اينم يک کميک استريپ داغ داغ از گارفيلد که همين امروز کشيده شده (9 مي 2006) ^_^
تاپيك خيلي خوبي است و به همت ويكي و پرشيانا عزيز پربارتر خواهد شد .
موفق باشيد .
من هم چند تا نینجایی دارم که امید وارم برایتون جالب باشه
ممنون بهروز عزيز بابت لطف و بزرگواريتون. الته منکه خودم در اين تاپيک مهمان هستم ولي تلاش خواهم نمود که در پربار شدنش دست کم نقش کوچکي را ايفا نمايم ^_^ بازم ممنون از شما.تاپيك خيلي خوبي است و به همت ويكي و پرشيانا عزيز پربارتر خواهد شد .
موفق باشيد
به نقل از Persiana :عجب، من تا اينا رو بنويسم انقدر طول کشيد که ويکي جون زد رو دستمراستي اسمايلي هاي مورد استفاده ي ظاهرا گارفيلديت جاش فقط يه ضربدر قرمز مياد
بعدم من عاشق گارفيلدم، هر روزم يک استريپ ازش برام با ايميل مياد ^_^![]()
حالا که صحبت گارفيلد شد بهتره به خالق عزيزش هم اشاهره کنيم که جناب جيم ديويس عزيز مي باشد ^_^
![]()
(نميدونم چرا اينقدر شکل مائو زدونگ لعنت الله عليه افتاده اينجا!)
اديت: براي گرفتن اطلاعات بيشتر در رابطه با Jim Davis به اينجا مراجعه بفرماييد ^_^
به نقل از karate-kid :یک سوال !!!
کسی می داند از کجا می توان کمیک استریپ( انگلیسی, فرانسه یا ژاپنی) تهیه کرد, البته من دو سه مغازه در میدان انقلاب می شناسم که کمیک به قیمت پانصد تومان می فروشند ولی در یک سال گذشته آنها هیچ عنوان
جدیدی نیاورده اند .
به نقل از karate-kid :یک سوال !!!
کسی می داند از کجا می توان کمیک استریپ( انگلیسی, فرانسه یا ژاپنی) تهیه کرد, البته من دو سه مغازه در میدان انقلاب می شناسم که کمیک به قیمت پانصد تومان می فروشند ولی در یک سال گذشته آنها هیچ عنوان
جدیدی نیاورده اند .
به نقل از viki :من راجع به مغازه اطلاعی ندارم و البته اگه مغازه هایی که شما بهشون سر میزنید رو معرفی کنید متشکر میشم
در مورد کامیک استریپ های جدید هم ممکنه دوستان در قسمته بازارچه داشته باشن تو ایبوک هاشون
To Dear P
کاملا موافقم، راستي ويکي جون، اون گارفيلد اوليه فکر کنم خيلي قديمي باشه نه (تاريخشو نمي بينم جايي گذاشته باشه)، چون جون (جان) و گارفيلد الان يه خورده خوش بر و روتر شدند!!این ایده ش حرف نداشت بنظرم باید جزو کوئت های معروف تاریخ !! ثبت بشه حتما !!
يهه خورده معرفيش مي کني عزيزم ^_^ژرژ رمی