• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Colin McRea:Dirt 3

AntiGame

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
vt7onbguzji766n820np.jpg

ناشر: Codemasters​
سازنده : Codemasters Southam​
موتور : EGO​
سبک : Racing​
پلتفورم : X360,PS3,PC​
تاریخ عرضه : تاریخی نا معلوم در 2011​
Dirt ، برند off-road شرکت codematers که دو نسخه ی قبل آن موفقیت های بسیار زیادی کسب کرد و هم اکنون نیز کدمسترز مایل است با عرضه ی نسخه ی سوم آن مخاطبین گسترده تر ، به ویژه آمریکایی هایی با لهجه ی قوی را به سمت خود جذب کند ولی این طور به نظر می رسد که در این راه کدمسترز از گیمرهای قدیمی و سنتی تر اندکی دور شده است. برای Dirt 3 کدمسترز سعی کرده است به صحبت های همه ی طرفداران گوش دهد و این بازی را جوری بسازد که به مزاج همه خوش بیاید .​
تهیه کننده ی Dirt 3 مت هورسمن ادعا می کند این بازی بزرگترین ریسیـــنگی است که استودیوی آنها با آن سروکار داشته اســت . این ادعا برای تیمی که در کارنامه اش عناوین مضحکی زیادی چون TOCA:Race Dirver 3 دیده می شود کمی قابل توجه اســت . مانند آن بازی ، میدان دید Dirt 3 نیز بسیار پهناور است. در فهرســـــت ماشین های بازی همه جور ماشینی دیده می شود از Mini Cooper S که در دهه ی 60 ساخته شده تا پژو 207 اس2000 .

8n81vv6anw81fb308gp6.jpg

تعداد ماشین هایی که در این بین دیده میشود خیلی زیاد است و در واقع از هر دهه ماشین های متفاوتی در Dirt 3 وجود دارد. از دهه ی 70 ماشین هایی نظیر Lancia Stratos وجود دارد ، از ماشین های گروه B معروف دهه ی 80 ، ماشین هایی نظیر Quattro S1 ، RS2000 و پژو 205 در بازی دیده می شوند ، دهه ی 90 به ما ماشینی چون Celica را می دهد که کارلوس ساینز جادویش را در آن به نمایش گذاشت و یا ماشینی عالی چون Lancia Delta Integrale و البته ماشین بت مانند کالین مک ری 555 Subaru . دیرت 3 دقیقا مانند تاریخ ورزش ماشین سواری است و یک تجلیل بسیار بزرگ از ستارگان ، ماشین ها و همه ی دنیای بزرگ رالی است .​
Dirt 3 یک بازگشت به جا به گذشته و اجداد خود داشته است . به همه ی جاهای زیبا و خوش ساختی که تا به حال در سری بازی های Colin McRea دیده ایم ، فنلاند ، نروژ و مونت کارلو را هم اضافه کنید . علاوه بر این ها لایسنس استفاده از مسابقات بسیار مهم WRC نیز به کدمسترز داده شده است و در کل همه ی این بخش های اضافه شده ی جدید حال و هوایی سنتی تر به Dirt 3 داده است . این مکان های جدید اضافه شده، به Ken Block ، ستاره ی آمریکایی رالی که پس از مرگ Colin McRea جای او را به عنوان نماد بازی گرفته است ، اجازه داده است به سری مسابقات برتر رالی بازگردد . باید گفت بازگشتی که کدمسترز به ریشه های اصلی سری بازی های Colin McRea داشته است ، Dirt 3 را به طرز قابل توجهی کامل و بالغ کرده است .

i7qbyu9go082uaqe2792.jpg

بخش جلویی بازی یا همان منوی ابتدایی ، که در Dirt 2 حالتی بسیار پر جزئیات ، کار شده وی تفریحی داشت ، حذف شده است و به جای آن منویی کوچکتر ولی یک دست و متعادل قرار گرفته که نوشته های آن تماما زرد است ، گاهی اوقات نیز فلاش هایی رنگی به صورت کاملا ناگهانی تابانده میشود که به منوی بازی جذابیت خاصی می بخشد . در پشت این منوی ساده و زیبا ، بازی ای قرار گرفته که از نسخه ی قبل بسیار جذاب تر است ، بدون در نظر گرفتن اینکه در همان لحظه ی اول خود را شاهکاری بسیار قابل توجه نشان می دهد . یک مدل نورپردازی جدید برای Dirt 3 در نظر گرفته شده است که باعث می شود ماشین ها به صورت بخشی از محیط به نظر برسند و بسیار طبیعی تر شوند . با وجود تعداد بسیار زیاد ماشین ها در این بازی ، مدلینگ تک تک آن ها به بهترین نحو ممکن صورت گرفته است و جزئیات هر ماشین به قدری زیاد است که با نمونه ی واقعی تفاوتی جزئی دارد .​
خود محیط بازی نیز واقعا تماشایی است . حتما در عکس های منتشر شده از بازی محیط برفی را دیده اید اما این تنها شرایط معرفی شده نیست . هوای بارانی هم در بازی وجود دارد و رانندگان در Dirt 3 باید حواس خود را جمع کنند زیرا با کوچکترین لغزشی ممکن است تعادل خود را از دست دهید . نور بازی نیز متغیر است و بعضی مواقع باید در زیر آسمان پر ستاره با نور چراغ های ماشینتان مسابقه دهید . لذت اصلی بازی را زمانی درک خواهید کرد که در پشت یک Audi Quatrro S با 470 اسب بخارقدرت بنشینید و در یک جنگل سیاه و سفیدِ پوشیده از برف با سرعت مسابقه دهید در حالی که نور چراغ های جلو از روی برف ها بازتاب می شوند و به چشم شما می خورند . به جرات می توان گفتن جنگل برفی Dirt 3 بهترین و منحصر به فرد ترین تجربه ماشین سواری را به شما می دهد .​
با وجود همه ی این چیزها نمی توان گفت شرایط آمریکایی نادیده گرفته شده است ، بلکه این شرایط در محیط دیگری قرار گرفته است و Dirt با فرمول مخصوص خود به صورتی کاملا هوشمندانه آن را از نو ساخته است . مسابقات X-Games دوباره بازگشته اند ، و این دفعه سمت بی نهایت رانندگی تاثیر بسیار بیشتری را کشف کرده است . چیز دیگرافزوده شده Gymkhana نام دارد . مسابقه ای در یک فضای بسیار کوچک و محدود که در آن باید با پیچ های سریع و ناگهانی رو به رو شوید و در تمام مسابقه آماده ی دریفت های طولانی و سخت باشید . این مسابقه یک نظم بسیار ویژه می خواهد که Dirt با هندلینگ استادانه ی خود به خوبی از آن پذیرایی می کند . به راستی که این مسابقه یکی از سخت ترین ترک های بازی های ماشین سواری است و در درجات سختی بالا یک چالش اساسی برای گیمرها خواهد بود .​
بهترین و آشکارترین رویکرد به ماشین های سریع موتور اسپورت در بخش Compound دیده می شود . مکانی کاملا جدید که یک بازسازی گسترش یافته از Battersea Power Station ـه Dirt 2 را شروع کرده است . Compound یک مسیر بی انتها و آزاد است که می توانید هم به صورت آنلاین و هم آفلاین از آن لذت ببرید . در این بخش می توانید انواع و اقسام ماموریت های مختلف را تجربه کنید ، در واقع مثل یک اسکیت پارک بزرگ برای ماشین ها است که می توانید مینی گیم های بسیاری در آن پیدا کنید . این بخش زمانی هیجان انگیز تر می شود که با دوستان خود به صورت چند نفره مسابقات نقطه به نقطه بدهید و یا اینکه با استفاده از مد جدید split screen که برای اولین بار در سری بازی های Colin McRea : Dirt قرار گرفته است دوستان خود را به رقابت دعوت کنید .

akbfh9imtpz5s7n96116.jpg

n20hknqgac7s2l8q8gkw.jpg

همه ی این ها حول اسکلتی بنا شده که خود را قبلا دو بار اثبات کرده است . همانگونه که از یک عنوان ریسینگ کدمسترز انتظار می رود ، هندلینگ ماشین ها به صورتی کاملا بی عیب و نقص بین ظرافت و زیادی بالانس شده است به طوری که حس رانندگی بر روی لبه ی یک چاقو را به شما منتقل می کند ، چیزی که حتی در همین مراحل ابتدایی ساخت بازی کاملا مشخص است . تیم سازنده هنوز چیز زیادی منتشر نکرده است ، اما به نظر می رسد در برخی از جنبه ها اصلاحاتی از سوی استودیوی سازنده انجام گرفته که هندلینگ بی نظیر Dirt 2 را بسیار واقعی تر به Dirt 3 منتقل کرده است .​
از چیزهای بازگردانده شده می توان به تخریب بی نظیر ماشین ها اشاره کرد که در Dirt 2 اندکی از مقدار آن کم شده بود و باعث نا رضایتی طرفداران شده بود اما کدمسترز با عمل کردی قابل ستایش آن را دوباره بازگردانده است . البته این بخش نیز پیشرفت هایی داشته است و در Dirt 3 با تخریبی واقعی تر رو به رو هستیم . به واقع این تخریب ها به یک علامت تجاری در بازی های ریسینگ کدمسترز تبدیل شده است .​
در این نسخه به هنگام ضبط یک ویدیو یا گرفتن یک عکس ، با فشار دادن یک دکمه می توانید آن را در سایت های اجتماعی مانند فیس بوک به اشتراک بگذارید ، تقریبا شبیه به چیزی که در عنوان Blur دیدیم . هدف از این کار افزایش روابط اجتماعی بین بازیکنان و اشتراک راحت تر آمار و ارقام است .
rtm8bk3ne8rnhk6ufuzw.jpg

کدمسترز در عملی هوشمندانه دوباره به ریشه های قدیمی عنوان Dirt بازگشته است ، به طوری که هم طرفداران جدید و هم طرفداران قدیمی را به سمت خود کشانده است . البته به لطف مسابقات و مکان های مختلفی که در بازی وجود دارد دیگر نباید Dirt 3 را یک بازی رالی خالی دانست بلکه باید آن را یک عنوان ماشین سواری عظیم به حساب آورد . عنوان Colin McRea:Dirt 3 در سال 2011 برای پلتفورم های PC,PS3 و X360 عرضه خواهد شد .​

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
امروز این بازی رو خریدم.وقتی Persian رو توی لیست نشنالیتیش ندیدم،حالم به هم خورد و سریع ازش اومد بیرون.بی شعورا همه کشورا رو غیر از ایران نوشته بودند.و جالبه که یه گزینه Rest Of The World هم داشت!

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
امروز این بازی رو خریدم.وقتی Persian رو توی لیست نشنالیتیش ندیدم،حالم به هم خورد و سریع ازش اومد بیرون.بی شعورا همه کشورا رو غیر از ایران نوشته بودند.و جالبه که یه گزینه Rest Of The World هم داشت!

هرجا جنگ و خونریزی حمله در کار باشه ایران توی بازی هست ولی برای ماشین بازی و ... :grrr:

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

من چند وقت پیش دانلودش کردم و بازیش کردم , اصلا مثل شماره دوش نبود و به دلم ننشست و پاکش کردم :(

به نظر من شماره دوش یه چیز دیگه بود :rolleyes:

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
سلام دوستان

من چند وقت پیش دانلودش کردم و بازیش کردم , اصلا مثل شماره دوش نبود و به دلم ننشست و پاکش کردم :(

به نظر من شماره دوش یه چیز دیگه بود :rolleyes:

شماره 2 از نظر گرافیکی بی نظیر بود
این یکی گرافیکش مثل اون نیست ؟

Danitondar

Registered User
لایک‌ها
211
شماره 2 از نظر گرافیکی بی نظیر بود
این یکی گرافیکش مثل اون نیست ؟
درود
یه مقدار تاپیک خاک خوردس!

چرا اتفاقا این بازی هم گرافیکش پیشرفت داشته ولی منم نمیدونم چرا بنظرم شماره 2 جالبتر اومد!
پرچه قسمت های Drift و Donout شاهکار هستند!

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
درود
یه مقدار تاپیک خاک خوردس!

چرا اتفاقا این بازی هم گرافیکش پیشرفت داشته ولی منم نمیدونم چرا بنظرم شماره 2 جالبتر اومد!
پرچه قسمت های Drift و Donout شاهکار هستند!

آره dirt 2 عالی بود من هنوزم روی هارد دارمش ولی dirt 3 رو همون اول پاکش کردم

بالا