• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Command & Conquer

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257
سلام دوستان.
اسن تاپیک مخصوص بازی ژنرال هست .
از دوستان تقاضا دارم اگه روش جالب یا یک کد تقلب یا هر چیز دیگه ای که در مورد این بازی بلد هستن بزارن تا همه استفاده کنیم.
ممنون.
th

shadow fiend

Registered User
لایک‌ها
515
اگه اشتباه نكنم ورژن rise to power تيم صدام رو كه بياري اون اشيانه ي هواپيمارو كه بسازي و نيم ساخته ولش كني با هر بار ديستراكتيو كردنش توسط خودتون پولش بر ميگرده ولي خودش خراب نميشه =)
حالشو ببرين.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257
یکی چیز جالب تو این بازی که کمتر کسی میدونه این هست که صدام حسین باگ داره.
باگش پول بی نهایته:برای استفاده از این باگ در شروع بازی روی level که بهتون داده کلیک کنید همون 3 تا ستاره ای که در گوشه سمت راست هت بعد تو ردیف اولش اون سومی که فرودگاه هست رو انتخاب کنید بعد کارگرتون رو بفرستید یک دونه از اونا بسازه تا کارگرتون بیاد روی همون فرودگاه که هنوز ساخته نشده کلیک کنید یک عکس stop میبینید وقتی کارگرتون شروع به ساخت کرد 1 درصد که پر شد بلافاصله stop رو بزنین و پولتونو نگاه کنید هی زیاد میشه البته یادتون باشه یک بار stop نزنید تا 1 درصد شد تند تند پشت سر هم stop رو بزنید.

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
شما از طریق ini میتونی کل بازی دستکاری کنی.
شما بگو دقیق میخوایی چی کار کنی تا بت بگم.

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257
شما از طریق ini میتونی کل بازی دستکاری کنی.
شما بگو دقیق میخوایی چی کار کنی تا بت بگم.

من میخوام نکات مهم و کلیدی که کمتر کسی میدونه رو پیدا کنم. ini چیه؟

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
نکات کلیدی دیگه چیه ؟منظورت باگه ؟باگ اسکات لانچرو میدونی که کلا بدون ریلود اتم میزنه :دی روش کلید کن q بزن بعد alt نیگر دارجایی که میخوایی بزنی:دی
تو پوشه نصب بازی فایلهای ini پیدا کن بت بگم هر کدوم چی کار میکنه.از اونجا کلا میتونی بازی کنترل کنی/مثلا یه تانک ببری تو یه تیم دیگه یه جونشو زیاد کنی یا پولشو کم کنی یا درجهاتو زیاد کنی یا.........

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257
نکات کلیدی دیگه چیه ؟منظورت باگه ؟باگ اسکات لانچرو میدونی که کلا بدون ریلود اتم میزنه :دی روش کلید کن q بزن بعد alt نیگر دارجایی که میخوایی بزنی:دی
تو پوشه نصب بازی فایلهای ini پیدا کن بت بگم هر کدوم چی کار میکنه.از اونجا کلا میتونی بازی کنترل کنی/مثلا یه تانک ببری تو یه تیم دیگه یه جونشو زیاد کنی یا پولشو کم کنی یا درجهاتو زیاد کنی یا.........

میشه درباره همین اتم ریلود بیشتر توضیح بدی؟
کدوم تیمه؟
چجوری دقیقا؟
رو چی کلیک کنم؟

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257

یک سوال دیگه:چجوری آنلاین میشه بازی کرد؟
میشه با شما آنلاین بازی کرد؟

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
با دانلود نرم افزار هاماچی میتونی انلاین بزنی(به اصطلاح شبکه میشه)
ولی میخوایی بری با سرورایه دیگه بازی کنی نیدونم اسم نرم افزارش چی بود ...
اتم هست تاماهکه همون 8 تایی که اکثرgla دارن و بعضی از usa .داره میسازه کارگزتو یا لودرتو بکش کنار.بعد رو اتم کلیک کن qبعد جایی که میخوایی بزنه و altبزن.
پ.ن:q یعنی دستور حمله همگانی .یونیتاتو عقب بکش
پ.ن2:ما خیلی ضعیفیم به شوما بخوریم کمونه میکنیم :دی

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257
با دانلود نرم افزار هاماچی میتونی انلاین بزنی(به اصطلاح شبکه میشه)
ولی میخوایی بری با سرورایه دیگه بازی کنی نیدونم اسم نرم افزارش چی بود ...
اتم هست تاماهکه همون 8 تایی که اکثرgla دارن و بعضی از usa .داره میسازه کارگزتو یا لودرتو بکش کنار.بعد رو اتم کلیک کن qبعد جایی که میخوایی بزنه و altبزن.
پ.ن:q یعنی دستور حمله همگانی .یونیتاتو عقب بکش
پ.ن2:ما خیلی ضعیفیم به شوما بخوریم کمونه میکنیم :دی
داداش مارو خیلی دست کم گرفتیا من با همون صدام و باگش 3 تا هارد رو جمع میکنم.باید دید شکا چیکار میکنی.

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
داداش مارو خیلی دست کم گرفتیا من با همون صدام و باگش 3 تا هارد رو جمع میکنم.باید دید شکا چیکار میکنی.
میگم که بلد نیستم :دی
ولی 3 تا کمه سعی کن یا یه تیمی بازی کن که به قولی یه چیز حمله داشته باشه نه این فدایاییه صدام :دی (مپایه جدید بگیر خیلی بیشتر حال میده.مثلا ما با پسر عموم انلاین میزنم یه مپ هست از همه جا بازه یعنی دفاعی مفاعی نمیشه ساخت.زمین 8 تایی 4 تاش اونور 4 تاش اینور.کل بین ما اینکه که زیر یه ربع این 3 تارو جمعش کنیم.اولی با سرباز جمع میکنیم .دومی با تانک سومی با ارورا :دی .(انلاین بازی میکنی طرف دیگه نمیاد وقتشو سره فرودگاه حروم کنهو3-4 تا سرباز خونه میسازه.هوپیماهای پول هست اونارو پر میکنه میریزه تو بیست.(البته تو air force خودشون قابلیت زدن دارن )
شما انلاین بازی کنی اصن وقت بهت نمیریسه بخوایی از اونا بسازی و بعدش توشو پر کنی.
بعدش gla ورداری بدبختی .یعنی فقط اسنایپرت تو بیست باشه.وگرنه اصغر از درو دیوار بیست میره بالا

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257
ولی 3 تا کمه سعی کن یا یه تیمی بازی کن که به قولی یه چیز حمله داشته باشه نه این فدایاییه صدام :دی (مپایه جدید بگیر خیلی بیشتر حال میده.مثلا ما با پسر عموم انلاین میزنم یه مپ هست از همه جا بازه یعنی دفاعی مفاعی نمیشه ساخت.زمین 8 تایی 4 تاش اونور 4 تاش اینور.کل بین ما اینکه که زیر یه ربع این 3 تارو جمعش کنیم.اولی با سرباز جمع میکنیم .دومی با تانک سومی با ارورا :دی .(انلاین بازی میکنی طرف دیگه نمیاد وقتشو سره فرودگاه حروم کنهو3-4 تا سرباز خونه میسازه.هوپیماهای پول هست اونارو پر میکنه میریزه تو بیست.(البته تو air force خودشون قابلیت زدن دارن )
شما انلاین بازی کنی اصن وقت بهت نمیریسه بخوایی از اونا بسازی و بعدش توشو پر کنی.
بعدش gla ورداری بدبختی .یعنی فقط اسنایپرت تو بیست باشه.وگرنه اصغر از درو دیوار بیست میره بالا
خب داداش بگو ببینیم چجوری با هم آنلاین بازی کنیم
تا من بهتون یاد بدم با صدام چجوری یک بیس رو جمع کنید.
حالا صدام هم نشد با usa rogo این کارو میکنیم.

drpc

Registered User
لایک‌ها
274
دوستان عزيز لطف کنيد و بگيد از کدوم پچ استفاد ميکنيد.به دنبال يک پچ رديف هستم خيلي وقت بازي نکردم

abbasmosavi

Registered User
لایک‌ها
1,257
داداش من هاماچی رو دانلود کردم یک نت ورک جدید هم ساختم اسمشم abbasmosavi هست.حالا باید چیکار کنم.؟

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
داداش من هاماچی رو دانلود کردم یک نت ورک جدید هم ساختم اسمشم abbasmosavi هست.حالا باید چیکار کنم.؟
اون کسی که میخوایی باش بازی کنی باید نصب کنه.بعد ایپی ست میکنی و ....بازی میکنی مثل شبکه

drpc

Registered User
لایک‌ها
274
دوستان عزيز لطف کنيد و بگيد از کدوم پچ استفاد ميکنيد.به دنبال يک پچ رديف هستم خيلي وقت بازي نکردم

اگر ممکن جواب منم بدید
حتی اگر جوابم همون عکس پست اول باشه:(

Last edited:

mohammad1091

Registered User
لایک‌ها
15
با Gameranger هم میشه انلاین زد.

بالا