موزيك آن نسبت به بقيه موارد توجه شده باشد . موزيكهاي بازی ترس را در وجود بازيكن ايجاد مي كند و حال و هواي طبيعي به بازيكن مي دهد .

منبع خبر: Bazikade

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
فقط نميدونم چرا سرم بد از 1&2 ساعت گيج میره وقتی اين بازيرو بازی میکنم
فکر کنم بخواطر حرکت به چپ و راست کشتی هست
ولی در آخر بهت توصيه میکنم اگر خيلی از بازی ترسناک خوشت میياد
condemned رو حتماً امتحان کن...بسيار قشنگ تر جذاب تر و ترسناک تر از اين بازيه
من condemned رو به residinet evil 4 ترجيح میدم !

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
به نقل از benyaminj :
فقط نميدونم چرا سرم بد از 1&2 ساعت گيج میره وقتی اين بازيرو بازی میکنم
فکر کنم بخواطر حرکت به چپ و راست کشتی هست
ولی در آخر بهت توصيه میکنم اگر خيلی از بازی ترسناک خوشت میياد
condemned رو حتماً امتحان کن...بسيار قشنگ تر جذاب تر و ترسناک تر از اين بازيه
من condemned رو به residinet evil 4 ترجيح میدم !
بسیار ممنون.
آره من از بازیهای ترسناک بدم نمیاد، خصوصا resident evil که هر سه نسخه اصلیش رو چند بار بازی کردم. حالا این codemned چطوریه؟

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
به نقل از mostafa_gm :
بسیار ممنون.
آره من از بازیهای ترسناک بدم نمیاد، خصوصا resident evil که هر سه نسخه اصلیش رو چند بار بازی کردم. حالا این codemned چطوریه؟
خيلی هيجانی هست..شما بيشتر داخل بازی بايد تن به تن با طرف جنگ کنی
از تفنگو اينا زياد خبری نيست...من نقد کامل ش رو از يه سايتی پيدا کردم
برات میزارم
برو تو تاپيک condemned تو همين فورم که خودم زدم

بالا